• Äldre 31 Jan 22:16
    760779 visningar
    9029 svar
    9029
    760779

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Grodan­12
    Äldre 31 Jan 23:02
    #1

    Jättebra trådstart Vickan!

  • MSW
    Äldre 1 Feb 09:09
    #2

    Super bra start vickan!

    Sattsar vi på 10000 i denna tråden nu då eller?? och många, många plus (som stannar kvar!)

  • Ore
    Äldre 1 Feb 09:44
    #3

    Suverän trådstart, Vickan!!!

  • Äldre 1 Feb 10:32
    #4

    Applåder till Vickan. Hoppas du mår lite bättre idag.

  • Tinga
    Äldre 1 Feb 10:58
    #5

    Vickan - uch vad trist med ditt missfall! Beklagar verkligen. Kram! Men en fin trådstart fick du till!

    Kängu - om man gärna vill ha schäslongdel på soffan kan man ju välja en vanlig tresits, men köpa en pall till i samma färg och tyg så kan man ju flytta den när man är många och använda den som extra sittyta, men ändå få en bekväm soffa. När det gäller tyg hade jag ockå valt den mörka; den ljusa kändes lite orolig i mönstret.

  • Tinga
    Äldre 1 Feb 11:10
    #6

    Igår åt vi en riktigt mumsig middag här hemma; tournedos och potatispuré med parmesan tillsammans med citrusglacerade körsbärstomater och salladslök. Till det drack vi ett Amaronevin (Masi) från 1998, som vi fick i bröllopspresent och har sparat till lämpligt tillfälle. Igår tyckte vi att det var dags, bara därför att. Piff & Puff tog passande nog en liten kvällslur precis när vi åt, så vi fick äta i lugn och ro och kunde verkligen njuta av maten.

    Senare på kvällen satte vi oss och började gå igenom foton från Piff & Puffs tid i livet, för att välja ut bilder till fotoalbum till dem. Det var verkligen känsloladdat! De äldsta bilderna har jag inte tittat på på länge, och nu trillade tårarna längs kinderna när man såg hur små de varit. Helt otroligt vilken resa vi varit med om. Tack och lov att allting gick bra; häromkvällen fick jag veta att en av killarna som föddes ungefär samtidigt och låg på neo tillsammans med oss nyligen dött. Han föddes förvisso i v. 23+2 och varje dag gör ju stor skillnad i det skedet (Piff & Puff är födda 27+0). Han levde ju tills han var nästan 9 månader, men jag vet att han haft jättemycket problem med lungorna, vilket är ett av de vanligaste problemen när man är född så extremt tidigt. I Lund försöker man aldrig rädda barn födda före 23+0, för lungorna är så dåligt utvecklade då att man aldrig kan få något bra resultat. När jag hörde om den här lille killen var jag tvungen att gå in och titta på Piff & Puff, som låg och snusade så gott i sina sängar.

  • Lapine­tte
    Äldre 1 Feb 11:24
    #7

    Morning girls,

    Hittat till den nya tråden. Vilken bra trådstart Vickan och jag hoppas du mår bättre nu (har inte läst allt som skrevs igår kväll).

    Själv var jag på coctailparty i en stor lya på Östermalm. Födelsedagsbarnet/väninnan går till ett medium, homeopat + akupunktur hos dr Nie för att bli gravid. Hon gjorde 3 IVFer från okt - dec. Hon har energi för fem personer och ger inte upp så lätt!

    En fråga till Frejis - heter din läkare i Södertälje Möllerström ... eller något liknande? Har denna vecka hört talas om denna man som ska vara superbra från två oberoende källor.

  • kängu
    Äldre 1 Feb 11:25
    #8

    Tinga- förstår att det var känslosamt att titta på bilderna från när de var så små. Hemskt med pojken som dog

    Låter som du och maken hade en mysig middag. Bra tips med tresits+ fotpall, vi ska sticka iväg och kolla på soffor nu snart. Jag tycker egentligen inte så mycket om soffor med schäslong till utseendet, utan det är mest för bekvämligheten. Därför mycket bra förslag med flyttbar fotpall!
    Kan man ju köpa en fåtölj till också ev.

    Ha en bra dag allihopa! Solen lyser här i Götet, otroligt skönt... den har varit frånvarande länge nu.

    Extra kramar till Vickan, hoppas du har fått en god natts sömn trots allt.

  • Lapine­tte
    Äldre 1 Feb 11:25
    #9

    Tinga - förstår att du blev rörd och är tacksam för dina små "ekorrar".

  • Lapine­tte
    Äldre 1 Feb 11:27
    #10

    Kängu - har inte följt hela soffdiskussionen men vi har idag en 3-sits + en fåtölj som inte är av samma märke som soffan och ska ev. komplettera med en fotball som man kan skjuta under soffbordet. Vi får se men det är det senaste från vår heminredningstjej. Igår stod vi i 1,5 timme i en mattaffär för att välja ut matta till vardagsrummet. Går nu och kikar på provbitarna vi fick hem och det lutar åt en ljusbeige (inte pratktiskt jag vet!).

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare