Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
 • Anja 19 juli 2008

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Jag letade efter tråden igår men tänkte nog att du skulle fixa en ny Pumpkin

  Hur är det med er alla...

 • Anja 19 juli 2008

  Är det någon som vet NÄR och hur man skulle göra för att kolla hur mkt man får tillbaka på skatten. Visst kunde man kolla det ganska tidigt på skatteverkets hemsida, men var gick man in och minns någon från vilket datum det ska gå att kolla det?

  Jag hade för mig att det var från januari. Jag vill så gärna veta typ NU pga av resan vi bokat

 • Anja 19 juli 2008

  Hmm om jag förstår rätt på skatteverkets hemsida (gick in på skattebesked) så står det att jag kan kolla det from 7 januari, men endast på vardagar mellan kl.7-20, så då får jag bärga mig till imorgon.

  Hur tolkar ni denna text:

  Skattebesked

  Tjänsten är öppen vardagar klockan 7-20.
  Tjänsten är vid varje årsskifte stängd för tekniskt underhåll. Vid årsskiftet 2008/2009 är tjänsten stängd från och med den 31 december till och med den 6 januari.

  Tjänsten är avsedd för privatpersoner med svenskt personnummer och e-legitimation som vill få åtkomst till uppgifter om sin slutliga skatt.

  I den här e-tjänsten kan du:

  * Hämta uppgifter om din slutliga skatt från och med taxeringsår 2004 (inkomstår 2003).
  * Se uppgifterna eller skriva ut dem på din egen skrivare.

  Visst borde jag kunna kolla det imorgon

 • Anja 19 juli 2008

  Pumpkin

  bläää jag vill ju veta, fniss...

  Jodå med mig är det bra. hade en vecka ledigt över jul, jobbade nyår. Just nu är det lite influensa här hemma. Sonen har varit sjuk men börjar må bättre. Undrar dock om inte son nr 2 är på G så vi får väl se vad som händer.

  Du har ju varit gift ett halvår och en vecka nu minsann... Här är det ju ett halvår om exakt en vecka, fniss... Känns rätt skumt!

 • Anja 19 juli 2008

  Imorgon alltså, är det ett halvår om en vecka (jag var en dag i förväg i mina tankar)

 • Anja 19 juli 2008

  Men du pumpkin...

  Visst sjutton är det väl i januari man får veta? Senast mars kommer ju papprena! Och man kan ju kolla det på internet långt innan papprena kommer! Sen är det ju i början av maj man ska ha lämnat in deklarationen...

  Tänker jag helt fel nu...

 • Anja 19 juli 2008

  Äh va f..n okej då... haha

  jag VILL ju att det ska gå att kolla imorgon

  Oj, shit, jag glömde helt bort att det var vår tvåårsdag (förlovning) på julafton *asg*

 • Anja 19 juli 2008

  Nu ska jag betala "handpenningen" på resan... 6.000 spänn. Är ju ingenting. Det bara fiskar man ju upp ur fickan vilken dag som helst

 • Anja 19 juli 2008

  Anne

  63 miljoner hade varit helt ok... Önskar dock att jag hade vunnit de där 108 miljonerna härom helgen. Suck... är det fortf ingen som hämtat ut den vinsten. Det är fruktansvärt!! Stackars den person som missar att se att han/hon vunnit en sån summa! Det var ju någon i Helsingborg hörde jag. Måste prata m min mamma, haha. Tänk om det var hon

  Snitte
  Vi åker till Mallorca, Alcudia, den 12 juni. Ska bli såå skönt. Betalade den första summan på 6.000 i förrgår. Bara 17.800 kvar (och sen fickpengar förstås, minst 15.000 tror jag vi räknade ut att vi måste ha) gulp... Det är INTE billigt att resa m tre barn.

  Anne igen
  Res för bövelen massor medan du är mammaledig och barnet inte är 2 år ännu... då betalar ni ju bara för de stora barnen, flickorna

 • Anja 19 juli 2008

  Pumpkin

  jag hade valt borderline och kanske schizofreni eller någon form av narcissistisk personlighet.

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008