• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 5

    makupala skrev 2009-01-14 23:21:56 följande:
    jag o min sambo hade bara varit tillsammans i 1 månad när vi förlovade oss.. och vår son föddes 2 månader innan vår 1 års dag.. men känns det rätt så gör det liksom
    ja känns det rätt så känns det
  • MissMijah
    sockersmulan skrev 2009-01-15 09:52:26 följande:
    jag tror inte man behöver vara proffs för att göra snygga cupcakes.. det borde väl funka att baka nån god muffinssort, lägga på lite chokladkräm och sen täcka med vit frosting? sen kan man ju alltid dekorera med typ sockerpärlor eller så. bara de inte blir för torra..hm.tänkte köpa hem lite frosting från kakburken.se och provbaka ganska snart, kan berätta hur det gick sen! ska frysa in några också och se om de blir för torra efter det. vore ju super om man kunde baka dem nån vecka innan, liksom.
    ja jag tänkte emd det. vore perfekt om man kunde baka innan och frysa in. bara dekorera dem dagen innan eller tidig morgon.
  • MissMijah

    hej töserna..ja ni skriver ju så tangenterna glöder..
    jag är så slö så jag orkar inte läsa alltihopa..

    karolina: du vet att jag håller tumar och tår inför din tenta. har du pluggat bra idag då? :) kram

  • MissMijah
    sarahkka76 skrev 2009-01-15 20:27:04 följande:
    leilani: nä, det är inte så kul. Jag tror att det ligger mycket i vilken inställning man har också. Jag vet hur läget är och det är bara att acceptera läget. Som jag sa innan så är det bättre att skjuta upp det lite till och få det man vill ha än att dra ner på de saker man tycker är viktigt och man vill ha med. Men det är klart att hade man fått välja så skulle inte pengar varit ett hinder. Vilken tur ni har! Skönt att slippa oroa sig för sånt Imorgon ska vi kolla på gården, håll tummarna för att vi blir nöjda för då kommer vi att bestämma oss för den
    håller tummarna såklart
  • MissMijah

    hej tjejer

    therese: hoppas att det ordnar upp sig fö dig snart och att ni löser det för bröllopet.

  • MissMijah

    God Morgon snuttefisar!

    hoppas att ni sovit gott!

    här är det underbart väder! jag ska snart ut och gå en låång skön promenad. sen ska vi åka till movieline och fynda lite filmer

    vi hörs senare

    puss och kram på er!

  • MissMijah

    God Morgon!

    Igår var jag och Rob och köpte lite saker till inbjudningskorten. I veckan ska vi pyssla med dem och så ska vi skicka ut dem snart.

    Det var kul igår när vi var på Panduro. För Rob kom med massa olika förslag " det här bandet är fint, eller hur gumman?" och kolla de här klistermärkena hade ju passat på kuverten eller vad tycker du?"

    så jag la mig lite åt sidan, för jag ville att han skulle få känna att hans förslag var bra. och det var de ju, även om jag hade valt det andra bandet. men han var så nöjd. så det blir nog jättebra

  • MissMijah
    haennish skrev 2009-01-17 22:38:09 följande:
    jag sitter och filar lite på gästlistan och tycker det är skitsvårt! Känns som om man är tvungen att bjuda vissa fast man egentligen inte vill... I somras blev min kusin väldigt osams med min familj och mer eller mindre sa upp kontakten med oss. Henne vill jag egentligen inte bjuda, men samtidigt kanske konflikten bara blir värre om jag inte gör det? Jag kanske borde bjuda henne och hoppas på att hon tackar nej... Hur gör ni med typ släktingar och såna som man "borde" bjuda?
    det är hur svårt som helst! vi har också en del personer som vi undrar om vi ska bjuda eller inte.
    när vi började göra inbjudningslistan för någon månad sen så trodde vi att det skulle vara enkelt. men det är ju inte det!
    var drar man gränsen liksom, skitsvårt!

    vi har haft lite problem emd vår toastmaster. eller problem, vi trodde inte att han hade insett vad hans roll faktiskt innebär. Men allt sånt har löst sig nu och han är väldigt insatt.
    Vi pratade med honom igår och han började babbla om att han skulle fixa artister som skulle uppträda och hej och hå, hehe!
    Vi får väl se, tanken är ju god! men vi pratade om det sins emellan igår och sa det att. visst om några uppträder, men vi vill ju inte ah en massa främlingar på vår fest. och tänker liksom inte betala 1000/kuvert för att någon vi inte känner ska sjunga en sång eller två. så vi får väl se.
    men vi är iaf tacksamma att han engagerar sig så pass mkt. känns tryggt.
  • MissMijah

    Nu ligger bilder i mitt galleri på våra vigselringar. Vi är nästan 100 att det blir dem.

  • MissMijah
    maj2010 skrev 2009-01-18 11:35:07 följande:
    God morgon tjejer! Idag är jag trött och hes men mycket gladare än igår... Det blev en lyckad fest trots allt. Vi sjöng Singstar fram till halv fyra ungefär. Tidningen hade kommit när de sista gästerna gick :)Fick en leverans med pärlor jag beställt i fredags, så idag ska jag nog göra ett första försök att tillverka en tiara. Bild kommer om det blir nåt att ha. Nu: frukost!
    oh vad häftigt att göra sin egna tiara
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5