Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    muffins
    vad jag lärt mig av Lapinette så stiger tempen en halv grad när du har ägglossning och ligger kvar där till dagen före eller samma dag som du ska ha mens. Den kan variera under tiden, 0,2 grader upp eller ner (jag har tex 36,5-36,7 före och 36,8-37,0 efter ägglossning). Så om du har hög temp fortfarande efter mens (om den ens dyker upp) så är du gravid.

  • nennesjuttioåtta

    muffin
    tempen sjunker ju inte förrän du får mens (eller dagen innan?!) och jag har över 37 ibland men jag ligger överlag rätt högt så för mig är det inget konstigt. Jag känner mig inte varm men däremot tycker mannen att jag känns mycket varmare (så då får man inte sova lika nära).

  • nennesjuttioåtta

    Åååh vad tråkigt att läsa om era skruttiga morföräldrar! Jag har ju inga kvar att oroa mig för men usch vad det var jobbigt!

    Muffins och Anne
    ha HAAAA jag såg nog att ni kikat på min sida! Här är jag! Har jobbat, tränat och inte orkat starta datorn på kvällen. Cykla till jobbet tar på krafterna, särskilt när det ligger flera cm snö på cykelbanan. Men satan i gatan vilken snygg rumpa jag kommer ha! Nu behöver jag bara leta upp vass som växer från träden och ner till maghöjd i sommar, tjohooo!

    Vickan
    grattis igen!

    Muffins
    jag hörde din lättnadens suck!

    Jag fick däremot min mens alltid nattetid förr i tiden, men jag vaknade av att jag kände hur det liksom ilade i mig och hann till toan så det blev aldrig någon massaker. Nu för tiden kommer den ju som, när och framförallt hur den vill. *suckar*

  • nennesjuttioåtta

    Glömde ju skriva...

    OMSAN!!!! heejjj och välkommen tillbaka!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    hahaha jag vann faktiskt 1:a pris på en 80-talsfest för några år sen. jag körde tema Susanne Lanefeldt (Kniiiip!) Fast inte med tights och baddräkt med smalt skärp.... Egentligen var det för enkelt men here it goes.
    Klädsel: Vmit jukisdräkt med coolt neontryck på magen, från DeSki, byxorna nedstoppad i strumporna. Låga basketskor (stl 35 från ÖB för 20 spänn, aaaaaaaaaajjj!).
    Stjärnlugg och utåtspret vid öronen och givetvis blå mascara och ljusrosa läppstift. Gärna stora örhängen. Tänk NEON! Midjekorta kavajer, puffärmar, breda resårskärp, A-linje, hårspray, hårspray, hårspray....

    90-talstema är antingen grunge (rutiga stjortor eller svart t-shirt med typ Nirvana ovanpå en vit långärmad t-shirt), eller 501 med vit t-shirt instoppat i jeansen och sen utdragen igen så att den knappt sitter kvar, så att det blir som en ballongkjol. Mittbena och långt slätt hår. Pufflugg!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Ja, vad hände liksom! Men det känns som det var 100 år sen, dvs före t-shirtskräddarna uppfann formsydda toppar för tjejer.

  • nennesjuttioåtta

    jahaaaa jag läste fel.... 70-talet var jag knappt med på, mer än 2 skälvande år. Iförd illgrön sparkdräkt i frotté med en orange 1:a på bröstet. Eller plyschdress i olika bruna nyanser. Minns att jag frågade grannen någon gång mitten av 80-talet, vilka nya färger de skulle komma på nästa år (det här var intåget av neon, så jag trodde de var helt nya!) Snacka om skadad av orange, brunt och grönt. Jag tror jag var 10-12 första gången jag hade något plagg som var rosa. och då var det cerise. Ljusrosa har aldrig varit min grej.

  • nennesjuttioåtta

    Släpp tummarna och håll i porslinet istället.
    Jasså en sån dag. Trodde ni hade samma tidszon som oss häruppe (dvs det är torsdag idag, inte måndag). Jag har fått mens så det är ingen idé att ödsla tummar på mig.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!