• Pumpkin

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 13!

  Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

  Välkomna {#lang_emotions_kiss}

  Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3114464.html


 • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
 • sommarbrud 080802

  Nu har jag hittat hit.
  Vart håller ni andra hus? O-)

 • AnneiLund

  Jag var lite i tråden innan jag blev fru sommaren 2008
  Nu har jag hittat hit!

 • Pumpkin

  Tja, JAG är ju här som vanligt förstås


  Hej Anne, länge sen man såg dig här! Hur är det? Grattis till magen förresten, har förstått att det kommer en bebis till sommaren?


 • Anja 19 juli 2008

  Jag letade efter tråden igår men tänkte nog att du skulle fixa en ny Pumpkin

  Hur är det med er alla...

 • Anja 19 juli 2008

  Är det någon som vet NÄR och hur man skulle göra för att kolla hur mkt man får tillbaka på skatten. Visst kunde man kolla det ganska tidigt på skatteverkets hemsida, men var gick man in och minns någon från vilket datum det ska gå att kolla det?

  Jag hade för mig att det var från januari. Jag vill så gärna veta typ NU pga av resan vi bokat

 • Anja 19 juli 2008

  Hmm om jag förstår rätt på skatteverkets hemsida (gick in på skattebesked) så står det att jag kan kolla det from 7 januari, men endast på vardagar mellan kl.7-20, så då får jag bärga mig till imorgon.

  Hur tolkar ni denna text:

  Skattebesked

  Tjänsten är öppen vardagar klockan 7-20.
  Tjänsten är vid varje årsskifte stängd för tekniskt underhåll. Vid årsskiftet 2008/2009 är tjänsten stängd från och med den 31 december till och med den 6 januari.

  Tjänsten är avsedd för privatpersoner med svenskt personnummer och e-legitimation som vill få åtkomst till uppgifter om sin slutliga skatt.

  I den här e-tjänsten kan du:

  * Hämta uppgifter om din slutliga skatt från och med taxeringsår 2004 (inkomstår 2003).
  * Se uppgifterna eller skriva ut dem på din egen skrivare.

  Visst borde jag kunna kolla det imorgon

 • Pumpkin

  Jag tolkar det som att du bara kan se vad din slutliga skatt blev, inte hur mycket du kommer få tillbaka. Har för mig att man inte kan se det förrän i februari-mars någon gång...


 • Pumpkin

  Förresten - för att svara på din första fråga - men mig/oss är det bra i alla fall Har njutit av långledigt över jul och nyår, men nu är skolan igång igen. Imorgon har vi sista lektionen på den här kursen (Personlighetspsykologi), sen har vi en hemtenta att sitta med i en vecka...


  Hur är det själv?


 • Anja 19 juli 2008

  Pumpkin

  bläää jag vill ju veta, fniss...

  Jodå med mig är det bra. hade en vecka ledigt över jul, jobbade nyår. Just nu är det lite influensa här hemma. Sonen har varit sjuk men börjar må bättre. Undrar dock om inte son nr 2 är på G så vi får väl se vad som händer.

  Du har ju varit gift ett halvår och en vecka nu minsann... Här är det ju ett halvår om exakt en vecka, fniss... Känns rätt skumt!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008