• Anja 19 juli 2008
  Äldre 21 Feb 11:56
  42374 visningar
  427 svar
  427
  42374

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Jag skulle känt exakt likadant själv. Så löjlig man är!!! Har inte varit hos tandläkaren på LÄNGE så vem vet. Jag kanske oxå har hål utan att veta om det. Ryyyys.

  Förstår verkligen precis hur du menar. Jag kan f..n inte använda tandtråd. Mina tänder sitter så tätt så det går inte att få in tråden mellan dem! Kanske skulle försöka ändå!?

  Är faktiskt inte hela världen om jag skulle få hål. Är 35 snart o har inte haft några så SO WHAT egentligen men man är ju så jä..la fånig. Det blir lite grann en del av ens identitet att man har dom där superstarka tänderna som inget biter på, eller hur Åååhhh så larvigt nu när jag tänker på det *asg*

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 6 Mar 13:24

  allihop

  Känner mig inte ett dugg utanför utan tycker att era diskussioner är mycket givande och intressanta men jag känner mig så dum att delta då jag är en av de personer som har så lätt att bli gravid att jag nästan sitter och skäms här vid datorn.

  Lider så jä..la mycket med er ska ni veta för jag har inte ett dugg svårt att leva mig in i era situationer eftersom jag ville ha barn i så många år då jag inte hade fast partner (utan jag och daniel bara strulade). Vi hade ju då säkra samlag och ändå gick jag och hoppades VARJE gång att det ÄNDÅ skulle ha slunkit förbi någon liten seg rackare. (jag vet, hemskt men så var det, jag ville såååååå gärna bli mamma, ha barn och med honom mest av allt). Så jag kände nästan att jag blev galen. Grät och snorade varje gång jag fick mens precis som ni. Helt omoraliskt och oetiskt jag vet

  Sedan hade vi sex utan något skydd och jag blev gravid direkt. Samma med de andra barnen.

  Har hört att det är ca 3 av 10 befruktade ägg som det verkligen blir barn av så det stämmer ju ungefär med de där 25% som ni talar om. Det är verkligen inte mycket, men jag antar att det är så mycket som ska stämma och jorden hade nog lätt blivit överbefolkad om alla försök hade lyckats runt om i världen. Antar att det är meningen att det ska vara så, men skitjobbigt när det tar lång tid för vissa och går jättelätt för andra.

  Jag skrev ett arbete om ofrivillig barnlöshet på gymnasiet (japp kände det här desperata suget efter barn redan då) och vet att jag blev förvånad över siffrorna, över hur många som har svårt att bli gravida, så man är ju absolut inte ensam i den sitsen. 15% av alla par som konstaterat inte kan bli gravida, hittar man inga fel hos, utan de kan inte få barn med just varandra, men kan få barn med någon annan. (Obs syftar INTE på någon av er utan talar om de som konstaterat inte kan bli gravida, dvs ingen av er )

  Englali dina tankar om att det är orättvist (även om det inte är det) förstår jag jätteväl och på ett sätt ÄR det ju orättivst. Inte så att de andra inte är värda det, men NI är ju oxå värda att bli gravida så visst är det orättvist!

  Hoppas att ni får den hjälp ni behöver nu för att det ska gå vägen. Intressant med infektionen du talar om. Om det nu skulle vara detta och det bara krävs lite antibiotika så är det ju toppen (om man får säga så). På ett sätt är det ju värre om dom inte hittar NÅGOT fel och ni bara kan fortsätta pröva som tidigare. Man vill ju att läkarna ska kunna "åtgärda" något.

  Sommarbrud, usch så jobbigt det låter. Hoppas verkligen att du ska slippa smärtorna

  Prata ni på om detta ämne. Jag tycker verkligen inte att det är sövande. Tvärtom.

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 6 Mar 22:04

  Haha ja kanske det pumpkin. Tror även att det beror på att jag alltid har varit galet intresserad av graviditeter, föräldraskap, förlossningar osv. Det är något jag frossat i sen jag var ca 11-12 år gammal, så det är nog inte bara för att jag har barn. Förstår till fullo om det inte är det ballaste samtalsämnet om man inte är som jag och själv inte är i den situationen att man ska skaffa barn.

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 6 Mar 22:05

  Och pumpkin
  klart du har något att komma med! Bara för att man ej har barn, är på G att skaffa barn så har man ju ändå tankar och funderingar att komma med

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 6 Mar 22:32

  Förstår...

  Du pumpkin... jag blir galen! hittar ingenting om VARFÖR det inte varit något Greys anatomy på två veckor nu!

  Uppehåll??

  Hittade något datum inne på ABC:s hemsida. Tror det stod 13 mars? Menar dom att det kommer ett nytt avsnitt då? Är sååå trött på att vänta!!

  Läste inne på greys blogg och blir inte helt lycklig över det jag läser. Grrr...

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 6 Mar 22:39

  Nä 12 mars menar jag såklart. Verkar stämma! Suck... jaja bara en vecka kvar då ju

  Får fortsätta kolla mina boxar. Är på säsong 2, för TREJDE gången sen jag köpte dem, haha... Har alltså sett alla 77 avsnitt 2 ggr och är på G på tredje rundan. (för att inte tala om hur många gånger jag sett alla avsnitten tidigare, när jag hade dem i datorn). Hur kan man INTE tröttna på en serie! Det GÅR ju bara inte med denna serie. Jag kan se avsnitten om och om igen och jag älskar dem lika mkt varje gång

  Helt underbart faktiskt!

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 9 Mar 21:39

  Snitte

  Ta hand om ditt bäcken för sjutton! Ta det LUGNT. NÄr bäckenet har börjat säga ifrån så ska du inte anstränga det! Lova

  Englali
  Usch har ju pratat m dig på fb om det, men det är fruktansvärt. Hoppas att allt löser sig. Får dom ut alla på försäkringar osv. Usch, tänker på alla minnessaker som inte går att ersätta som album, kläder man verkligen gillar och musik man har minnen till, möbler man köpt tillsammans osv osv...

  Till något helt annat (utan att verka känslokall)

  Om ni vill se så har jag äntligen lyckats få ut bilderna på vårt nya radhus ur pdf-filen och lagt in dem i min blogg om ni vill se. (tror inte jag hann visa dem när de låg på nätet eller?)

  www.anjasvardagsblogg.blogspot.com

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 10 Mar 11:37

  Englali

  Vi prutade ju ner det med 200.000 eftersom säljarna lade ut det precis när folk var som fegast och inte vill köpa. Så vi fick det för 1.9 miljoner men så är det ju bostadsrätt och en månadsavgift på 6.700 kr.

  Jobbigt med mardrömmarna

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 10 Mar 11:38

  Furillen

  ja jag veeet, hela trädgården är ljuvlig. Massor av vackra växtre och buskar, helt underbart! Och både trädäck och den stenlagda uteplatsen är så mysiga. Hela trädgården är dessutom totalt insynsskyddad

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 10 Mar 19:56

  Jajamensan, för att inte tala om sommaren med alla mysiga grillkvällar på uteplatsen

  Ååååhh verkligen härligt.

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.