Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    Bröllop 2010 nr 5

    röstar den som heter "nr 2"!! jättehäftigt mönster! ska du köra på svartvitt tema?


    svartvitabruden skrev 2009-01-04 11:18:58 följande:
    Kolla mitt galleri och rösta vilken som är finast
  • sockersmulan

    Yes, det är den jag menar iaf!


    svartvitabruden skrev 2009-01-04 12:57:42 följande:
    Är sugen på det ja, och de var helfina.
    Menar ni båda den som hette nr 2?
  • sockersmulan

    Min sambo har bokat bord på restaurang ikväll, ska bli mysigt!

    Förresten! Är det någon mer som ska gå på Bröllopsmässan i Malmö sista helgen i januari?

    Trevlig helg allihopa!!

  • sockersmulan

    Jaa, det ska bli jättemysigt!
    Stackars dig som ska sitta själv! Du får köpa en stor skål med tröstgodis och en bra tidning!


    paradisfågel skrev 2009-01-09 16:28:45 följande:
    Sockersmulan, vad mysigt de låter! Min sambo jobbar till kl20 ikväll (verkar de som).. så jag får sitta själv hemma som jag gjort sen tidigt imorse..
     
    Trevlig helg!
  • sockersmulan

    Båda var jättefina, men gillar nr 1 bäst!


    Fenixx skrev 2009-01-11 17:11:13 följande:
    Om ni har lust kan ni väl kika i mitt galleri och säga vilken av ringarna ni gillar bäst. Jag gillar enkla ringar med lite mönster i. så inte mycket blingbling för mig. min förlovningsring är en vanlig slät.
  • sockersmulan

    Pandis: Usch va tråkigt att höra med din mamma och katten! Håller tummar och tår för att det ordnar sig! Skönt att din mamma kan komma och hälsa på dig iaf. Det hjälper säkert. Då är hon ju inte ensam iaf.

    Ang kostymen: Tror inte d borde vara ngt problem med en beige kostym. Har du köpt din klänning? Isf kanske ni kan köpa kostymen på öppet köp och så kan du typ lägga den jämte klänningen för att se om färgerna ser fina ut tillsammans? :_)

    Hoppas också ni kan ha festen på det där underbara stället du hittat, och att du hittar ett jobb!

    Kram på dig!

  • sockersmulan

    Åh vilken fin klänning! Spontant tror jag inte det skulle vara några problem att matcha den med beige. Som du säger är det ju oxå viktigt att han trivs i det han har på sig och känner sig stilig, så jag tycker absolut ni ska köpa den om han tyckte den kändes så bra.

    Va bra din mormor betalade biljetten så hon kunde åka! Just att komma iväg och tänka på annat tycker jag själv hjälpte mkt när min vovve blev avlivad för ett tag sen.. Det är liksom lättare att förströ tankarna när man inte är hemma på nåt sätt. Speciellt de första dagarna när det är som allra värst.


    pandis81 skrev 2009-01-11 23:08:58 följande:
    Ja det var ju smart tänkt ni har min klänning i galleriet och ja jag har köpt den. Jag tror inte att det kommer att bli så fel. Och jag kan inte tänka mig att det blir fel så länge som han trivs i vad han har på sig och han känner sig stilig så är det ju det som kommer att synas utåt i alla fall. Och sen vad alla andra tycker om färgerna det ska man väl kanske skita i.. Men jag ville bara höra lite åsikter just om det skulle passa ihop. Men det märktes på honom att han gillar den. Jo hon ville komma bort lite hemifrån så hon fick tänka på annat så det är ju skönt att hon kan åka hit ett par dagar och mormor betalade biljetten åt henne. Tack för all peppning. Jag hoppas också att det löser sig.
  • sockersmulan

    Tyvärr har jag inte hört talas om ngn svensk motsvarande sida..
    Däremot fixade ett kompispar till oss en blogg när de skulle gifta sig för 2 år sen. Där fanns info om allt som hörde till bröllopet. Funkade hur bra som helst.


    Humlan66 skrev 2009-01-12 12:26:31 följande:
    Är det någon utav er som har reggat eran bröllopssida på nån svensk site ?? var och varaannan har ju på weddingannoucer
  • sockersmulan

    Hejhej!

    Vi har inte heller hunnit fixa så mkt ännu, mest kikat runt på ringar och så. Har även spånat lite kring plats och datum.

    Mitt tips är att kika runt på nätet på ringar/klänning mm för att få en uppfattning om vad du vill ha. Kan oxå va bra att fundera lite på hur stort bröllop ni tänker er +var ni vill vigas och ha festen. Har hört att man måste va ute i god tid om man vill vigas i en populär kyrka/lokal, så kanske är bäst att börja i den änden, egentligen.


    Tokisen skrev 2009-01-12 12:49:43 följande:
    Godmorron allihopa.Jag känner mig hispig över detta bröllop, alla här inne har fixat så mycket redan och vi har inte en börjat.Det e ju inga lätta saker detta, mycket att fundera på och klura.Vad började ni med?
  • sockersmulan

    Ska oxå dit av samma anledning!


    Tokisen skrev 2009-01-12 12:58:46 följande:
    Va skönt att det inte bara e vi Jag ska med en kompis på bröllopsmässan i malmö den 31 januari så jag tänkte att man kanske fick många ideer där.Efter där får man väl kanske ta tag i saker, tiden springer så fort.
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5