• Vill nu

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Hade vi inte fått en specialskriven vals redan, så hade jag helt klart övervägt!


    Umbraz skrev 2009-02-24 19:38:27 följande:
    Till alla brudar som ska ha fest och dansa brudvals....detta vore något att överraska gästerna med!www.youtube.com/watch
  • Vill nu

    Tidningsbutiken i MVG-gallerian brukar ha den !


    hoppan skrev 2009-02-25 15:39:58 följande:
    Hej svejsKänns som det är lite stultje just nu eftrsomm att jag har skickat ut inbjudningarna och bara väntar på att folk skall börja att tacke ja/nej.Är det någon som vet om man kan köpa bröllopsmagasinet nåågonstans i Umeå? Har sökt men inte hittat?
  • Vill nu

    Gah, gissa vem som har pannik!
    Vi får inte komma in oh duka förrän mitt på dagen på lördag, då det ör uthyrt på fredag också, Han skulle försöka att de städade undan till 11... Vi gifter oss 15!!! Men, det får ju lov att gå! Känns bara så jäkla hopplöst, när man var inställd på fredag...

  • Vill nu

    ja, det löser sig! Har ju halva släkten här, samt många kompisar son lovat hjälpa till!

    Man blir ju bara så hispig när man inte får göra saker när man tänkt dem, för sist jag pratade med honom skulle vi få nyckeln på fredag morgon...

    Ja, nu är det nära! Känns jättespännande! Min tärna från sthlm kom upp igår, så vi har slutfört en massa småpyssel, och idag kommer mamma, med sambo, min bröder med respéktive, samt mormor, så nu sätter det väl fart!
    Ska ut och äta med tjejerna ikväll. Ska bli gott!

    Klart jag tittar in och skriver och berättar sen! Om man kommer ihåg nåt! Haren förmåga att få bara suddiga minnen när det är såna här stora dagar, och man är nervös!

  • Vill nu

    tack så mycket!


    Umbraz skrev 2009-03-05 10:16:58 följande:
    Tror fasiken att du är nervös, till och med jag blir nervös å dina vägnar, känner de välbekanta fjärlilarna i magen. Det börjar liksom gå upp för en att man själv ska komma dit där du är nu, inom en snar framtid. Stort lycka till!!!!
  • Vill nu

    Hallå!
    Ja, då var man Fru Nordin då!
    Hade världens bästa dag, och kan faktiskt inte komma på något som kunde gjorts annorlunda.
    Jo, att tårtan hade varit klar i tid, så sambon inte hade behövt bli så arg och stressad på morgonen...
    Var faktiskt förvånansvärt lugn hela dagen, och det var tärnan och sambon som var stressade.
    Jag som trodde att jag skulle gråta ihjäl mig i kyrkan fällde faktiskt bara några tårar under första solosången, och under vigseltalet.
    Festen var verkligen alldeles underbar, mycket tack vara mamma och bror, som hade utarbetat ett utomordentligt roligt program, med allsånger, sånger till oss, och fina tal.
    Cateringen hade gjort ett underbart jobb med supergod mat, och jättefin service! Anna hade till och med ringt till killen som hyrde lokalen innan oss, och ordnat så vi fick komma in och duka vid 10 på morgonen!!!
    Sen kom bandet igång vid 21, och röjde på till 01.30. Så jäkla bra! Jag dansade loss fyra knappar i ryggen på klänningen, då jag hängde upp släpet på dem!
    Sen blev det varmkorv med bröd (som bandet ställde sig och kokade! ), och sen gick alla nöjda, trötta och glada hem.

  • Vill nu

    Googla! Eller kolla galleriet här på BT. Men det är rätt svårt att hitta något som inte är lockar och lite löst uppsatt, något som jag ABSOLUT INTE ville ha, då man varje bal får stå och göra de där förbenade lockarna! Jag var ute efter når mer stramt och klassiskt, och det slutade med att jag fick rita till kollegan, så hon förstod vad jag menade!

    Jag har inte superlångt hår heller. Har precis fått ned deet på axlarna, men jag använde mig av löshår. Ska lägga in lite bilder sen!


    Umeå090815 skrev 2009-03-09 12:14:38 följande:
    Grattis Vill nu! På tal om hår/uppsättningar! Var ska ni göra håret, är det någon av er som inte har så jätte långt hår, har själv inte fullt axellångt, och har lite svårt med insperation, har ni några tips??
  • Vill nu

    Jag har
    M "hjärta" BG 7/3 -09
    i min. Det finns ju hur många varianter på vad som skrivs! Tror till och med att det finns en hel tråd om det här på BT!


    Umbraz skrev 2009-03-12 09:06:16 följande:
    Jag satt och funderade....vad skriver ni för text i era vigselringar?
  • Vill nu

    Nu har jag fått in några bilder i galleriet. Pappas sambo är inte den bästa fotografen, men i väntan på de andras bilder, får ni hålla till godo med dem!

  • Vill nu

    Kolla Indiska och HM! Hade jättefina koftor när jag var där med mamma!


    SommarNoll9 skrev 2009-03-14 12:31:36 följande:
    Idag blir det stan en sväng med mina systrar som ska vara tärnor. Vi ska se om vi kan hitta några klänningar till dem. Sedan behöver jag hitta någon kofta att ha på en kompis bröllop. Jag ska ha svart klänning så jag måste ha en färgglad kofta
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!