• F A M E

    Uppsalabrudar - del 3!

    Vårat toastmaster par har fått ett jobbig situation Hon har fått en elakartad tumör i hjärnan. Ska in på operation strax under veckan som kommer. Frågan är om vi ska ta ifrån dem sitt uppdrag, känns som att dem har redan nog just nu.

    Samt så ligger min farfar på civa och är jättedålig just nu. *suck*

    Känns så jobbigt just nu, var tog min medvind ivägen.

  • F A M E
    Hawaiiii skrev 2009-04-14 23:31:04 följande:
    Hej igen... har ju helt missat att den här tråden flyttat, tyckte väl det blev lite väl tyst i den gamla..Lite Uppsalafrågor!Vilken florist använder ni? Jag har ingen aning vad som är rimligt att betala för en enkel, rund bukett, liten tärnbukett plus 2st corsage. Tips någon?Och fråga 2.. var någonstans ska er fotograf fota er? Jag funderar på Linnetrådgården, men har egentligen aldrig varit där och kollat..
    Vi har tagit flower4u-lotta.se hon gav oss ett kanonpris på våra blomstersaker hos henne. För 2050 får vi corsage, brudbukett samt ett halvstor blomsterarangemang som ska vara på honörsbordet och då även ingår glaskrukan. Kan varmt rekomendera henne så super gullig tjej. Bra ideer, snabbtänkt osv.

    Henne kan jag rekomendera.
  • F A M E

    Min brudbukett är inte liten utan ett ganska stor sak som hänger neråt med massa kallor gräs och andra blommor som jag inte just nu kommer ihåg.

  • F A M E
    Sobeit skrev 2009-04-14 09:27:24 följande:
    F A M E:Jag vet faktiskt inte riktigt vilken underkjol som skulle passa bäst till din klänning. Jag ska se om jag får till den med min klänning. Måste sätta i ringarna och fixa tyllen ordentligt. Men om du vill så kan du absolut låna min underkjol. Tyckte det såg ut som att vi har samma modell på kjolen förutom släpet.
    Undrar om vi kanske kan samstråla någongång så att om jag prova din underkjol om de funkar vore ju bra att veta de innan. Så man inte står där 2 veckor förre och de blir panik.

    Eller vad säger du?
  • F A M E

    Var in på Ikea idag hittade 1 knoppa lakan Men köpte upp mina servetter så de är nog klart nu. Om de fattas så är de i en få skala i så fall.

    Men gösses vad folk de va, vad dom handlar då? jag bunkrar inte på mig om jag inte måste ha något. *skakar* huvudet*.

  • F A M E

    De betyder att jag måste avslöja mitt sanna jag, men nu när vi har kommit så långt känns de helt OK.

  • F A M E
    Sobeit skrev 2009-04-15 18:58:20 följande:
    F A M E:Jag tror att det är lugnt att vi träffas. Jag lovar att inte säga något om inte du säger något!
    ;-D självklart.
  • F A M E

    Nu har jag lagt in bilder på min brudbukett. I ena bilden så finns den 1 vit blomma, den skall vara vinröd istället.

    Så vita Callor, ranukler grönt gräs bundet med vitt siten bans och vita pärlor.

  • F A M E

    Idag ska jag åka in till viktoria och vivivs underklädesbutik med klänningen. Sen ska jag nog gå på stan för att leta vinrött siden band. Ev åka till hefa för att kolla upp underkjolar, kolla vilken som passar bäst osv. Bra att ha lite tid på sig att själv.

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!