Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    mysifer skrev 2009-01-15 21:50:39 följande:
    supersnygg väska! så läcker. kommer bli jättefint till klänningen
    Tack!
  • sarahkka76

    Bride in leather skrev 2009-01-15 22:06:15 följande:


    Vilken fin väska. Vad kostade den?Ska du ha den klänningen?Var köpte du skorna?
    Tack Den kostade 230 med frakt. Ja, jag ska ha den klänningen. Skorna köpte jag förra sommaren men har inte använt dem. Kommer inte ihåg vad det var för skoaffär, din sko tror jag.
  • sarahkka76

    pandis: du har motvind just ju känns det som. Hoppas det ordnar sig för dig snart.

  • sarahkka76

    paradis: tack! Jag är jätte förtjust i den

    pandis: ja, jag förstår det. Jag har själv haft en väldigt knepig höst och vinter så man längtar tills man börjar komma upp i ljuset igen.

    Tjejer, jag har lagt upp bilder på några idéer till vad brudgummen ska ha på sig och som kan passa till den klänningen jag ska ha. Vad tycker ni?

  • sarahkka76

    Bride in leather och MV85: Tack! Jag har bara inte hittat vart jag kan hyra just en sån men man kanske kan fråga om det går att beställa.

  • sarahkka76

    paradis: undrar var de kan ha såna....

    Vi var iväg och titta på lokalen. När vi kommer fram får vi reda på att hon vi skulle träffa var tvungen att gå. Varför ringer de inte då? Så då fick jag beskedet att vi får ringa till er så bokar vi en ny tid så vi kan gå igenom offert och sånt. Jaaa, sa jag, det var det vi skulle göra idag. Jaha...får jag till svar. Inget bra första intryck direkt. Hoppas att nästa gång går det bättre.

  • sarahkka76

    paradis: när, de har bara för tjejer där tyvärr. grejen är att vi inte ska köpa utan hyra. Köpa blir genast mycket dyrare.

    Var sk ni ha era middagar/fester? Har ni fler förslag på lokaler? Skriv ska ha 45 gäster, skriv gärna vad ni får de för det och vad som ingår

  • sarahkka76

    Det är riktigt bra FruH. Vårt problem lite grann är att vi inte har som hjälper oss om vi ska fixa allt själva. De flesta gästerna kommer långväga och kan inte hålla på att åka i förväg för att hjälpa till med mat och annat. Och vi vill absolut inte göra ngt den dagen. Vi var först inne på att göra allt själva men nu vill vi bara komma in och sätta oss till dukat bord och då kostar det genast lite till. Vi får vinna på lott eller nåt

  • sarahkka76

    Ja,men du ser, då är det perfekt! Är det här i sthlm? Volka har ni anlitat?

  • sarahkka76

    Man brukar räkna med 2 personal upp till 60 gäster, det är iaf det svar jag fått från de flesta ställen. Men det kanske beror på om det är buffe eller tre rätters. Ja, personal är rätt dyrt faktiskt men får man ett bra pris så är det värt det.
    Adamsberg har jag tidigare kikat på men ska göra det igen.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5