Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    MV84 haha jag är också rödhårig Har inte heller tät behåring dock grova strån men nu är det mjukt och fint. Då ha du tur

  • sarahkka76

    MV85: ja jag har också hört det men vet inte heller om det stämmer.

    humlan och pandis: vad bra att ni hittar ringar för det priset! Min ring kommer att kosta runt 8000-9000kr :-O Jag vill gärna ha en solitär med en diamant på 0,30c max 0,40c. vill ha god slipning på den eftersom det är det som får den att gnistra och helst WVVS eller bättre i färg och inneslutningar. Tyvärr så har inte butikerna sån kvalitet och därför blir det på guldsmed.

    pandis: avvakta tills på tisdag och se vad som händer.

    humlan: kul med nya bekanta

    Fru Indosaurie. åh vad gott! Kul med metallica, det hade varit ngt för oss

  • sarahkka76

    Hur är det med resa för er? Har ni funderat ngt på det?
    Som det ser ut nu har inte vi råd med det, så jag hoppas på ett jobb snart så kanske vi kan förverkliga det.

  • sarahkka76

    fruH: ja, jag menar bröllopsresa. Så har vi också tänk göra. Men har ni bestämt vart ni ska åka i förväg eller tar ni det när ni vet hur mkt pengar ni kan lägga ut?

    JL2b: va kul! Ska satsa på det till nästa gång

  • sarahkka76
    Fenixx skrev 2009-03-08 19:45:21 följande:
    nu har vi varit i lokalen!! och var ju såå läckert. riktigt fint med antika ljusstakar, levande ljus, ekmöbler och lokalen i sig var såå snyggt. jag tror verkligen man kan ge gästerna en upplevelse där. vi räknade ut och det tar 15min från vigselplatsen, så det är det absolut värt. så vi gjorde en preliminärbokning så länge och återkommer längre fram igen. men maten och upplägget verkar bra och dem verkar väldigt angelägna att göra så våra önskemål blir uppfyllda.
    Det låter hur bra som helst! Ni ska preliminärboka men när måste ni boka på riktigt? Är det efter att ni fått offert med vad hela kalaset går på?

    Åh Skottland är också ett ställe vi vill till

    Miss Mijah: det låter som en bra bröllopssemester tycker jag. Som du säger, sen kan ni göra ngt annat efteråt.
  • sarahkka76

    YES!!! nu har jag all material till inbjudningskorten, nu kan jag andas ut!

  • sarahkka76

    Jag är så sur på Pernillas brudbutik!! Jag beställde för 5 veckor sen!! För en vecka sen skrev hon att varorna var på väg till henne och att det tar max en vecka, har fortfarande inte hört ngt och hon har inte skrivit tillbaka när jag svarade på hennes mail.
    Nu skrev jag att om varorna inte når mig på fredag så vill jag annullera köpet att hon istället ska sätta in pengarna tillbaka på mitt konto. Får se om hon svarar på det.

  • sarahkka76
    pandis81 skrev 2009-03-09 20:23:30 följande:
    vad är det för saker som du har beställt. Tycker det är så dåligt att dom inte svarar. Det gör en riktigt förbannad och jag hoppas att du får dina saker eller dina pengar. jag har fortfarande inte fått mina bubblor, men jag har sagt till imorgon eftersom det säkert kommer på avi. Då paketet är större än brevlådan. Så jag hoppas att det kommer med posten imorgon. Ska även bli kul att se vad kompensationen blir för att jag har fått vänta nästan 2 månader på sakerna.
    Organzapåsar. Det är så dåligt!! Vet inte vad jag ska göra? Vad ska du göra?
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5