• F A M E

    Uppsalabrudar - del 3!

    jacobsen skrev 2009-03-20 11:56:03 följande:
    FAME; Min tärna komemr att skjutsa runt mig i våran bil under dagen, till frissan osv..Sen från kyrkan till festlokalen har min blivande bestämt att vi ska åka Limo..Vilken bana är ni inne på? Modern bil, veteranare, häst och vagn??
    För vår del så spelar de nog igen roll vad för transport vi har.

    vart hyr man limo någonstans? samt vad kostar de.
  • F A M E

    Hur kommer ni att göra med ris kastning? ska ni stå för de eller ska man låta gästerna få ta med sig själv?

    Vem säger att vi måste stå för detta?

  • F A M E

    Vi har kanske löst limo problemet tillslut. mina föräldrar bor granne med en taxi firma som även har 1 limo i bruk. Dock då en svart men de gör inte mig någonting i alla fall. Bara vi ha ett fordon att åka ifrån & till kyrkan. Häst och vagnen vi har kollat upp skulle kosta 3000:- och då bor dem nästan granne med kyrkan och våran plats. :-O

    De tyckte jag var lite att ta i.

  • F A M E

    Vi har inte bokat ännu men däremot har sambon pratat med konditorn på fågelsången. Då vi skulle tydligen få ca 20:- biten för bakelsevarianten och vanlig tårta 35:-

    låter nästan för bra för att vara sant.

  • F A M E

    nu har jag shoppat skor på pernillasbutik. Har inte hittat snygga skor när jag har varit runt. Och jag vill så gärna ha dessa snygga skor dessutom.

  • F A M E

    Vi funderar ev på att göra de, men får se om vi har någon barnvakt. Äldste barnet kalas för sin kompisar så tänkte vi lämna syskon hos farmor men de gick inte sörrö. Grinade i 40 min innan stackars farmor gav upp. Så hittar vi barnvakt så åker vi in helt klart.

  • F A M E

    Nja min sambo frågade faktiskt själv i tidigare ikväll om vi skulle gå på mässan nu på söndag.

    Jag har fixat barnvakt, barnen kommer att vara hos morfar. Frägan är väl bara vilken tid allting startar?

  • F A M E

    oki tack vi kommer nog inte komma så tidigt som 11 men man vet aldrig.

  • F A M E

    Vi var på mässan, dock så tyckte jag väl inte att de var så där massor att se. Men jag hittade ev min blombukett samt så gick vi till fågelsången och hörde oss för angående tårtan. Och vi bestämde oss på vägen hem att beställa ifrån dem.

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!