• Pumpki­n
  Äldre 10 Jan 18:44
  59577 visningar
  427 svar
  427
  59577

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 13!

  Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

  Välkomna {#lang_emotions_kiss}

  Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3114464.html


 • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
 • Englal­i
  Äldre 14 Jan 14:10
  #31

  Pumpkin: Jag önskar att min körde som en gubbe just nu, verkligen!! Så tråkiga pengar och just nu är det inte gott om pengar här kan jag lova, vi öser in allt i huset och 4000 hade blivit en hel del för i renovering. Jäkla Andreas!! Tyvärr är det ju så i hans jobb, han kör ju bil jämt, jämt så jag tror man blir lite fartblind men nu får han f-n lära sig att använda farthållaren!

  Jag är som dig vad det gäller pluggandet Pumpkin, måste känna pressen, måste få "svettas" lite.

 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 14 Jan 14:12
  #32

  Anne

  108 miljoner till Anja

  * Jag hade köpt drömhuset ofcourse, vet inte exakt var men DRÖMHUSET, antingen i krokarna här där vi bor, eller i närheten, lite utanför stan. Gammalt, lantligt men modernt, helt renoverat, vackert med eget gym och pool både inomhus och utomhus (obs smakfullt, inte tacky)

  * Jag hade tagit körkort

  * Köpt två bilar (en till D och en till mig)

  * Inrett huset precis så som jag velat, riktigt mysigt och vackert. Åh barnens rum hade varit sååå roliga att få inreda m gränslöst med pengar.

  * Skänkt pengar typ en miljon var till min mamma, pappa och mina syskon (och Daniels oxå antar jag ) Det hade ju inte känts!

  * Skänkt en avsevärd summa till välgörenhet.

  * Rest MASSOR... Hela somrarna och även en vintersemester + någon lyxweekend per år, men ändå inte överdrivet.

  * Unnat mig vad som helst när som helst.

  * Ärligt talat, fixat till mig själv. Fettsugit kroppen och troligtvis fyllt på de urammade tuttarna lite, och sedan skaffat någon som hjälpte mig att komma igång: personlig tränare och personlig dietist. (inte för att jag har svårt att bibehålla min kropp när jag VÄL är nöjd).

  * Letat runt i Medelhavsområdet och köpt ett sommarhus någonstans, ett riktigt mysigt vackert stenhus m närhet till havet, egen pool, vedeldad ugn på den stora stenlagda uteplatsen, massor av prunkande blommor, vindruvor, pinjeträd och olivlundar. Typ Italien Med gångavstånd t havet och någon mysig liten by på gångavstånd så att man har närhet till lanthandel osv. Ååååhhhhh...

  * Lärt mig ett språk till flytande. Spanska eller franska tror jag. Tyska behärskar jag väl sisådär, förstår iallafall det mesta och kan göra mig förstådd.

  * Investerat en del pengar i aktier osv, haft någon som kunde detta till hjälp.

  * satt in pengar till barnen, varsett konto som räntar sig ordentligt :) som de ej får röra förrän de är vuxna.

  * Rest någonstans med mina närmsta tjejkompisar, en riktig lyxresa typ Mauritius eller Västindien eller något sånt. Lata dagar, drinkar, kritvit sand och turkost vatten och pyjamaspartyn, fniss...

  * Låtit barnen börja på vilka aktivieteter de än hade velat, kostnaden spelar ju ingen roll :)

  * Hade definitivt slutat jobba och ev jobbat enbart ideellt med något som verkligen intresserar mig, eller startat eget inom precis vad jag vill. Eller kanske tom gått någon av de dyra utbildningar som man själv måste bekosta, blivit tex kognitiv beteendeterapeut eller något sånt och haft egen praktik.

  * Anställt min allra bästa väninna som sekreterare. :)

  * sett till att få proffshjälp med mina fogar så att de läkte och blev starka och sedan skaffat ett barn till. Tänk att kunna vara mammaledig utan att behöva tänka på pengar, shit vilken känsla. (eller tänka på hru länge man kan vara hemma, räkna dagar eller tänka på att man ska tillbaka t ett jobb osv) NICE :)

  * SKAFFAT STÄDHJÄLP så att jag aldrig någonsin behöver känna tvånget att storstäda varje vecka. Åååååhhhh... Blir tillräckligt med småstädning o småplock ändå varje dag.

  Hmmm detta är nog allt jag kommer på just nu...

  * Hade alltid handlat ekologiskt och rättvisemärkt oxå.

  puuuhh det var en lång lista, fniss...

 • Pumpki­n
  Äldre 14 Jan 14:12
  #33

  Englali: Farthållaren är sjukt bra att använda sig av faktiskt, så det borde han definitivt göra!


  Ring och skäll ut honom, då mår du säkert lite bättre sen


  Ja, just det där "svettandet" behöver jag. Och nu har jag till måndag kl. 15.00 på mig och kan inte riktigt förstå varför jag skulle behöva så mycket tid på mig. Suck så jobbigt, vore ju skitbra att få det gjort så är man ledig sen, men för mig funkar det inte att låtsas att jag har deadline en annan dag än vad det faktiskt är - jag VET ju när den riktiga deadlinen är ändå.


 • Englal­i
  Äldre 14 Jan 14:21
  #34

  Haha tro mig, jag har redan ringt och skällt!! Talade om för honom att han kunde ju börja spara till sin feta räkning på 400o spänn! Usch så är jag extra gnällig när jag är sjuk.

  Skulle bra gärna ta dom där 108 miljonerna ni diskuterade här ovan...

  Att Anne ska ha bebis, så mysigt. Hur kan jag missat det?

 • Pumpki­n
  Äldre 14 Jan 14:22
  #35

  Englali: Helt rätt!


  Anne har inte skrivit här tidigare att hon är gravid, så det kanske är därför du missat det?


 • Englal­i
  Äldre 14 Jan 14:27
  #36

  Det är det säkert då
  Många bebisar på g nu i tråden. Är snart bara du, jag o Anja kvar va?

 • Pumpki­n
  Äldre 14 Jan 14:29
  #37

  Ja, fast ni försöker ju och Anja har redan barn - så jag är nog ganska ensam i mitt barnfria leverne


 • Englal­i
  Äldre 14 Jan 14:33
  #38
  Pumpkin skrev 2009-01-14 14:29:30 följande:
  Ja, fast ni försöker ju och Anja har redan barn - så jag är nog ganska ensam i mitt barnfria leverne
  Nejdå helt ensam är du inte. Ibland vill jag bara strunta i det eftersom jag undrar hur tusan vi ska ha råd. Under mammaledigheten alltså... om det inte vore bättre o bli klara med huset först o så, ja... jag ska ju alltid vara så himla praktisk o alltid oroa mig för pengar. Skitjobbigt men sån är jag.
 • Anja 19 juli 2008
  Äldre 14 Jan 14:39
  #39

  Englali

  var inte så praktiskt... ett barn är värt allt det där. I promise...

  Man får ta det lite som det kommer. Ni har båda fasta jobb, ni är gifta, ni har hus... Finns ingenting som gör att ni inte borde kunna ha råd med en föräldraledighet om ni båda har normala inkomster. (pepping pepping). Gå på din känsla för vad du VILL och försök att inte vara så praktisk. Det blir man bara deppig av.

 • Englal­i
  Äldre 14 Jan 14:44
  #40

  Anja jag vet, men man måste vara lite realistisk också. Ibland ångrar jag att vi köpte huset... det kostar så mkt, blä!!
  Haha förlåt, jag ska vara lite positivare. Kommer det en liten så löser vi självklart det. Allt ordnar sig på ngt sätt tillslut.

  Vilken härlig semester ni har inplanerad förresten, inte alls avundsjuk...

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008