Inlägg från: Hemlig2009 |Visa alla inlägg
  • Hemlig2009

    Maj 2009!

    Ja, men vi har ingen mat som ska handlas, inget vin som ska köpas in eller bordsdekorationer. Allt detta löser restaurangen.

    Och som sagt, hur många gäster väntar till sista veckan? Men jag tycker om att ge mina gäster MÖGJLIGHETEN att svara sent om de behöver det.

    På de möhippor jag har varit på har ingen frågat om jag svarat ja eller nej till bröllopet. Det är ju inte ens säkert att den som anordnar har tillgång till den informationen.

  • Hemlig2009

    Fast hinner ni inte lära känna din sambos systers nya innan då? Bjud hem dem eller låg dem bjuda hem er! Jag hade nog också blivit ledsen om min syster sagt så till mig... Och om de kommer 5 st eller 6 st?

  • Hemlig2009

    Jag har mina föräldrar 45 mil bort och vi försöker åka 1 gång i mån, darför tycker jag nog inte det är så långt.

    Ja, man ska göra det som känns rätt!

  • Hemlig2009

    Jag vet inte riktigt än. Min klänning är hjärtformad över bysten så jag måste ju ha något som inte sticker upp. Tror min klänning är ganska snäll annars så att jag kan ha en bh som passar.

  • Hemlig2009

    Såna trosor finns tex på Twilfit. Köpte såna när vi skulle gå på ett bröllop, de är inte snygga! Så se till att ingen ser dem, ha ha.

  • Hemlig2009

    Ja, jag tycker att de jag köpte funkade bra. Kostade inte så mycket, 179:- eller 229:- eller något sånt.

  • Hemlig2009

    Tindragull, jag tror att det är snudd på brottsligt att inte genast tala om var vi andra kan köpa en sådan korsett!

  • Hemlig2009

    Ja, eller som Tindragull skriver. När det börjar välla över.

  • Hemlig2009

    Så trist.

    När jag gifte mig första gången, är 7 år sedan, så fick jag ett brev och en tågbiljett (45 mil "hem"). Sedan väntade en bil vid stationen som körde hem mig. Fick levererat en portfölj som jag inte fick upp, dagen efter fick jag ett samtal med koden och sedan kom de och hämtade mig. Sedan visade det sig att de hade filmat mig på stationen och filmat in i mina föräldrars hus när jag fick portföljen.

    Så visst går det att ordna även på avstånd!


    SweetSun skrev 2009-03-11 14:18:31 följande:
    jag får nog ingen hippa... mina gamla vänner som bor 50 mil bort tror jag inte åker ner dubbla ggr för min skull. Mamma hade ringt en av mina vänner och frågat, och hon skulle fixa det hade hon sagt. Men denna vännen har inte hört av sig på 2 mån, och svarar inte på sms.. hur roligt verkar inte det.
Svar på tråden Maj 2009!