• haennish

    Bröllop 2010 nr 5

    Hej allihopa!
    Jag är tillbaka igen efter ett långt uppehåll i planeringen av vårt bröllop. Det har varit en fruktansvärt hektisk höst med husrenovering, flytt och skola för mig som börjat en ny utbildning. Men nu börjar saker lugna ner sig lite och jag ha så smått börjat planera igen... Vi funderar på att ha ett vinterbröllop istället, men vi kan inte bestämma oss... :)

  • haennish

    tackar! :) saknat er! Har jag missat nåt de senaste månaderna då? :)

  • haennish

    Emmeli och Markus: Jag skulle nog bara skriva typ vigsel i insjöns kyrka och därefter fest i blablabla i Borlänge. (kul med fler dalabrudar förresten, jag bor utanför falun) Sen skriva typ "mer information finns på..." och adressen till bröllopssidan i slutet av inbjudan. Nåt liknande kommer nog vi också skriva. Det blir för rörigt annars tycker jag. Och de flesta har tillgång till dator, och de som inte har det känner väl någon med dator. Annars kan de ju alltid ringa er och fråga? :) Och många kanske sköter transporten själv ändå? De bröllop jag varit på har vi gäster fått åkt ett par mil mellan kyrka och fest, men ingen har klagat. :)

  • haennish

    Emmeli o Markus: Jag bor i svärdsjötrakterna och vi kommer gifta oss i svärdsjö kyrka med ha festen i Falun...

    Just nu håller vi på och försöker bestämma lokal. Vi har hittat så många bra alternativ så det är skitsvårt... Får ta kontakt med alla och börja jämföra för- och nackdelar, och framförallt pris...

  • haennish

    humlan66: vi har kommit ganska långt, men ändå inte. Vi har en helt klar bild över hur vi vill ha det mesta men eftersom vi velar över datum och lokal så kan vi inte beställa/köpa vissa saker. I dagarna tänkte jag köpa skor, och bordsdekorationer har vi redan köpt. Kläder är vi också så gott som klara med, men väntar med en beställning eftersom jag tänkte gå ner några kilon och gubben min tänkte bygga lite mer muskler. Vi har valt fotograf, konditori, frisör, florist och sånt, så när vi valt datum är det bara att ringa och boka saker. :)

  • haennish

    vi har ju börjat fundera på vinterbröllop istället och igår kom nyårsafton på tal... Isåfall blir det nyårsafton 09, men jag hänger kvar här ändå tror jag. ;)

    Men skulle det verka konstigt att gifta sig på just nyårsafton?

  • haennish

    Grattis Emmeli! :) Och visste du inte att alla från svärdsjö är goa?? ;) haha

    Själv sitter man och skriver en uppsats om meticillinresistent Staphylococcus aureus ikväll...och ni kan ju kanske föreställa er hur tråkigt det är? Så det blir en hel del BT-pauser måste jag väl erkänna... hihi

    Hoppas att ni andra har en trevligare kväll än jag! :)

  • haennish

    paradis: Jadu, husletandet var ingen rolig historia. Var jättenära att vi köpta ett ruckel med jättedåligt läge av ren desperation. Idag är jag riktigt glad för att vi ändrade oss i sista minuten... Istället flyttade vi in i min farmor o farfars gamla hus som vi nu har renoverat hela hösten/vintern. Helt perfekt eftersom vi inte behövde ta några lån, och när vi bor mer eller mindre gratis kan vi lägga undan mer pengar till bröllopet. :) Dessutom är läget perfekt. Så det kunde inte bli bättre och vi trivs jättebra. :)

  • haennish

    Vi har också lite problem med präst... Jag gillar inte nån av prästerna i vår kyrka och vi känner inte direkt nån annan som vi vill ha heller. Så vi får se. Förhoppningsvis kommer det någon ny snart! :)

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5