• hoppan

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Hej
    JAg har gjort mina egan kort inte så speciella men de blev fina ändå. Jag köpte bara färdiga kort dubbelvikat 4 6 format och skrev ut på skrivaren satte fast färdiga märken guldringar från akademi bokahndeln.- Jag kommaer även att ha samma färg på vigselprogramm (lite finare papper) och samma som fest meny.
    Kostade kanse 3 kronor per kort. Jag blev nöjd de blev jätte fina.

  • hoppan

    Vi skall ha en egen ingångsmarch som en kommpis har skrivit till oss utgångslåten blir coldplays reign of love pianoverson
    Låtarna är inte helt klart men ev en Michael Ruff låt och ev From this moment fast med svensk text.

  • hoppan

    Hej svejs
    Känns som det är lite stultje just nu eftrsomm att jag har skickat ut inbjudningarna och bara väntar på att folk skall börja att tacke ja/nej.
    Är det någon som vet om man kan köpa bröllopsmagasinet nåågonstans i Umeå? Har sökt men inte hittat?

  • hoppan

    HEj Svejs!
    JAg ser att alla är mitt uppe i del2 på planeringen mera detaljer. JAg har ett litet uppehåll just nu. Väntar på att det skall komma in lite anmälningar. Tittar just nu över om jag skall beställa en tiara till mig och dottern på nättet har hittat en par stycken till bra pris.
    HA det så bra all och lycka till

  • hoppan

    Jag har köpt ett par esprit skor på nilssons jag skall förska lägga ut dem på galleriet.


    Idefixen skrev 2009-03-24 06:10:54 följande:
    Nån som vet nån bra affär där man kan hitta fina skor att ha?Var på stan igår, men hittade inga alls. Ska helst inte va "riktiga" bröllopsskor med täckt tå.Eller är de så att skoaffärerna inte fått in sommarskor och sånt än...
  • hoppan

    Jag har lite jobbigt just nu. HAr börjat ändra mig lite angående färger istället för grått lime grönt. Har hittat en vepa (pappers som heter kiwi)det är ju trotts allt sommar och lite mera färg kanske aldrig är fel så det blir ev rosa vitt och lime.

  • hoppan

    Hej på er alla. Jag har lite funderingar. Eftersom att jag inte är någon höjdare i köket behöver jag lite hjälp.Vi skall ha snittar till skumpan när gästerna kommer. Har ni några bra tips på vad som kan serveras. Det skall var så enkelt som möjligt och helst kunna göras dagen innan eller tidigt på förmiddagen.
    hjälp

  • hoppan

    Hej jag jagar just nu en frisör. Har kollat runt lite här och var. har fått tips om Karina på Salong Liss hon verkar jätte gullig i telefonen. Är det någon som vet hur de ät på salong liss eler några andra förslag. Har även bokat hårizont.

  • hoppan

    Hej
    Finns det någon hemsida eller telefon nummer du kan ge åt mig?
    Brud augusti skrev 2009-04-08 12:23:44 följande:


    Jag har bokat "red and black" för håruppsättning, har hört mycket positivt om henne. Priset för min uppsättning (då har jag en massa löshår, pärlor å annat som ska sättas in i håret) blev 1250kr, ingår även en rådgiving/provuppsättning innan dagen D. Å man får ta ett glas champagne oxå :)
  • hoppan

    JAg har fått tag på nummret. hon verkar jätte gulllig och näbben kunnde oxå få göra sig fin sammtidigt. Nu har jag lite att välja på till bra priser. Tack får alla tips. Det är ju en fördel att vara i stan. Jag skall även prata med sak och kam på böleäng.


    hoppan skrev 2009-04-08 14:23:05 följande:
    HejFinns det någon hemsida eller telefon nummer du kan ge åt mig?Brud augusti skrev 2009-04-08 12:23:44 följande:
  • hoppan

    Dyrt eller inte? Det är ju nu man skall kosta på sig så man får känna sig nöjd och riktigt fin!


    SommarNoll9 skrev 2009-04-08 19:57:08 följande:
    Justja, jag ska göra min håruppsättning på clip, dock har min frisör flyttat men kommer hem när det är dags Jag får betala 2300 (om jag inte minns fel) för min uppsättning, men då har jag långt hår + att han fixar iordning lite snacks och sånt. Dyrt, ja jättedyrt är det, men jag vet att jag kommer bli superfin i håret för min frisör är superduktig I och med att han flyttat så kommer vi ha mail och sms-kontakt fram till bröllopet. Vi har dock diskuterar uppsättning redan och han vet vad jag vill Smink kommer min kompis att fixa, hon är utbildad make up-artist så jag litar på henne Har dock inte tänkt mig något avancerat.
  • hoppan

    Jag skall till Munkeröds i Vännäs till veckan för att höra vad det kommer att kosta. De har utkörning till Baggböle skall kolla om man kan mötas där så man lsipper köra ända till Vännes när det drar ihop sig. Vet mera på tisdag.

  • hoppan

    Hej Har du några uppgifter om vad det kostar med tårta från nisses, maxi tårtorna? Jag har även kollat in finas. Det kostar dubbelt upp om man skall ha bröllopstrta jämfört med vanlig marsipanårta


    SofiaochEmil skrev 2009-05-05 08:14:04 följande:
    Jag har hört att MAXIs tårtor är jättebra! Vi har inte beställt ännu, funderar på Nisses konditori eller MAXI. Jag tål inte mjölk så vi har tänkt ha översta tårtan mjölkfri.
  • hoppan

    Nu börjar ha lite ordning och reda på tillvaron. Fick en snabbgenomgång i kyrkan här om dagen. Fick dock en del frågor nu i efterhand.VI skall inte träffa prästen mer innan vigseln. Känns lite konstigt men det kommer attt bli bra. Har även varit ute till munkeröds och få veta vad blommorna kommer att kosta. bukett med fresia och rosor + något limegrönt 800:- corsagen kostar 75:- vad kostar det i stannågon som vet ni som har kollat runt

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!