• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Mrs  B

    Muggles
    Doktorn sa att han kunde sätta bandage, men att Malte säkert skulle ta väck de lika snabbt. Hoppas det läker fort ändå. Måste bara se upp så att det inte blir infekterat.
    Ska till bvc på tisdag så de får kolla en extra gång där med.

    Sicken avslutning på helgen.

    Nu ska jag gå till sängs och dra täcket över mig och försvinna en stund.

  • viktualia

    MrsB - sov så gott och hoppas att sonen också gör det!

    Nu är det sovdags även i Vickans värld... lagom skumt att ännu en gång skutta iväg till jobbet efter en helg som präglats av missfall... och väl på jobbet se lika glad ut som vanligt... det var skumt i somras och det lär vara skumt nu...

    *dröm sött*

  • BrudSommar2006

    Mrs B, stackars er vad mycket ni råkat ut för!

    Jaha, min första GI-vecka har i alla fall gett resultat, ett kg UPP... tjoho.

    Nähe, läggdags.

  • Liten med Mindre

    Vickan - Jag blir alldeles tårögd över vad du råkat ut för, och över den fina trådinledningen. KRAM!

    BS - intressant resultat av din första GI-vecka. Jag har inga teorier alls.

    FruLlis - fortsätt att vädra dina funderingar här, så kanske det lättar lite, och maken får lite avlastning. Det är sånt vi finns till för.

    Frejis - du får boka in dig o maken på ett box-pass och banka av dig under kontrollerade former.

    Själv har jag lyckats bli förkyld. Börjar med ont i halsen, så får vi se var det tar vägen. Gårdagen var i alla fall hektisk - vi hade "homeparty" med Förstahjälpen-kurs för barnföräldrar. Eller snarare, en instruktör kom hem och utbildade oss och 2 andra par i förstahjälpen. Något rörigt kanske, men bra att få träna lite och fråga. Sen är väl koncentrationen som den är med 2 ettåringar som springer omkring.

  • fru AM

    Hej i tråden! Nu är jag tillbaka efter min "romantiska helg i Trosa". Vi "hamnade" i värsta porr-rummet på hotellet (rund säng, puderrosa väggar, en massa sexböcker i bokhyllan, flaskor med väldoftande produkter överallt, badkar i själva rummet). Så va hade det väldigt trevligt

    Vickan! Stor varm kram! Blev så ledsen när jag läste om ditt missfall. Tidiga missfall KAN ju bero på små blodproppar och kan enligt vissa undvikas genom att ta barnalbyl eller likande i små doser. Tycker du ska prata med en läkare om detta! Nu har du ju haft två missfall på raken. Ägget fäster väl - rätta mig om jag har fel - upp till en vecka efter befruktningen - alltså en vecka innan BIM enligt normal cykel. Så det verkar ju som det fäster hos dig men sedan inte stannar. Mysko.

    Frullan: Tror att det är en bra idé för er att göra köns-UL. Så att du har tid att förlika dig med tanken på ännu en pojke om det skulle vara så. Jag vet inte om jag önskade mig något spec. kön denna gån (eller tror snarare att jag inte gjorde det) men tyckte ändå att det var bra att få veta i god tid. Nu kan jag vänja mig vid att Livia INTE kommer få någon syster. Och om det hade varit en flicka jag hade väntat hade jag haft tid på mig att bearbeta att min man inte skulle få någon biologisk son ... Småsaker i det stora hela (från mitt utgångsläge - som har två friska barn, ett av varje kön) men jag kan förstå hur du tänker.

  • nennesjuttioåtta

    todiloo
    ömma tuttar och 36,7. Det går ju nedåt iaf. Har inte testat igen men tror det är länläst. Mina boobs kanske vill irritera bara för att. Jävla bitches.

    Flurran. NJE, hahahah Frullan!!!
    Tror du gott kan hålla tummarna för oss, men förstår hur du tänker.
    Och angående tjej/kille i magen så tror jag att ett könsUL kanske är bästa lösningen. Annars kommer du att må dåligt och vara orolig fram till förlossningen och känna skräck att du inte ska bli glad om det skulle vara en kille. Får ni veta nu så kanske du kan få prata med någon om det? Eller också kanske det inte känns så hemskt, som du är rädd för, om det skulle vara en kille?

    Förstår också det där med tävlan. Det låter jättefjortis men alla har vi väl någon sådan? Därav anledningen att jag slutat höra av mig till en viss barndomskompis som hela uppväxten tryckt ner mig utan att jag själv insåg att det var destruktivt. Jag vet ju vad hon skulle sagt om hon varit bjuden på bröllopet, om hon visste om våra problem att få barn, eller arbetslösheten... Sen kanske hon har blivit bättre också och inte alls skulle göra så nu men jag orkar inte ta upp kontakten igen ifall att hon fortfarande är sån. Det var inte så många år sen som det fortfarande satt i (kanske just för att man faller tillbaka i gamla mönster...?) så hon får ingen mer chans för plats i mitt liv.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Hej hej hallå! Vilka rosor på kind du har! Mooahahahaha! Ni verkar ha haft det bra!

    Mrs B
    AAAAh läskigt och stackars Malte (och dig!!). Jag kommer fortfarande ihåg mina blåsor som jag fick efter en hand på spisplattan... :-s

    BS
    Hang in there girl! Snart vänder det neråt!!!!!

  • Ore

    Mrs B: Ajajaj, inte roligt att bränna sig så som Malte... Och jag håller med Nenne ocskå , stackars dig! Man blir ju rädd när de små liven skadar sig...

    BS: Mysko med viktuppgång... Men det kanske är en slags "motvilja att starta viktnedgången" från kroppen. Men snart inser den att den inte har något val.

    AM: Låter som en riktigt trevlig helg...

    Frullan: Tror också att det kan vara bra för dig att veta vilket kön det blir... Blir det en flicka kan du ju andas ut, och blir det en pojke så har du chans att bearbeta tankarna innan han kommer. Men du borde försöka prata med något proffs i frågan i alla fall (även om sådana brukar vara halvt omöjliga att få tid hos...)

  • Liten med Mindre

    AM - intressant rum ni fick. Några rosa drömmar bland de rosa molnen?

  • Telemarkgrrl

    Hej hej!

    Hemma igen efter en långhelg i fjällen. Fast jag förstår inte varför det ska vara stärkande där uppe, jag är trött som en gnu. Fast en väldigt lycklig gnu. Strålande sol, vindstilla och mycket snö - iiiiiih!

    Nenne och Vickan, jag har redan skickat kramar på sms, men här kommer några till - grrrrrrrrrouuuuuuuummpfffff!!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare