• MSW

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Frejis!! Så skönt med ett tickande hjärta och en ny tid! Undrar som alla andra, känner du dig mindre orolig nu?

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-02-26 13:16:56 följande:


    Ego Fråga-någon som har fått nästan som aladåbaktiga saker och lite snigelslem vid BIM??? Kan inte förstå varför jag får det nu......lär inte ha ÄL....slut ego och äckliga detaljer
    men Ea, nu blev jag ännu hoppfullare!! Jag (och fler med för den delen) fick mer "slem" när jag plussade!! Kändes som att det kom mens, men var bara slem..
  • MSW

    Muggles: Någon måste juh vara sträng, attans vilka rackarungar det blir annars!!
    Tyvärr tror jag denna någon kommer att bli jag i den här familjen..

  • MSW
    MSW skrev 2009-02-26 13:21:27 följande:
    Muggles: Någon måste juh vara sträng, attans vilka rackarungar det blir annars!!Tyvärr tror jag denna någon kommer att bli jag i den här familjen..
    Iofs kan det bli rackarungar iaf.. Men risken är mindre...
  • MSW

    FruL: Vilken tur att kön inte är lika lång som i sthlm! När man nu tvunget måste hamna i den överhuvudtaget!

  • MSW

    totalt ego och ot: Mäklaren ringde och sa att de hade ett bud på 1,3 (vårt var juh 1miljon).. Men då var vi juh inte intresserade.. Lite tråkigt om det bara blir så liten skillnad.. Men på någotvis trösterikt att de inte får några tvåmiljoner heller.. (inte vi som är konstiga och snåla då.. eller åtminstone inte bara vi.. )

  • MSW
    MSW skrev 2009-02-26 13:51:28 följande:
    totalt ego och ot: Mäklaren ringde och sa att de hade ett bud på 1,3 (vårt var juh 1miljon).. Men då var vi juh inte intresserade.. Lite tråkigt om det bara blir så liten skillnad.. Men på någotvis trösterikt att de inte får några tvåmiljoner heller.. (inte vi som är konstiga och snåla då.. eller åtminstone inte bara vi.. )
    Hon påpekade också att det låg en bra bit under vad de ville ha..
  • MSW

    Nenne: Fy så hemskt med hjärnhinneinflammation! Jobbigt med nattsvettningar, precis som liten hade jag det efter förlossningen.. Annars bara vid feber! Hoppas det löser sig hur som!

    Kängu: Kramp är väl ganska vanligt i graviditeten, har jag för mig.. Men i magen har jag inte känt!

    Telis: Gött med så bra besked från gyn!!

    Bs: Hur har det bara gått i natt och idag på morgonen?!

    Ea: Åh.. Så jäkla spännande!! *viskar försynt* när vågar du testa, om tantskrället tänkt hålla sig borta..?

    Ego: Natten har varit hyffsad.. Han har vaknat lika ofta som vanligt, men en gång somnade han om efter bara ersättning och en annan gång somnade han helt av sig själv efter han fått amma! Så han kan om han vill..

    Idag jobbar maken bara halvdag eftersom vi ska iväg och ta halvårskort på lille plutten idag! Så det blir tidig helg för oss! Skönt!

  • MSW

    BS: Skönt att det är över och att det verkar bli bra med Iris.. Synd med proverna bara.. Men nu får ni juh en ny chans att försöka få bort vällingen på nätterna!

    Am: Jobbigt med tapet strul!!

    MrsB: Spännande med intervju, lycka till!

    Ea:låter spännande!

  • MSW

    Ea: Jäkla skit med minuset.. VÄLDIGT konstigt.. Hur har du tänkt nu? Avvaktar och tar nytt test om ett par dagar om tanten håller sig borta eller??

    Tågjäntan: inte för att vara neggig.. Men jag har aldrig varit så sötsugen som nu när jag ammar.. Men det är juh väldigt olika.. Vissa går juh ner och andra inte.. Men jag står ganska still i vikten vilket jag ALDRIG hade gjort utan att amma... Allt "skit" jag plockar i mig...

    Idag har vi varit ute i skogen och hjälpt till att hugga ved.. Jag och A avslutade dessutom att gå de ca fyra km hem.. Jättehärligt!! Lite blåsigt men ändå så skönt!!
    Hade världens ångest i morse när jag vaknade, eftersom jag hade drömt att jag hade gått upp 7kg på typ en vecka.. (behöver jag säga att helgen har varit full av kalas och onyttigtheter... ) Nu får vi snart gäster som ska kolla på lokalahockey laget som gått till play off.. Förhoppningsvis äter de upp resterna sen igår när vi firade A's halvårsdag!!
    Väldogt fint namn som har namnsdag i dag annars tycker jag...

    Puss på er!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare