Inlägg från: melonbuske |Visa alla inlägg
  • melonbuske

    Bröllop 2010 nr 5

    Här blir det antagligen 12 juni 2010 :D Men hur är det där med bokning av kyrka och sånt... har folk redan gjort det?? För i den kyrkan vi ska gifta oss vill de inte boka förrän i oktober... :(

  • melonbuske

    Hej allihopa! Jag tänkte höra om det är någon här som ska gifta sig sommaren 2010 som är från sthlm och som (om vi tycker det känns bra) skulle vilja ses och dela tankar och funderingar osv? Vore kul att ha nån att pladdra bröllop med. Annars kanske det finns nån som vill pladdra bröllop med en (snart) 22-åring på msn eller så??? :)

  • melonbuske

    tack alla för välkomnandet!! :)

    har så mycket i huvudet kring bröllop osv men känns fortfarande så tidigt så jag vågar inte prata med typ familj om det osv. vågar heller inte boka massa saker i rädsla för att jag ska ändra mig/det ska skita sig på nåt sätt osv.

    hur långt har ni andra kommit med era planer?? :)

  • melonbuske

    Fenixx: problemet är att den kyrkan vi vill ha inte bokar till nästa sommar förrän i oktober. tänk då om jag inte får de datumet jag har tänkt, då är allt annat uppbokat sen länge! :O mailade till en ev. festlokal igår men väntar på svar. sen har jag ju mycket klart i mitt huvud, typ färgtema osv :P men jag vill ju egentligen gifta mig NU *ler* det är jag ju sääääkert ensam om i den här tråden? ;)

  • melonbuske

    haennish: jag har tänkt att lite smått börja införskaffa saker men vill inte börja föör tidigt då min m2b kommer tro att jag är helt knäpp! :P men jag har redan hittat ett par skor jag vill ha och jag knåpar på inbjudningskort och sånt, hur jag vill ha dem osv. då jag vill att alla kort och sånt ska följa samma mall och ingå i färgtemat.

    fenixx: tanken är att vi ska ha vitt, silver, ljuslila (typ lavendel) och ljusgrönt men måste reka detta med m2b också. men jag älskar lila och eftersom det är ett sommarbröllop vill jag ha ljusa färger. :)

    har ni andra bestämt tema??

  • melonbuske

    Leilani: Det låter jättefint :) Ska du ha en helvit klänning eller ska den ha något färginslag??

    Fenixx: Ja, jag tvivlar inte ett dugg på att vi är flera med lila. :P Det är trots allt en rätt vanlig färg på bröllop har jag upptäckt. Men det gör mig inget. ^^

    Pratade lite med min m2b igår om vad han tycker om planer osv. Han tycker det är heeelt okej att jag redan har börjat planera, så länge jag inte köper nåt för 5000:- som jag sen vill byta ut. *skratt* Dessutom vill han vara delaktig.. säger han iaf, sen får vi ju se hur det blir med den saken när jag frågar honom om massa grejer. ;)

  • melonbuske

    paradisfågel: har han lämnat dig?? :O varför..? :( *kramar*

  • melonbuske

    Fenixx: det är iofs sant :)

    Är det någon/några här som ska göra sina inbjudningskort själva, helt eller delvis?? Skulle behöva lite idéer då jag skulle vilja göra själv men vill ändå ha "halvproffsiga"... idéer någon??

  • melonbuske

    Humlan66: låter som det kan bli jättefint :D ska du ha vit klänning ändå? hur långt har du kommit i planerna?

  • melonbuske

    Fenixx: jag har en idé i huvudet om hur jag vill ha mina kort... är lite inne på sånt där rustikt papper med rivna kanter som själva kortet, sen i det sätta ett ljuslila papper och sen på det ett transparent med infon utskrivet från datorn. vet dock inte vad jag vill ha som framsida... funderar på ett monogram eller liknande. hur låter det??

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5