Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Hej, hej, vi letar också matta. Fast vi har ingen aning om vad vi vill ha dessvärre liksom med allt annat här som det inte blir något av med för att vi inte orkar ta oss för och bestämma oss för något. Jaja, något år ska det väl bli av.

    Iris är ute hos mina föräldrar och bakar bullar, själva ska vi iväg och fika hos bekanta nu, de ska ha barn nu i vår, trodde att vi kanske skulle vara gravida samtidigt i alla fall ett tag, men, men, och sedan ska vi ut till mina föräldrar och äta middag och hämta hem det lilla bustrollet. Shoppade storlek 104 igår så nu måste vi skaffa fler kartonger eller annat lämpligt för nu har vi både 86, 92 och 98 som ligger och tar upp plats. Iris behöver en ny jacka, henner är storlek 92 och den börjar bli väl kort i ärmarna men det finns ju inte en jacka att få tag på. Det är så smidigt när vi bara ska åka bil från ett ställe till ett annat att slippa dra på overallen, blir ju väldigt varmt inne i affärer tex. Har provat Lindex, KappAhl, H&M och PoP men får väl börja leta på nätet nu.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, stackars er vad mycket ni råkat ut för!

    Jaha, min första GI-vecka har i alla fall gett resultat, ett kg UPP... tjoho.

    Nähe, läggdags.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, usch då, men det låter väl nästan som du har åkt på någon magsjuka, det är ju så mycket som går nu?

    MSW, haha, halva utgångsbudet, det känns tveksamt om det är någon idé! Men lite kan man ju ha tur och få ner det.

    Måndag igen, nu börjar en jobbig vecka men Iris igen, hon är så mysigt på helgerna då hon inte är trött. Sedan kommer kvällarna efter dagis som är en mardröm både för henne och för oss, stackarn.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, är inte din läkare hemma snart, det är ju helt otroligt vad länge han varit borta.

  • BrudSommar2006

    Frejis, chili SIN carne! Och den var god, annars tycker jag att jag valt recept dåligt för inget av det som låtit gott har faktiskt varit gott. Jag måste ju ändå helt klart ha ätit för mycket eller ätit fel för jag har stått stilla i vikt jättelänge och så första veckan jag faktiskt försöker ordentligt så går jag upp!

  • BrudSommar2006

    EA, rivstart??? Tredje fas??? Står inget om det i Pauluns böcker som jag har?

  • BrudSommar2006

    Hm, får kolla in era länkar ikväll. Hinner i vart fall inte läsa fler böcker, det tog flera månader att läsa de jag just läst.

    Lapinette, åh nej, då är det inte magsjuka då, stackare! Din läkare har verkligen valt sämsta tänkbara tillfälle att hålla sig borta.

  • BrudSommar2006

    Izzie, ja det var ju det jag skulle göra i sex veckor, inte nödvändigtvis minska massor i vikt utan det viktiga var att stabilisera ätandet i sex veckor, därav GI-ätandet. Fast att gå upp i vikt var ju liksom inte heller planen och sedan gör det ju inget om jag börjar gå ner men det är viktigt att jag inte tar till några drastiska metoder att minska fort i vikt för då är det inte heller säkert att värdena på proverna blir rätt.

  • BrudSommar2006

    Köpte inte Tom Cruise hem en sådan där apparat?! Se där, inte bra att ha för mycket pengar.

    Telis, du kanske visst hamnar i den situationen, det kan ju faktiskt hända att det löser sig med äggdonationen!

    Mrs B, stackars er, snart har ni nog gått om Iris i olycksstatistiken, i vart fall har ni råkat ut för allvarligare saker vad det verkar. Iris har iofs några ärr på foten men annars så är hon hel än så länge, hoppas att det vänder för er nu, typiskt med feber också.

    Sitter här med ont i halsen och bomull i huvudet, jag tycker att jag knappt varit helt frisk alls i vinter och i morse vid frukostbordet så sade jag till maken att jag inte tror att jag varit så här mycket sjuk något år tidigare. Det sade du förra vintern också säger han då!

  • BrudSommar2006

    Vickan, har du cyklat omkull, det låter inte roligt! Har du bestämt dig för att berätta för dina föräldrar än om din usla helg?

    Lapinette, jo, jag har tagit fram motionscykeln men det kommer alltid något ivägen på kvällen så att det inte blir av, oftast att jag inte känner mig helt frisk, annars tvätt, mat, städning och allt annat man försöker göra mellan åtta och tio på kvällen, tiden från att Iris gått och lagt sig tills jag måste lägga mig själv...

    Koko, jo visst skulle jag kunna gå till en dietist men jag springer på så mycket hela tiden känns det som, sjukgymnast, läkarbesök och föreläsningar så jag känner inte att jag kan ta mer tid från jobbet och springa på det också men vi får väl se.

    Izzie, min gamla klasskompis jobbar som resejournalist och fick nyligen pris för Sveriges bästa spa-blogg, hon reser runt i Sverige/världen och bor på olika spaställen hela tiden, inte så förenligt med småbarn kanske men annars kanske det vore ett karriärsbyte som skulle passa dig?

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare