Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    Idag har jag inhandlat pappret till inbjudningskorten, dekorpapper och jag har stämpel och färg. Det som fattas är pappret till infobladet och kuvert. Jag är så sugen på att göra dem!

  • sarahkka76

    nu gifter vi oss: vad kul när saker och ting bara rullar på och att man får så mkt hjälp. Det behöver man verkligen

    Tjejer nu har jag lagt i mitt galleri mitt inbjudningskort. Måste säga att fotot inte gör kortet rättvisa för ljuset hamnar jätte konstigt. Färgen är mörklila och den glittrar i silver. Insidan ser fläckig ut men det är det inte i verkligheten utan det är ljuset igen som ställer till det. Så ni får ha lite fantasi

    Vad tycker ni?

  • sarahkka76

    maj2010. tack Det känns jätte bra. Synd att man inte kan fånga det riktigt med kameran. Dekorpappret smälter in mkt bättre i verkligheten än på fotot.
    Varje kort inkl kuvert kostar mig 15,50kr. Det tycker jag är ett bra pris.
    Det är alltid kul att titta på andras och hitta inspiration. Kolla i gallerierna här på BT också, jag hittade jätte mkt fint

  • sarahkka76

    FruH: tack så mycket

    fenixx: vilken kul dag ni kommer att få. Jag längtar tills jag kommer till den gränsen! Våra kuvert är 15x15 och svarta. Ska skriva adresserna med silver kalligrafipenna.

    nu gifter vi oss : jag gjorde dem själv och alla material är från Panduro. 15,15kr st kostar de helt färdiga så jag tycker det är värt pengarna.

  • sarahkka76

    Ja, det är skönt! Igår köpte jag hälften av materialet för de hade inte mer, men de ringer mig nästa vecka när de fått in mer så då kommer jag att ha all material klar. Känns jätte skönt!
    Dina kuvert kommer att se jätte exklusiva ut!

  • sarahkka76

    Haha kan bli lite omständigt En bröllopsklänning och en till festen kanske? Har du de i ditt galleri? Vad är det för färger/tema ni ska ha?

  • sarahkka76

    rosesarered: tack så mycket Ja, det är struktur och den är inte lätt att vika men med dekorpappret döljer man skakvankerna och det syns inte alls

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5