Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    mariemonroe skrev 2009-02-25 15:49:13 följande:
    tack så mycket !! Jo nu känns allt mer på riktigt och läskigare :P hehe
    Haha jag kan tänka mig det. Vi ska gifta oss borgerligt på samma går där vi ska ha middagen. Min förhoppning är att vi ska kunna boka den här månaden Det kommer att kännas mer verkligt då och som att man kommit en bit på väg.
  • sarahkka76

    mariemonroe: ja, det är en 1700-tals gård med mkt grön omkring och 100m till vattnet. Jätte mysigt. Så man hoppas på att vädret håller eftersom vi ska ha brudskålen och tipsrunda ute.
    På Gotland måste det vara jätte fint!
    Vi ska försöka boka denna månad. Menyn är redan bestämd.
    Material till inbjudningskorten är klar det ska bara inhandlas. Klänningen är vald ska bara köpas. Skor och väska har jag redan.
    Ringar, frisör, blommor och killen kläder blir höstens projekt.
    Försöker bestämma dukning nu men vi måste gå tillbaka till gården och kolla hur det ska se ut så vi får alla mått och sånt.
    Vigselförrättare kan jag inte boka förrän mars nästa år och därför kan jag inte bestämma mkt över vigseln än. Det som är klart är musiken under vigseln. Tärna, toastmaster/madame och värdpar är klara.

  • sarahkka76

    makupala: härlig känsla

    Idag fick jag pussklockor hem men vilken besvikelse! Tur att jag köpte få. För det första så är de supersmå och materialet de är gjorda av gör att de inte låter överhuvudtaget. De två klockorna jag köpte till toastmaster/madame var lite större men lika värdelösa dem. De är ca 3cm och då låter kanppt ngt. det äringen som kommer att höra den när man sitter och pratar. Så de får jag bara använda som dekoration och försöka jaga andra bättre.

  • sarahkka76

    makupala: ja, och att jag inte köpte så många. Köpte 12st för 10kr st, så det är inte ens värt att skicka tillbaka dem.
    Dina skor är jätte fina tycker att du ska slå till när du kan.
    Jag är jätte sugen på att köpa material till inbjudningskorten men jag måste vänta, denna månad ska alla pengar som blir över gå till bokningen.

  • sarahkka76

    mariemonroe: Då får vi hålla tummarna för det vi har försök med den saken i över två år nu så vi vet inte heller om man gifter sig i mammaklänning eller ngt annat. Vi planerar som vanligt iaf så får vi se hur det blir med den saken.

  • sarahkka76

    mariemonroe: Då får vi hålla tummarna för det vi har försök med den saken i över två år nu så vi vet inte heller om man gifter sig i mammaklänning eller ngt annat. Vi planerar som vanligt iaf så får vi se hur det blir med den saken.

  • sarahkka76
    pandis81 skrev 2009-02-26 08:10:19 följande:
    dom klockorna hade nog jag skickat tillbaka.. Vill inte ha något man inte är nöjd över.
    [/citat]
    Ja, fast min mamma som betalade för dem sa att vi kunde behålla dem och använda de som dekoration om vi ville sen. De är fina att titta på iaf så det skulle kunna vara en lösning. Hon tycker att det är nödigt att skicka tillbaka dem för 120kr.
    MissMijah skrev 2009-02-26 09:59:31 följande:
    [citat]
    sarahkka76: säger som pandis, skicka tillbaka dem!vi har inga pussklockor, men en toastmasterklocka som vi köpte från calligraphen. minns inte avd den kostade. men den är lagom stor. och så graverade vi in våra initialer. så vår toastmaster får behålla den sen som ett minne.
    Det lät som en bra ide. Ska kika på deras. Huvudsaken är att de låter så det hörs.
  • sarahkka76

    melonbuske. de hade jag också valt innan jag bestämde mig för att göra egna. De är jätte fina

  • sarahkka76

    melonbuske. nä, jag har bara gjort ett prov och den är total kladdad just nu Jag har inte inhandlat materialet än. Ska se ifall det blir denna månad.

  • sarahkka76
    tallolin skrev 2009-02-26 12:36:53 följande:
    Jättefina kort och vilka bra priser!!! Vad roligt!! Caligraphen har fina kort men de är dyra!!På bröllopsmässan fastnade jag i en monter med en tjej som gjorde egna kort som var såååååå fina! Ni måste kolla in dem..fast jag kan säga att de kommer inte till sin rätt på hemsidan mot i verkligheten...www.mycards.seVi har ju köpt material på panduro och har tänkt att göra egna men jag är så sugen på ett av hennes... Man kan köpa grejor av henne och göra själv där också.Har sån beslutsångest...Hade ni kunnat med att lämna tillbaks allt när de extrabeställde för min skull??
    Hennes kort är jättefina verkligen! de hade jag också kikat på förut. Men jag tycker fortfarande att de är lite dyra. Priset hon har är bara för pappret sen tillkommer det dekorationer, text, ev kuvert och extra inlaga.
    de som vi gjorde kostar 30kr helt färdiga med kuvert så vi kommer att köra på egna.
    Men jag hade definitivt valt ett av hennes om jag hade fastnat för mina egna
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5