• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 5

    fromheretoeternity skrev 2009-01-18 11:53:40 följande:
    Morron girls!MissMijah: Jättefin ring! Verkligen! Ska ni ha vitguld eller rödguld? Vad gulligt att Rob var så engagerad Pysselgubbe!Jag har funderat på en sak och nu behöver jag råd av er tjejer. Vi ska ju ha ett mindre, avslappnat bröllop och jag gillar att vara lite otraditionell. Jag kommer ha en schiffongklänning tror jag, som inte har något tyll utan ganska smal. Håret kommer vara fint uppsatt och nu funderar jag alltså på om jag ska ha en hårdekoration, typ en stor stygblomma som det sen går lite tyll eller nät ifrån som går fram i pannan och lite snett över ena ögat. Istället för slöja liksom.Kommer det bli hot eller not?Jag ska lägga upp lite bilder i galleriet så ni får se och tycka!

    hehe jag la upp fel bilder! NU ligger våra ringar där. vi ska ha dem i vitguld

    hehe ja visst är han söt? hur hadu du det igår då? jag åt minsann mitt godis. det var gott. men ajg kände ändå inte sådär att man vrälte i sig. utan tog en bit då och då.
  • MissMijah

    La upp bild på tärnklänningarna också. De kommer at bli svarta med ett grått/silver band i midjan. Så fina!

  • MissMijah
    fromheretoeternity skrev 2009-01-18 12:16:50 följande:
    Det går inte alls bra! Jag bjöd på lite nötter och salta pinnar och sånt igår och det var tydligen värre än vad jag trodde för igår idag hade jag gått upp 7hg!!!! Jag blir så arg och ledsen!Men vi får se hur det går imorgon... blev bara så sur... idag ska jag inte äta ett piss!Vad tycker du om hårdekorationerna?
    men gumman det är ju bara för att det ligger kvar i tarmarna! du komemr ju säkerligen gått på toa och allt tills imorgon. och lite måste du äta idag iaf! *hutter med fingret* inte svälta dig nu!! det är ajabaja!

    hårdekorationerna? jag ska kolla
  • MissMijah

    karolina: de var fina! jag gillade nog den första bilden bäst! alltså den som du la in sist i gallriet

  • MissMijah

    Karolna: ja men det binder ju vätska och så..speciellt om det var salt!
    jag har nog med gått upp även om jag höll mig någorlunda inom kalorimängden..kanske inte exakt, men så mkt över kan det inte varit.
    försök att kanske dricka typ måltisersättning idag då om du inte vill äta för mkt? behöver ju iaf näringen liksom. men där är ju en påse bara 100 kcal typ dricker du 5 sådana idag så kan du ju hålla dig mätt

  • MissMijah

    vadå fånig? det är hur snyggt som helst!!

    fan gumman vi skulle bott i samma stad så vi kunde varit ute och gått tillsammans!!
    liksom svårt att peppa på detta avståndet hur går det för vår tredje part i tävlingen? jag har inte ens snackat med henne.

  • MissMijah

    karolina: jag går in där senare bra att et går bar för henne iaf då

  • MissMijah

    puuuh nu har jag varit ute o gått i över en timme..och varit och solat. så nu känner jag mig fräsch

  • MissMijah

    paradis: heeh ja antagligen..men då vet man att man lever säg

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5