Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Aaaaaahhh, DEN Tony!!! Reflekterade inte ens över det eftersom jag bara hade läkare graviditeter i skallen! Så klart att jag har koll - egentligen!

    Nehepp, dags att hämta Iris.

  • BrudSommar2006

    Hej, har en del att kommentera, och så var vi ju på tillväxtkontroll igår och fick veta att vi måste göra något åt Iris övervikt, och nu är hon hemma sjuk och har varit hos farbror doktorn, trodde vi skulle bli tvungna att åka till akuten inatt för hon hostade så hon knappt fick luft men jag har inte tid för jag har så jäkla mycket på jobbet, får återkomma.

    Ville bara säga till Frejis att japp, jag har provat Postafen, säg det jag inte provat. Det ska ju vara jättebra men jag tålde det inte utan kräktes och blev ännu sämre. Men prova, annars får du väl slå till på ett läkarbesök och få Lergigan comp, ingen idé att må illa när man inte behöver.

  • BrudSommar2006

    Kort rapport om Seabands härifrån - värdelöst, hjälpte absolut noll, men man fick ju en fint intryckt märke i form av en knapp på varje handled i alla fall... Men någon ska de väl hjälpa.

  • BrudSommar2006

    Hej, jag vet inte vad jag gör här egentligen för jag har så mycket att göra att jag verkligen inte borde slösa bort tid på annat.

    Hursom, jag har inte gått ner ett gram den här veckan heller och vad jag minns så har jag inte ätit en enda onyttig sak på hela veckan så det är verkligen trist.

    Var ju på jättetråkigt besök på barnläkarmottagningen om Iris övervikt och läkaren ställde många frågor om varför jag är så tjock, det kändes ungefär som att han var säker på att jag sitter hemma och trycker i Iris gräddtårta på kvällarna. Han har skickat remiss till barnpsykolog/familjerådgivning på Danderyds sjukhus för det måste ju vara så att vi inte klarar av att ta hand om henne och så vill han att vi ska söka stöd från bvc och resursteamet för att få hjälp att ta hand om henne. Jag är så arg så jag kan fortfarande knappt tänka på mötet utan att börja gråta. Önskar att maken som är smal hade gått på besöket istället för jag, då hade det nog inte blivit så här. Sedan har han lämnat remiss för att vi ska ta med henne och ta blodprover på fastande mage på morgonen. Aldrig att jag utsätter henne för det, hon får ju välling framåt morgonkvisten i sängen och vi klarar inte en hel natt och morgon utan att hon får någonting. Om jag trodde att hon var sjuk, visst, men nu tror jag inte det. Och om vi ger henne ändå och sedan tar proverna så visar de ju fel och då tror han väl att hon håller på att få diabetes eller nåt helt felaktigt. Jag tillbringar hela dagarna med att fundera ut hur vi ska bli av med den där jävla remissen som ligger där. Sedan när jag berättade att maken har diabetes så började han prata om huruvida han hade "riktig" sockersjuka eller inte men det har ju inte med det att göra överhuvudtaget och hade maken bara varit med så hade han kunnat snoppa av den okunniga idioten rejält men istället så var det bara lilla dumma, feta jag där som uppenbarligen inte klarar av att ta hand om min dotter. Jävla läkare, jävla värld och ha det så bra så länge alla för jag orkar nog inte in här på länge.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, har hunnit lugna ner mig lite nu, men bara lite, och då var det ändå i tisdags som läkarbesöket var. Tack för alla uppmuntrande ord, det ordnar sig väl på något sätt. Vi har i alla fall redan lyckats dra ner på vällingkonsumtionen till hälften genom att spä ut den med hälften vatten, det har hon faktiskt gått med på. Fast hon kissar mer! Sedan får hon inget på dagarna nu som hon fick förut när hon var ledsen. Däremot avvaktar vi lite med blodprovet och hoppas på ett mirakel i vällingkonsumtionen för det är ju inte bara morgonen som ska klaras av, det är ju hela natten också eftersom hon helst ska vara fastande från åtta på kvällen. Vänner, trist att ni också fått dumma kommentarer nedskrivna.

    Nenne, här har blodet också kommit sedan i fredags, på dag 22. Så det där med att mensen blir sen när man inte haft ÄL har jag inte sett något bevis på än, såvida jag inte hade ÄL på dag 8 typ, så tidigt började jag ju definitivt inte testa med stickorna, det ska medges.

    Iris och jag är jätteförkylda, det blir liksom aldrig bättre för henne, får väl se hur vi gör med dagis men hon gick ju i fredags, hon vill ju dit själv.

  • BrudSommar2006

    Hann inte kommentera färdigt igår och den här veckan lär bli lika stressig som förra så jag passar på nu och sedan får vi se hur mycket jag hinner in här.

    Nenne, trist att mensen dök upp, vem var det som sade att det här med insemination egentligen inte ökade chansen med så mycket, var det Lapinette? Jag börjar förstå det nu, det är ju hittills bara Sweet som haft någon tur med det här. Fast jag förstår ju också att det är bra att prova det först innan ivf ifall att. Har du börjat spruta igen nu för att försöka er på sista inseminationen? Kram till dig i alla fall.

    Själv är jag fortfarande konfunderad över vad mens på dag 23 kan innebära, har ju alltid dag 30 - 32 annars men det är ju visserligen utan ÄL då vad jag har förstått. Fast cykeln då Iris blev till var ju också jättelång, längre än så tror jag, så det är väl bara att acceptera att jag aldrig kommer att veta. Ska väl ringa till gyn om att få göra det där proverna men trodde ju att jag skulle ha gått ner några kg tills dess men har ju stått helt still som vanligt, trots att jag varit noga med vad jag ätit. Sista veckan har det dock inte blivit någon cykling eftersom jag är så förkyld, både Iris och jag går runt och snörvlar och hostar, hon har iofs hållit på flera veckor längre än jag och inte blir vi riktigt friska. Har dessutom tänkt att synda och äta en semla imorgon faktiskt, då går jag väl upp ett kg.

    Mysigt med snön i alla fall, Iris var ute och åkte pulka på tomten igår med sin pappa medan jag städade. Hoppas att vi är friska nu till helgen för eftersom lek & plask är inställt så tänkte vi försöka oss på Junibacken igen, jag och mamma den här gången. Det är sista helgen innan vår Sälen-vecka också, ska bli skönt.

    Kramar till Koko och Muggles, har förstått att helgen inte varit så lätt.

    Vickan, stackars din mormor. Min farmor bröt ju höften för ett tag sedan och fick operera om fyra gånger för att de inte gjorde rätt från början, hoppas att din mormor har bättre tur. Nu verkar hon dessutom ha blivit förvirrad på kuppen så nu verkar det inte som att hon kommer att klara att ha eget boende något mer eftersom hon inte ens verkar klara att trycka på larmet. Jösses vad hon har blivit risig rent mentalt bara sedan hon ramlade.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hoppas verkligen att det där var det sista nu då, det har ju dragit ut på tiden något alldeles otroligt. Det låter ju i alla fall hoppfullt att det kan vara slut på eländet nu då.

  • BrudSommar2006

    Cicci, hur har det gått för er där hemma? Har ni börjat prata med varandra igen nu i alla fall? Är ni friska äntligen?

  • BrudSommar2006

    Piggelin, lycka till med lägenheten!

    Själva har vi röjt ur alla Iris för små kläder i helgen men inte hunnit packa undan dem än men nu ligger det några tröjor och skramlar i hennes lådor och utanför ligger ett berg av kläder. Måste komma iväg och skaffa lite mer i 110, har bestämt mig för att skippa 104 i tröjor, kommer nog inte att kunna göra detsamma i byxor där hon har 98 fortfarande. Såg en vårjacka i 110 igår på H&M och slog till direkt, när det väl blir vår och vi behöver en jacka så är det väl bara skidkläder i affärerna. Går och väntar på att Pippilotta ska bestämma sig för om de har någon jacka de kan skicka istället för den felaktiga som dök upp hemma och som jag skickade tillbaka men det verkar segt på den fronten. Har beställt en annan från Linus&Lotta så länge, får se om den kan vara något, den har inte dykt upp än.

  • BrudSommar2006

    AM, jag har insett att Iris är väldigt lik Suri Cruise nu efter senaste klippningen, finns det någon lookalike contest vi kan tjäna storkovan på tro! Jag tycker inte att Iris ser överviktig ut, lite knubbig är hon väl kanske när man ser henne ihop med de andra barnen i bara badbyxor på lek&plask men man får väl tro läkarna när de säger att hon är det. Både längd och vikt pekade rakt upp som ett streck istället för att följa kurva senast vi var på bvc.

    MSW, hoppas det ordnar sig med operationen!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare