• Vill nu

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Vi hade Anna Thurfjell. Världens undrbaraste och hur proffsig som helst! www.annathurfjell.se


    SommarNoll9 skrev 2009-03-15 08:30:54 följande:
    Vad har ni alla anlitat för fotografer till era bröllop? Vi håller som bäst på att fundera på det och hur vi ska göra...
  • Vill nu

    Rekommenderar henne verkligen!


    SommarNoll9 skrev 2009-03-15 10:15:51 följande:
    Vill nu skrev 2009-03-15 09:04:23 följande:
    Jag har varit inne på hennes sida och kikat, hon verkar jätteduktig och var inte så dyr heller.
  • Vill nu

    Vad avundsjuk jag blir att ni bestämt er! Här sitter vi och bläddrar och får till ALLDELES för många!!!


    umekicki79 skrev 2009-03-15 17:07:36 följande:
    Vi hade också Anna Thurfjell. Vi är MYCKET nöjd av resultatet! Har precis bestämt oss för vilka kort vi ska beställa av henne. Det är så bra att kunna sitta hemma och titta vilka kort man ska beställa.Rekommenderar henne också!
  • Vill nu

    Vad kul! Blir det hon som fotar åt er, kanske?


    ElMac skrev 2009-03-15 17:08:20 följande:
    Jag känner Anna så kul att hon rekommenderas på BT :)
  • Vill nu

    Har inget förslag på vad som är rimligt, men vi betalade 4500:- för vårt paket, med album och lite förstoringar. Då var hon med från 1½ timme innan vigseln, och i kyrkan, samt efter vigseln på kyrktrappan. Så totalt ca 2½ timme.


    Hempling skrev 2009-03-19 12:42:24 följande:
    Alla ni som boka fotograf: vad betalar ni? Någon som ska ha fotograf med hela dagen?Jag har en bekant som kommer att fota under hela dagen till oss, som har arbetat som fotograf i en studio tidigare. Jag är dock osäker på hur mycket vi ska betala. Har ännu inte fått något svar på hur mycket personen i fråga vill ha betalt när jag frågat, antagligen svårt att säga ett pris när man känner varandra. Så har ni några uppslag för hur mycket jag ska erbjuda tar jag tacksamt emot dessa!
  • Vill nu

    Pröva ringa henne! Oftast vill hon träffas och prata, innan hon skickar offerten!
    Vi hade dem, och mer serviceinriktad människa får man leta efter, plus att maten var UNDERBAAAR!!!


    SommarNoll9 skrev 2009-03-23 13:38:15 följande:
    Hempling: Okej För oss lutar det just nu åt Kummin faktiskt. Har mailat Annas fest och mat för två veckor sedan och bett om offert, men inte fått svar tyvärr. Jag har i princip bestämt vilka ringar jag ska ha, men jag måste prova ut rätt storlek bara. Ska beställa mina på nätet nämligen.Ja det ska bli skönt med några dagar ledigt faktiskt. Känner mig inte så stressad över planeringen heller så att det faller bort en vecka gör inte så mycket. Tårta och blommor känns som att det ordnar sig. Vi ska inte ha traditionell bröllopstårta så det känns rätt lugnt och florist ska jag kolla upp när vi kommer hem. Sedan är det ju mest detaljer egentligen känns det som och det fixar vi vartefter.
  • Vill nu

    Hon erbjuder ju en bröllopskoordinator-tjänst oxå, om man vill ha det!
    Jag tycker man fick jättemycket bra råd av henne, om typ allt! Hon var verkligen superengagerad när vi gifte oss! De fixade till och med så att vi fick komma in och duka flera timmar tidigare, genom att ringa killen som hyrde kvällen innan, och be honom börja städa i "stora" rummet, så vi kunde duka, medan de städade resten !


    Hempling skrev 2009-03-23 22:04:45 följande:
    Vill nu; kul att ni var nöjda, det bådar gott för vår dag med Annas catering. Men det jag sett än så länge känns hur bra som helst, hon har varit jättebra på att ge förslag och tips om saker man egentligen inte tänker ligger på cateringens lott. Hon känns mer som en bröllopsplanerare! :)Och SommarNoll9, jag förstår vad du menar med att hon inte är snabb att svara på mailen!! Men det verkar ju vara på G i alla fall. Som Vill Nu sa, det är verkligen en serviceinriktad firma hon driver!
  • Vill nu

    Vi hade ost- och skinktärningar!


    hoppan skrev 2009-04-05 17:46:44 följande:
    Hej på er alla. Jag har lite funderingar. Eftersom att jag inte är någon höjdare i köket behöver jag lite hjälp.Vi skall ha snittar till skumpan när gästerna kommer. Har ni några bra tips på vad som kan serveras. Det skall var så enkelt som möjligt och helst kunna göras dagen innan eller tidigt på förmiddagen.hjälp
  • Vill nu

    Jag har några knoppa-lakan till övers, annars, som vi aldrig behövde...


    Idefixen skrev 2009-04-05 20:35:32 följande:
    De är ingen som ska ner på ikea innan 30 maj?Kom just på att vi skulle haft 2-3 lakan till att ha som dukar...
  • Vill nu

    Vi fick den på mailen!
    Madam Mim skrev 2009-04-06 18:15:31 följande:


    Hej brudar Kul att det hittar hit lite nytt folk. Jag har en fråga till er som har bokat Annas mat och fest. Har ni fått någon skriftlig bokningsbekräftelse? Vi har inte fått någon och börjar bli lite nervös..
  • Vill nu

    jag fick köra brottning med sumodräkter på min hippa, och mannen fick bowla och köra inomhuspaintball på megazone...


    miim2 skrev 2009-04-13 19:05:51 följande:
    Jag tänkte höra om ni har några uppslag för aktiviteter till svensexa och möhippa? Sitter som bäst och försöker få ihop två roliga dagar för våra bästa kompisar som gifter sig i sommar. Det ända som begränsar oss är budgeten - deras övriga kompisar pluggar eller är arbetslösa och därför måste vi komma på aktiviteter som inte kostar skjortan..
  • Vill nu

    Det var vi och gjorde med jobbet! Skitkul! Tror det kostade 200 kr/2 timmar...
    Nackdelen är väl att man är typ 3 i varje lag, så man blir ju uppdelade, och träffas inte så mycket under tiden... Beror ju på hur många man är oxå! Men så kul! Och snacka om träningsvärk eferåt!


    hemling skrev 2009-04-15 10:06:38 följande:
    På megazone har dom ju arosfortet också, det vore väl en kul grej? Tror inte det kostar skjortan heller. Och så kanske picknick i parken där vid station innan/efter.
  • Vill nu

    Kan kolla med mina kompisar som fixade det! Återkommer!


    miim2 skrev 2009-04-15 18:39:04 följande:
    Vill nu skrev 2009-04-13 20:48:50 följande:
    du vet möjligtvis inte var man kan få tag i sumodräkter? Vore ju super kul!
  • Vill nu

    Man var inte jättesvettig, men om man ska parta lite efteråt, skulle jag bog vilja duscha...


    SommarNoll9 skrev 2009-04-15 21:31:41 följande:
    Vi ska "gå" arosfortet med jobbet nästa fredag, ska bli skitkul! Ni som gjort det, är man svettig efteråt?! Vi ska nämligen äta middag och ha fest efteråt, men man vill ju inte gärna göra det om man är svettig och äcklig
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!