Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    När var det ni skulle gifta er? Ja, det är lite rörigt än. Kläder och tårta är klart hur det ska se ut. Vi ska ha lokal med personal och dukning, och vi ska kika på en lokal snart. Vi tror att vi ska ha färgtema med mörklila, svart och silver. Det är väl det som är någorlunda bestämt.

  • sarahkka76
    paradisfågel skrev 2009-01-07 16:43:21 följande:
    Sarahkka76, från början var de tänkt att vi skulle gifta oss 22 maj 2010.. men av olika anledningar har vi skjutit på det (inget nytt datum än).. har dock fastnat kvar i 2010-tråden då jag hängt här ett bra tag.. Vi småplanerar lite nu och då.. Lr rättare sagt, jag småplanerar och min sambo medtycker.. haha
    Ja, för oss är den inte spikar heller. Vi siktar in oss på det datumet men när det blir av har mkt att göra med om vi får ihop pengarna tills allt ska börja bokas och om jag är gravid eller precis fått barn. Med åtminstone så kan man ha allt klart så är det bara att slå till när det är perfekt läge.

    Haennish. välkommen tillbaka!
  • sarahkka76

    Emmeli och Markus. jag håller med ovanstående. Alternativt att ni gör en informationsblad till.

  • sarahkka76
    MissMijah skrev 2009-01-08 09:59:21 följande:
    god morgon mina vänner! här står jag och steker pannkakor till en hel armé. tänkte att min älskling och våra små sötnosar skulle ha maten klar när de kommer hem och jag jobbar, visst är jag snäll?jag vill börja emd inbjudningarna nu.jag gjorde klart det sista för dem igår, nu behöver jag bara skriva ut och sen ska jag börja klippa och klistra!
    Jag var och köpte ett kort, ett placeringskort och lite band så jag kan leka lite hemma och visa sambon och se vad han tycker. Först tänkte jag på vanliga vikta kort men nu är jag inne på vanliga med bara två sidor. Mörklila med silver band och svart text. Jag kommer att köpa materialet men inte göra dem förrän det är dags, man vet inte om saker och ting ändras på vägen som datum eller plats.
  • sarahkka76
    MissMijah skrev 2009-01-08 20:51:04 följande:
    Låter som om dina kort kommer bli kanonsnygga med det färgvalet! Tack
    Tack!
  • sarahkka76

    paradisfågel: tack! Haha känner gen det där med "vi" som egentligen betyder "jag"

    Vad mycket ni har hunnit med tjejer!

  • sarahkka76
    haennish skrev 2009-01-09 15:48:33 följande:
    Nu är hemtentan färdigskriven och även jag kan få helg. Har ingen skola förrän på onsdag så de här sista dagarna ska jag verkligen njuta! Vad har ni för planer för helgen flickor?
    Åh vilken tur! Jag kommer att sitta hela den här helgen med en uppgift som ska lämnas in på måndag och hela nästa helg med kursens sista tenta.
  • sarahkka76

    paradisfågel: det har jag testat, då blir det en väldans förvirring för dem hahaha

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5