• Hemlig­2009
    Äldre 3 Jan 00:13
    126111 visningar
    1507 svar
    1507
    126111

    Maj 2009!

    Jag är inte heller med på listan än, 23/5!

    Vi är sedan juldagen förlovade!!

  • Hemlig­2009
    Äldre 3 Jan 17:13
    #10

    Nej, skriva för hand verkar jobbigt. En vanlig skrivare att ha hemma kostar annars inte så mycket idag.


    förstagångsbrud skrev 2009-01-03 16:06:38 följande:
    Hej igen!Nyår var trevligt med lugn middag med vänner, berättade vid tolvslaget om våra planer så det kändes kul att få det sagt. Är i startgroparna för att göra inbjudningskorten, jag hoppas att jag kan använda skrivaren på jobbet för det blev inte alls bra att skriva för hand! Annars har jag hittat ett ställe där jag kan få det utskrivet.
  • Hemlig­2009
    Äldre 4 Jan 11:15
    #19

    Ja, klart jag ska ha brudbukett. Vill ha något liknande som finns i mitt galleri, har haft en konsultation med floristen och hon visste en cool blomma som gick i de färgerna så vi får se. Vill ha en tuff bukett med mycket färg. Samma florist levererar blommor till restaurangen som vi ska vara på så hon kommer matcha bordsdekorationerna med min bukett.

    Inbjudningarna kommer vi antagligen skicka i februari någon gång. Men många vet redan eftersom vi förlovade oss under julen, då är det svårt att ljuga när man får frågan om när det blir bröllop.

  • Hemlig­2009
    Äldre 5 Jan 21:50
    #39

    Jag har gjort färdigt två inbjudningskort som jag ska ha med mig till två av mina närmsta vänner imorgon. De vet inte ens om att jag numera är förlovad. Pirrigt och kul!

    Är jag larvig om jag avslöjar det lite "dramatiskt"? Kanske inte har ringen på mig förrän de fått korten? Eller passa på att tala om hur mycket de betyder för mig då de hjälpte mig oerhört mycket efter en jobbig separation för 6 år sen, och att jag nu hoppas att de vill vara med och dela en sådan lycklig dag?

    Äsch, jag förstorar upp det men det känns så fjuttigt att bara hålla fram handen.

  • Hemlig­2009
    Äldre 7 Jan 15:02
    #42

    Jag frågade min kompis igår om hon vill sminka mig, men kom mig inte för att fråga förrän det var dags att åka hem. Varför blir det så?

    Iaf så ville hon det så nu planerade vi att vi ska vara på hotellrummet vi ska spendera bröllopsnatten på och mysa innan fotograferingen, hon sminkar mig och min syster och en till kompis kommer också. De hjälper till att klä mig ihop med lite tjejsnack. Sen har de gott om tid att göra sig i ordning innan vigseln då vi fotas. Då jag inte ska ha tärna känns denna lösning jättemysig!

    Pingst09, du får mycket bättre hållning med klack på skon så om jag var du skulle jag köpa skor redan nu och öva, öva och öva.

    Jag ska inte ha slöja, känns inte riktigt rätt på mig.

  • Hemlig­2009
    Äldre 9 Jan 11:42
    #53

    Vad kul! Jag lade på en igår, ha ha. Resten kanske i slutet av januari och i början på februari. Beror på när allt i pappersväg jag har beställt har kommit.


    Tx2 skrev 2009-01-09 11:03:58 följande:
    Skickade ut inbjudningar iförgårr, så dem kom fram igår. Så nu är datumet officielt. Så kul! Jag skall gifta mig!
  • Hemlig­2009
    Äldre 10 Jan 22:23
    #85

    Vi gifter oss den 23/5 och har OSA den 1 maj. Förstår inte varför man ska ha det så långt i förväg?

    Våra inbjudningskort ligger i mitt galleri.

  • Hemlig­2009
    Äldre 10 Jan 22:57
    #87

    Ja, de flesta svarar ju mycket fortare och just presentationer kan man ju göra och sen bara deleta i så fall.

  • Hemlig­2009
    Äldre 12 Jan 11:57

    Kan begära av en gäst att veta över 2 månader innan om man kan komma?


    Tindragull skrev 2009-01-11 23:27:20 följande:
    Vi gifter oss 9 maj, skickar ut inbjudningskorten nästa vecka och har osa den 1 mars. Jag gillar att ha saker klart i tid ifall något oförutsett händer...
  • Hemlig­2009
    Äldre 18 Jan 21:23

    Här går det också framåt. Ska sätta mig och skriva ut inlagorna nu så de får torka ordentligt. Bläcket blir så blött på ett glansigt papper... Har skrivit ut infobladen idag och skurit till dem i rätt storlek. Väntar på kuverten som är restnoterade, men de ska komma denna vecka. Hoppas få ut inbjudningskorten nästa vecka! Vi bjuder nu 47 st istället för 30...

    Dock ska vi göra om våra ringar. Jag är inte nöjd och har då blivit oense med guldsmeden, de tycker inte de har gjort något fel trots att jag hade bild med mig och allt. Så istället för att de hjälper mig göra om dem så får vi lämna tillbaka dem. Har redan pratat med en annan guldsmed och de har en skena som är exakt den jag vill ha. Så nu blir det lättare att förklara vad vi vill ha. Känns ändå bra nu när vi kommit så här långt. Har varit lite jobbigt, har känts så himla trist.

    Min klänning är beställd och skorna har kommit. Sambons kostym och skor är inhandlade. Ska träffa restaurangen någon gång i februari och gå igenom menyn och upplägget lite närmare. Har pratat med min kompis som ska sminka mig och vi ska göra provsminkning också någon gång snart.

    Det rullar på med andra ord!

Svar på tråden Maj 2009!