• furill­en
    Äldre 1 Feb 18:09
    60510 visningar
    427 svar
    427
    60510

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Snitte, det löste sig faktiskt helt okej, PUH! vi fick byta konsolen då vi ju faktiskt bara hade haft den några dagar. de repade spelan gick att slipa för en ganska billig peng i en spelbutik. så nu hoppas jag att allt bara ska fungera.

    idag fick jag träffa nya brorsdottern!!! så himla mysigt, vilket litet knyte hon var. och så busa med de andra brorsbarnen. min brors sambos syrra kom också över, visade sig att hon är gravid. åh känns som ALLA är gravida eller får barn nu. vill också.............

  • furill­en
    Äldre 2 Feb 20:38

    grattis sommarbrud!!

    snitte, ja såklart kul med alla små bebisar som är på g! fast också lite avis. fick min mens idag. säger till mig själv att inte hoppas men det är så svårt att låta bli att gå och drömma hela månaden.. jaja, bara att köra på och önska!

    lycka till englali! vi håller tummarna för er!

  • furill­en
    Äldre 3 Feb 19:41

    englali, ja det var verkligen en lång tid! har det hänt förut? annars får du fortsätta testa tills du plussar!! håller tummarna för er! själv har jag vart helt deppig hela dagen, men snart får det bli nya tag.

  • furill­en
    Äldre 9 Feb 16:49

    snitte, jaha jobbar du med mask? gör du "bara" teater eller blir det film också? tänkte om man kanske har sprungit på varandra nångång?

    pumpkin, åh vad surt att huset var så fint! men det är sant, ert hus dyker säkert upp när det är dags!

  • furill­en
    Äldre 13 Feb 18:42

    snitte, nä jobbar som b-foto.

    pumpkin, ojoj väldans jobbigt låter det.

    här blev det en hemmakväll. egentligen skulle ett gäng kompisar kommit över och spelat poker men martin har blivit magsjuk stackaren.

  • furill­en
    Äldre 21 Feb 15:42

    har heller aldrig haft hål förrän nu. fast de är så små så de inte behöver lagas som tur är. jag använder tandtråd sen några år, har också galet tätt mellan tänderna. (så tätt att jag dragit ut tänder och haft tandställning pga det) rekommenderar colgate total tandtråd. den enda jag kan använda av alla jag provat.

  • furill­en
    Äldre 23 Feb 21:14

    snitte, hmm vet inte. du får kolla.

  • furill­en
    Äldre 24 Feb 20:59

    nu är jag där mitt i månaden hoppandes igen... det går bara inte att låta bli.
    känns som att man blir påmind om graviditeter och bebisar vart man än vänder sig! kan ju va det att en av våra huvudrollsinnehavare i serien jag jobbar på går runt med en låtsasgraviditetsmage på inspelningen och i varje paus ammar sin otrooooligt söta dotter på 5 veckor. kan ju ha nåt med saken att göra..
    fast en sak som är konstig, det är att helt plötsligt frågar alla hela tiden om inte jag vill ha barn! out of nowhere. skumt. svårt att svara på också då man inte alltid känner för att vara öppenhjärtlig.

  • furill­en
    Äldre 25 Feb 21:06

    snitte, tack för omtanken
    fast inte var det en tabbe, det kan ju inte du veta! jag blir inte alls upprörd när någon frågar, det är bara så lustigt att det händer så ofta nu helt plötsligt när vi ju faktiskt försöker.
    (idag fick jag ett mail från en tjej jag jobbat med och inte pratat med på flera år, hon är gravid. det är nånting konstigt, alla är gravida känns det som!)

  • furill­en
    Äldre 27 Feb 23:11

    sommarbrud, åh vad mysigt med en liten tjej! grattis till lilla nea då! (vackert namn!)

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008