• MSW

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Ea: tråkigt med arga kunder och hemska möten! Men det är juh fredag och en lång härlig helg framför dig!

  • MSW

    Har legat och vilat en stund nu medan sonen sover.. Men kunde inte somna.. Låg och tänkte på italienska marmorbänkskivor och hur vi skulle inreda sovrummen i huset vi var och kollade på!
    Vi har alltså inte bestämt om vi ska lägga bud eller inte.. Velar fram och tillbaka hela tiden!!
    Var lite tråkiga grejer i besiktningsprotokollet, typ att fönsterna behövs bytas ganska snart.. taket var heller inte helt som det skulle..
    Men vi har juh ändå tänkt lägga ett skambud...

  • MSW

    Kängu: Det beror juh på hur pass skambud man lägger... Men det lutar nog åt att vi lägger ett bud.. Förmodligen tycker de det är för lågt iaf.. Men mer vill vi inte lägga!

    Cicci: Jobbig natt!! Hoppas kommande natt blir lugnare!

  • MSW

    BF-lista - uppdaterad:
    Am 2/5 2009
    Cicci 9/6 2009
    Kängu 21/6 2009
    Koko 29/8 2009
    Frullan
    Frejis

    BIM-
    Nenne: Kanske runt den 24/2..? Tillbedjan till nålguden är det som gäller denna månad.. Har redan planerat festligheter för kanylballens dag!

    EA: 25/2 Som är första BIM efter mirakelvattnet..

    Lappis: Som mest hoppas att X'et ska spolas bort så dom kan försöka på riktigt igen!

    Ore: Denna gången håller vi tummarna för att du får stanna uppe på dom rosa molnen!

  • MSW

    "Sliter" i köket är vad jag pysslar med (sonen sover, bra att passa på att göra färdigt så mycket som möjligt innan gästerna kommer då..) väntar på maken..

    Ha en super bra helg nu hörni!!!

  • MSW

    Ea: spinna på ordentligt då!

    MrsB: Låter skönt! (både pulkan och maltes mage..) Nästan jag önskar att A vore större och "lurade" ut mig i pulkabacken!!

  • MSW

    Nu har vi klarat av det första av dagens kalas! Snart dags att bege sig på dop!

    A sov helt kasst i natt! Somnade inte medan vi hade gäster, så han somnade strax efter 12. Sen vaknade han säkert 4-6ggr innan vi steg u´pp vid halv nio! B´åde vi och han är ganska trötta idag!!
    Tror att det beror på en kombination av övertrötthet, att han blev för varm mellan oss, och att han är rosslig och hostig! Blev ngt bättre när jag tog av honom så han sov i bara blöja..

    Jaja

    Ha en super bra alla hjärtans dag och en bra brunch imorgon om jag inte går in innan!!

  • MSW

    Izzie: Lite lagom rolig situation M satte er i!

    Tinga: FÖrstår att det kan kännas skönt med pumpningen... Men kanske lite konstigt med?? Men vad ska du göra med all pumptid...?

  • MSW

    MrsB: Så har jag också känt i början innan man riktigt ställt om sig till nya maten (eller ja, mest har det juh varit portionsstorleken som skillt...) Sen om det är bra eller inte vet jag inte..
    Tror du att du orkar ett barn till utan mer hjälp från maken på vinterdelen av året? Tycker du det så tycker jag att du ska övertala maken till ett till ist för tvärt om...

    Annars är det förkylt här fortfarande! Jag är snorig och slemmig!! A har idag hostat lite mindre (upplever jag det som iaf), men han är jätterosslig i halsen och idag tycker jag nästan att han är mer snorig igen också! Vi får väl se hur det går!

    Nu kom maken och sonen tillbaka från sin promenad! dags att käka!

  • MSW

    Håller med om att det inte var mycket att läsa ifatt... Vad har hänt?? Har alla helt plötsligt börjat JOBBA på jobbet??

    Själv sitter jag och funderar på vad jag vill veta och så ang mjältoperationen.. Är lite aktuellt igen då jag var och tog blodprov förra veckan... Så när jag ringer och tar reda på svaret tänkte jag försöka få bollen i rullning.. Så just därför vågar jag inte riktigt ringa....

    Jaja, hade hoppats att sonen skulle somna om i vagnen.. Men det verkar inte som att han hade tänkt, så nu får jag gå och ta hand om honom!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare