Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    nu ska även jag sova! på er!

  • nennesjuttioåtta

    anne
    det är just det som är finessen med en sån där kontinentalmadrass. I botten är det två separata resårbottnar, ovanpå det två bottnar till (med personlig fasthet) som sitter ihop i en stor påse, och överst en tjock bäddmadrass. Skarven känns lite grann eftersom vi har olika fasthet på sänghalvorna men det finns ju ingen risk att vi rasar emellan.

    Muffin
    jag hälsar från dig.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    Bra! Jag såg att TV4 också hade någon raid för fler ambulanser (via röda korset), så jag tänkte skicka ett bidrag jag med.

  • nennesjuttioåtta

    jag skrev för några dagar sen till röda korset (letade upp någon bra adress pånätet) och undrade varför jag regelbundet fick nya inbetalningskort från dem trots att jag skänker varje månad via autogiro (slöseri med pengar på utskick och skogen!). Fick till svar att jag inte fanns med i deras system och att jag förmodligen tagit fel på dem och Rädda barnen. Hoppsan, så var det ju såklart!

    Förutom RB så är det WWF, Nordens Ark och Unicef som står på vår regelbundna bidragslista. (har vi inte diskuterat detta förut? Det känns bekant). Ibland halkar det ner några kronor vid kassorna också men jag har sällan kontanter så det är dåligt med givmidlheten då. Sen om jag pantar så trycker jag alltid på biståndsknappen, men det är mest av lathet så där ska jag inte ta åt mig någon ära.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Jag fick hjärnsläpp och frågade RK fast jag menade RB. Logon är ju röd! (har ni inga biståndsknappar på pantmaskinen???? Trodde det var standard )

    Anne
    prääääcis!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Jag fick hjärnsläpp och frågade RK fast jag menade RB. Logon är ju röd! (har ni inga biståndsknappar på pantmaskinen???? Trodde det var standard )

    Anne
    prääääcis!

  • nennesjuttioåtta

    jag kan några låtar på piano men eftersom jag varken tagit lektioner eller har ett att öva på så har det stannat så. Jag är rätt mallig ändå att jag lärt mig tvåhändigt själv , men fiol är ju mitt "förstainstrument" så jag har lite gratis där att jag spelat något instrument öht. Jag spelar både på gehör och med noter men tycker noter blir lite för tricky på piano men utan dem så är det svårt att veta vad vänsterhanden ska spela Vilket dilemma! Hade gärna haft ett piano här och jag har ofta sett att de skänkes bort men lite bökigt att hämta och sen ska det stämmas och det kostar ju en hel del... Vad coolt Muffin! Och häftigt att din man spelar pawh riktigt, Anne!!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    en till Sats? Shit pommes frites, de måste verkligen tycka att vi behöver träna här i stan.

    Och naturbegåvning vet jag inte, jag kan standardutbudet: Für Elise, en menuett (?) och den där "kom lilla flicka dansa med mig" een tvåtre-takt. Ni hör ju, jag vet ju inte ens vad det heter (polka?) och början på en låt jag inte vet vad heter men den är instrumental så jag kan inte sjunga heller, men den är modern klassisk hahahah. Eftersom min repertoar är så kort så är det väl bra att jag itne har något piano för det skulle nöta ut alla öron (inkl mina egna).

    Ååå saxofon tycker jag är ballt! Och lite sexigt, på något vis. Men helst vill jag nog ha en gitarr-trubadur i två dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans.

  • nennesjuttioåtta

    Muffin
    hahaha jaaaa precis! Men han är inte så händig på gitarren men han klinkar på så gott han kan (han köpte både en akustisk och en elgura bara för att han ville kunna)!

    Anne
    jag svimmar inte heller. I så fall av den som framför musiken. Eller nej, inte ens det. Tycker det är så pinsamt med alla flickor som skriker och svimmar, pfahahahaha såg ni Idol i år, där hon som fick komma upp på scenen blev helt galen!
    Men knäsvag kan jag bli, höhöhöhö!!!

    ÅÅ Orlando Bloom stod högt i kurs ett tag, men jag gillar allt som har ögonbryn (helst två). George Clooney, min man (som introducerades för "pincett" för x antal år sen ), jaaa. Pitten funkar ju alltid (Brad, alltså)

  • nennesjuttioåtta

    God natt Anne!

    Muffins aaaaah ja båda funkar lika bra (men bara en är bättre på film).

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!