Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    hohooo
    jag håller med, det var en lam tillställning. Jag har skitsvårt för Caroline av Ugglas (så länge man slipper se henne så är väl låten helt OK, men knappast schlager)... många sjöng lite väl blekt tyckte jag också men oj vad jag skulle vilja ha några av de klänningar som *blackout* hon som var pogramledare hade. Kanske inte nunnedräkten (eller varför inte, hehehe).

    Inatt har det snöat 2 dm kanske, så nu är det dags att gå ut och skotta. Sen blir det utflykt till skogen med en ryggsäck med O'boy och alldeles nybakta piroger med köttfärs- resp renkött- och västerbottenostfyllning.

  • nennesjuttioåtta

    precis! Men snön är så lätt nu när det är kallt (-6) så man kan nästan blåsa bort den. Desto svettigare att pulsa i knähögt i skogen.

  • nennesjuttioåtta

    Muffinstönt
    oj, ingen aning. Har du någon bra husmorsbok? Det finns ju en modern variant, med tips på hur man får bort fläckar, matar fåglar, städar under badkaret och annat sånt där som folk förr "bara visste". Jag har en, men den ligger nedpackad i en av alla bokkartonger...

  • nennesjuttioåtta

    och mest dåligt samvete får man för att man bryr sig, inte borde ta illa vid sig och att hon inte menar det och kanske inte heller har så lång tid kvar och ... Nej, jobbigt var ordet!

  • nennesjuttioåtta

    Vi har våra på CD, extern hårddisk och ... that's it. Alla finns dock inte på CD. Än.

    Sen vore det kul att ha dem analogt också.

  • nennesjuttioåtta
    MuffinsTönt skrev 2009-02-10 20:19:58 följande:
    hahaha, floppydisk! Kommer fortfarande ihåg våran professors min när vi räckte fram en floppydisk till henne våren fr 2 år sedan. Hon trodde aldrig hon skulle få se en sån igen. Analog? Menar du framkallat på fotopapper?!?
    Ja, precis. På papper. Vi är skitdåliga på att framkalla bilder. Och vi är rätt bra på att ta många och ofta. Och värre blir det. 1000 st i Thailand (på två veckor), 1200 st i NYC (1 vecka). En weekend i Borås borde då hamna på 36 500 st.
  • nennesjuttioåtta
    MuffinsTönt skrev 2009-02-10 20:36:09 följande:
    NenneNi är värre än mig. Jag tog som emst då jag gjorde slut på mitt minneskort på ca 500bilder efter ca 3-4 dagar. Vi har inte åkt så mkt öfr att ta kort. Sen tycker jag att grabben tar inga snygga kort på mig . Då var det inte kul längre.
    Eftersom minnsekortet raskt kan bytas ut så eskalerar det lätt. Förr klarade man sig på 24 och tyckte 36-rullen aaaaldrig tog slut så att man fick framkalla någon gång! Och de där siffrorna jag skrev, det var efter rensning....
  • nennesjuttioåtta

    Fast i NY så köpte vi ju en ny kamera så det blev ju lite väl skjutglada fingrar bara därför, + den lilla ixus som alltid hänger med. Det förklarar ju en del men jag vette tusan var det ska sluta. Jag kanske ska skicka hela hårddisken på framkallning så får maken sätta in i fotoalbum den här gången (han är värste avtryckaren!!)

  • nennesjuttioåtta

    And the winner is.... *trumvirvel*
    anne på grönkulla skrev 2009-02-10 20:42:54 följande:


    Jag rensar inte (mycket iaf)... o mitt rekord är nog 2000 bilder på 10 dar... det var i juni i år.
Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!