• furillen

    Fruar - sommarbröllop 2008

    det kan man lugnt säga! lite "sur" över detta med ringen. man har ju väntat ett tag nu på att få se avsnittet där han ska pop the question, hur han skulle göra det och vad meredith skulle svara. men men. det kanske kommer ändå

  • furillen

    anja, klart de ska flyttstäda. spelar absolut ingen roll hur omständigheterna är. om de hinner eller inte är inte erat problem. då får de väl göra som alla andra människor och anlita en firma. usch vad dåligt! kan inte mäklaren sköta denna konflikt åt er?

  • furillen
    men det är ju mäklarens jobb att vara mellanhanden eller??
  • furillen

    idag fick vi för övrigt veta att våra bästa vänner också är gravida. helt galet! alla i hela världen utom jag känns det som just nu. fast jag är samtidigt tokglad för deras skull såklart.

  • furillen

    tack för allt stöd!
    får lite dåligt samvete när jag inte bara blir genomglad för mina vänners skull.
    idag har varit en lååång dag. upp vid 5 och sen hela dagen utomhus på en liten ö, växelvis vind, sol och hagel. känns som ansiktet håller på att brinna upp nu. sen fram och tillbaka mellan båtdäck, båttak, brygga, skog, lervälling.. vi har en vända dygnet vecka också, i måndags natt kom jag hem 3 och sen till upp kl 5 idag då. man blir helt snurrig. helgen som kommer är galet efterlängtad...

    mmmmm..brownies. hade jag gärna ätit till middag

  • furillen

    idag hade jag en tröttkollaps och bara grinade när jag kom hem från jobbet. har varit såå mycket och galna tider i ett halvår nu. plus att mitt ryggskott aldrig blir bra. plus huvudvärk hela tiden. plus allt folk (vänner och familj men ändå) som bott hos oss så jag stressat över städning, mat och allt hemma. plus en ekonomisk situation som bara inte går ihop. vi har bara haft min lön i 3 månader nu. och så all bebis-ångest. bara rann över.

    känns dock bättre nu. har fått grina. druckit ett halvt glas vin och kollat senaste avsnittet av private practice och imorgon är det sovmorgon. ser också lite ljuset i slutet. 1 månad kvar tills jag blir lite ledig och förhoppningsvis kan rehabiltera ryggen. och martin får loss sina sparpengar så vi får en liten buffert.

  • furillen

    Anja, vilken otroligt fin bukett du hade på ditt bröllop! vet inte om jag sett bild förut. kollade via länken i blom-tråden. verkligen så vacker!

  • furillen

    tack snitte

    nu har jag fått min deklaration, 15 tusen tillbaka! tjoho!!

  • furillen

    pumpkin, vad kul med ridläger! det har jag inte gjort på måååånga år.

  • furillen

    hej nienna! det var länge sen! kul att du kikar in, hur är läget?

    englali, skönt att ni fick en fin semester! och att ni snart får provsvar. vet inte riktigt hur det går för oss. jag borde ha mens nu. och har det typ. fast i minimal skala? har aldrig hänt mig förut. vet inte riktigt vad det kan vara. har ju hört att man kan ha någon liten blödning när man egentligen ska ha mens när man är gravid men jag har haft det i 5 dagar så det kan det väl inte vara? skumt är det iaf.
    håller tummarna för er! hoppas ni får positiva besked!

  • furillen

    gjorde ett grav-test idag (eller 2 om jag ska vara ärlig) negativa. så sjukt konstigt bara med mensen, aldrig haft något liknande. har punklig, riklig och smärtsam mens. till att det knappt syns? väldigt weird. men berodde inte på graviditet iaf.

  • furillen

    pumpkin, röstar också på att söka. det betyder ju inte att du måste ta det men du får ju lite mera betänketid. plus får gå igenom sökprocessen och se vad de efterfrågar på ditt drömjobb. och du får svar på dina egna frågor om det är så bra som det verkar. men om du inte verkligen verkligen vill ha det låter det ganska tungt i mina öron. plugga + jobba + pendla till sthlm + ingen sommarledighet. det orkar man ju bara om man verkligen brinner för det. eller så funkar jag iaf.

  • furillen

    pumpkin, usch stackars dig! det låter jättehemskt. hoppas du mår bättre nu!

    nu kommer lite bebis-snack igen
    jag är nu ganska säker på att det var en "nästan" graviditet, läst allt jag kommit över på nätet om tidiga blödningar / flytningar och missfall. min självdiagnos är att ägget befruktades men inte fäste. fick ju små små mörka blödningar när jag borde fått min mens. höll på så i 7 dagar, tom idag. sen nu plötsligt idag har jag haft väääldigt ont i magen. som stark stark mensvärk och magknip i ett och så började jag blöda mera. nu när mensen borde vara slut alltså. kan inte komma på nån annan förklaring.

  • furillen

    tack Anja.
    nu ännu mer säker på min självdiagnos då jag fortfarande har j-ligt ont oh blöder ganska mycket. men som sagt, får se det så. dom att det iaf går.

  • furillen

    snitte, va smart!

    pumpkin, är du frisk nu? hoppas det.

    hoppas ni alla har en fin påsk! jag är i göteborg och hälsar på martins familj. här har det varit strålande sol varenda dag! helt fantastiskt, har fikat på uteserveringar. imorgon kör vi hem till sthlm igen. sen blir det 11 dagar jobb i sträck, puh. men sen blir det sova!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008