• Ore

    Barnkarusellen snurrar vidare

    28+ är niiiiice!!! (Som tur var betalade jag inte själv när jag var där, representation är bra ibland )

    Inflation i låååånga möten, jo men visst. Vårt uppföljningsmöte för produktionen, som en gång i tiden var ca 30 min varje mån, ons, fre började dra ut mot 45-60 minuter skrämmande många gånger...

    Sedan kom nya direktiv, möte varje dag. Så nu sitter vi 45-60 min varje arbetsdag istället. Bra? Nej, inte direkt.

  • Ore

    muggles: En sån frys hade vi! Vet inte om maken ringt och kollat eller om han provade ändå, men den stängde av sig själv, och genom att dra ut sladden och vänta 20-30 min så hoppade den igång igen.

    Å andra sidan klagade vi till vår hyresvärd, för vad händer om den stänger av sig och man inte är hemma och kan göra detta?

    frejis: Det är början på nästa vecka som jag har BIM! Typ måndag-tisdag någon gång...

  • Ore

    Kängu: Det finns ju en del "tåg-charter" till typ Italien och så... Har i alla fall läst om det i någon tidning, vet jag.

    Ego: Inga direkt tydliga symptom, även om jag säkert skulle hitta några... Vet inte om de var för att frejis skrev om litet lätt molvärk som jag började känna sådan?

    Jag är väldigt bra på att inte känna smärta på rätt sätt. Det innebär att jag kan tänka bort smärtan från mjölksyra som nästan sprutar ur öronen, men det innebär också att jag kan tänka fram vaga smärtor på olika ställen... Litet hypokondrisk i det fallet, alltså...

  • Ore

    Jamen, vilken suverän lista...

    Hoppas verkligen att min "känsla" är rätt...

    Men om inte annat så har vi ju Frejis plus att leva på ett tag... Förhoppningsvis var det bara starten på en plusvåg!!!

    Lyxfällan: Tycker också det är helt fascinerande att se det programmet... Hur kan man bara sticka huvudet i sanden när man inte kan betala hyran och gå och köpa nya stövlar för 1500 spänn (var en tjej förrförra säsongen eller nåt...) Alltså någon slags koll så att utgifterna och inkomsterna stämmer någorlunda överens bör man ju ha.

  • Ore

    Åh, Feng Shui... Skulle jag behöva anamma litet mer... Jag har en ambition att någon gång faktiskt ha sådan ordning att jag kan börja rensa någon garderob, t.ex. Borde passa på när maken är väldigt upptagen med husbygge, för han är en hamster som nästan känner fysisk smärta när han måste slänga saker. Om jag gör det i "smyg" så kanske han inte märker så mycket?

  • Ore

    Jag kan nog både lördag och söndag... Återstår att se om jag känner någon längtan att springa, dock. Har en känsla av att om jag är gravid skippar jag gärna 21 km asfaltslöpning. Brukar ha för ont de sista 5-6 kilometrarna för att ha ett riktigt trevligt minne, så de senaste två åren har jag inte sprungit.

    EA: Jag tycker också det är befriande att slänga saker. Maken har jättesvårt för det... Jag fick t.ex. inte slänga en omaka sko, som han inte hittat makan till varken under senaste flytten eller den innan. Jag ifrågasatte om en person som tränar max 6 gånger om året verkligen behöver ha 6 olika träningsskor, särskilt med tanke på att jag som tränar 6 gånger i veckan bara kommer upp i fem olika skor. Särskilt som de flesta skorna var åtminstonde tio år gamla...
    Och mitt favorithatscenario: Ett intorkat limstift... Hans åsikt var att det kanske inte var torrt rätt igenom, och när han vill ha ett limstift så kunde han pilla bort det torkade och kolla. Jag lovade dyrt och heligt att åka iväg och KÖPA ett nytt till honom, akut, den dagen han behöver ett limstift...

    En mindre trevlig egenskap hos honom, han har ärvt det från sin far (som t.o.m. är värre...)

  • Ore

    Liten: Jag vet det, egentligen... Och jag försöker verkligen att inte slänga hans grejer (trasiga strumpor undantaget). Men problemet är att han aldrig gör det själv.

    Just nu bygger han jättemycket på vårt hus, så han är litet ursäktad... Men om jag nu servar honom med att ställa fram 3 par gamla joggingskor och frågar vilka han helst vill behålla så får han totalångest (trots att han inte använt något av paren på minst 5 år) och kan inte bestämma sig. Och så är det med allt. Gamla jackor som inte använts på 10 år? Måste sparas, allihop...

    Det är litet frustrerande... Än så länge försöker han skjuta upp problemet, och säga att vi kan rensa när vi flyttat. Medan jag skulle föredra att vi rensar INNAN vi flyttar. Och blir av med gamla grejer som ingen av oss vill ha.

  • Ore

    Förstår att de inte ville fråga, men det känns ju som att man vil ha litet svar om man fått 5 missfall, varav minst ett sent missfall...

  • Ore

    Fast jag behöver ju inte svar på det, förstås... var bara litet nyfiken, vet inte vad man kan göra för att hindra missfall? Enstaka missfall är väl för att bebisen inte utvecklas som de ska, men när man får flera på raken måste det ju finnas någon underliggande orsak till det, kan jag tycka... Men jag har ingen koll alls på det.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare