• furill­en
    Äldre 3 Mar 17:50
    59969 visningar
    427 svar
    427
    59969

    Fruar - sommarbröllop 2008

    usch idag känner jag mig så dum..
    igår mådde jag av ingen anledning väldigt illa hela morgonen och förmiddagen och fick såklart för mig att jag var gravid, stod och kollade på ett gravtest på vägen hem men bestämde mig för att vänta några dagar. så dagen idag har jag spenderat upp och ner tänkandes ja, nej, ja, nej.. (och tittandes på kollegans 6 veckor gamla bebis varje rast) men så fick jag mens. blev så ledsen så jag började grina. känner mig så fånig. går igenom tusen känslor varje dag, vecka, försöker att tänka på annat och liksom inte göra en alltför stor grej av det men hur gör man det?? att försöka bli gravid är ju världens största grej!
    förlåt, var tvungen att skriva av mig lite..

  • furill­en
    Äldre 4 Mar 20:16

    tack för all värme englali!!

    idag känns det lite bättre. nya tag nästa omgång. spenderade flera timmar med att läsa på om ägglossning och olika teorier om hur man bäst gör för att bli gravid. jag visste inte att ett fertilt par har 25% chans att bli gravid varje månad (förutsatt att man prickar rätt dagar då förstås). jag hade nog trott att chansen var större ändå. kände mig liksom lite mindre ensam när jag läste det.

  • furill­en
    Äldre 4 Mar 20:20

    ledsen stackars pumpkin för allt gravidtjat! din tråd har blivit värsta mammatråden. ibland har man verkligen bara en sak för ögonen!
    men det är så himla skönt att kunna snacka med er för annars pratar jag bara med martin om allt det här. har inte inkluderat vänner och familj i våra planer att försöka bli gravida nu. vill vänta tills vi plussat. eller möjligtvis om det tar så lång tid att vi skaffar hjälp. annars känns det nästan som det skulle bli jobbigare om alla visste och frågade och behöva säga "inte nu heller" hela tiden.
    hur har ni andra gjort? berättar ni att ni planerar smått?

  • furill­en
    Äldre 5 Mar 18:42

    sommarbrud, nämen oj. låter som du gick igenom en riktig skräck. fy vad hemskt. skönt att du mår bättre!! och att bebisen mår bra. tänker på dig!

    snitte, tack inte alls hemskt av dig att skriva så! man kan ju faktiskt aldrig "jämföra" känslor på det viset, du kände ju som du kände!

  • furill­en
    Äldre 7 Mar 11:11
    haha vad galet att ni skriver om det! gav precis upp att leta efter nya avsnittet på nätet och kollade in här! ja, vad f-n är det som händer? var väl iaf 2 veckor sen förra avsnittet kom?? helt ologiskt med ett uppehåll nu ju? har också sett datumet 13e mars lite här och där.
    har ju inte kommit nåt nytt private practice på den tiden heller, konstigt. (jupp, jag så hooked att jag följer den med)
  • furill­en
    Äldre 10 Mar 09:11

    Englali, usch så hemskt! förstår att allt är upp och ner då.

    Anja, åh vad fint!! ljust och fräscht. och supermysig uteplats!

  • furill­en
    Äldre 10 Mar 16:40

    anja, perfekt! åh vad ni måste längta till våren!

  • furill­en
    Äldre 11 Mar 18:53

    pumpkin, jag och martin har försökt hitta en tapet till fondvägg i sovrummet sen vi flyttade in i lägenheten vi bor i nu. det var förrförra sommaren....

    ja, jag vet! nu vill man bara ha vår!!! solsken och värme. bara snöslask och kallt och jävligt. vi har dessutom 6 veckors inspelning utomhus framför oss på jobbet, f-n vad jag frös idag! plus att det egentligen inte får vara snö i bild så de måste hitta massa nya platser och spola vatten och sopa..

  • furill­en
    Äldre 11 Mar 20:32

    pumpkin, ja eller snarare lite olika smak och envisa viljor...

  • furill­en
    Äldre 14 Mar 14:28

    ääääntligen sett nya greys avsnittet
    kunde inte vänta. men ska försöka spara private practice till imorgon

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008