Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    paradisfågel:

  • sarahkka76

    roses: ja, jag vill också se och få länk 300kr är det max som vi har råd med.

  • sarahkka76

    rosesarered: nja det blev väl inte så billigt plötsligt

    När man äter buffé hu mkt dricka till maten räknar man per person? Är två glas vin eller två öl för lite?

    Hur länge har man middagen? När är det dags att sätta igång med att äta tårta?

  • sarahkka76

    humlan: vad tråkigt när det blir så, hoppas det ordnar sig!

  • sarahkka76

    Än så länge ligger på budget på 26000:- och den är inte klar ifylld än. Ändå har man dragit ner på massor. Egen mat, mannen hyra sina kläder och ska bara ändra datum på sin förlovningsring.
    Smink, manikyr, pedikyr gör jag själv. Skor, garderob har jag redan. Placeringskort och transport kostar oss inget. Vad mer kan man dra ner på? Ingen bröllopsresa än heller för den delen.

  • sarahkka76

    Jag har en gammal vän som är fotograf och vet att han inte kommer att ta några överpriser och är säker på att jag kommer att få ett billigt pris även på framkallningen. Har ingen som jag vill be om att ta kort, ingen som är duktig och stadig på handen hehe Vill gärna ha riktigt fina bilder.

    Hotellrum är redan uteslutet det har vi inte råd med. Vi ska ha det mysigt hemma i stället med lite bad och bubbel och ev en ostbricka.

    Vad mer kan det vara?

  • sarahkka76

    Berglindström: det är bra spartips ni använde er av. Transporten vet vi inte än eftersom vi inte vet än till 100% var vi ska vara.
    Ja, det beror på om ni vill förlova bara ni två och sen berätta det för de andra eller om ni vill göra det med alla närvarande.

    slottsbröllop: jag har engagerat tärnan, toastmadame och toastmaster med dessa saker. Jag talar om vad jag vill ha, skaffar materialet och de gör det.

    paradisfågel: det är precis så vi ska göra. Dj får någon av gästerna vara och vi ska fråga den enda i sällskapet som kan sjunga om hon vill.

    Humlan och Maj: vi kör så att vi bjuder familjen och nära vänner, alltså de som spelar roll i ens liv just nu. Man behöver inte bjuda alla man känner bara för att man känner dem.

    Evasdottir: jag hade tänk göra dem själv och hade tom köpt lite material för att prova mig fram men när jag räknar ut så kostar de bara några kr mindre än om jag beställer några jag hittade på nätet och då kan jag lika gärna ta dem och sparar mig tid.
    Placeringskorten kommer inte att kosta oss ngt. Vi ska nämligen göra som ett litet inplastat kort med citat från barn ang kärlek och äktenskap (en bok jag har). Vi skriver namnet på gästen, ett kort på oss och så citatet. Sen ska den perforeras så att vi kan trä ett fint band och sen knyta den runt servetten som ska ligga på tallriken.

  • sarahkka76

    Förresten är det ngn som vet om man får gifta sig i kyrkan med en svart klänning? Om vi inte hittar en bra vigselplats så lär vi ta kyrkan...

  • sarahkka76

    Nu har jg gjort en grov beräkning av vår mat till buffen, utan dricka, tårta och kaffe och det landade på 120 kr per person. det lär man aldrig hitta på catering, eller?

  • sarahkka76
    fromheretoeternity skrev 2009-01-11 16:31:19 följande:
    Jo! Jag har faktiskt hittat cateringbufféer för mindre än 100kr/person. Men det handlar ju helt om vad som är på buffén!Vi tänkte beställa en 100kr/person buffé fast be dem utesluta köttet och istället lägga till ostbricka och sen köpa eget kött och ha grillbuffé. Det blir lite dyrare men mycket lyxigare
    Det var inte dåligt! Vad är det för catering?
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5