• Svar på tråden Luleåtråden del 2
  • altervattnet

    OM tårtor kan jag bara säga följande:

    Köp inte eran tårta från cafe valvet / Nya Anderssons konditori.
    Dom må vara billiga men fy fan hur det såg ut i bageriet. Jobbade där en kort period sedan fick jag nog av den där familjen....

    Vi har beställt tårta på Gammelstads konditori, 1800 :- för en 60 bitars med tårtställning och "kyl-bag"
    Har beställt många tårtor där och jag tycker dom är supergoda!
    En operatårta med lila och vita små rosor på :)

  • Anna  Henrik

    Luleå är inte större än så..Är det Helge som ska viga er?


    altervattnet skrev 2009-02-11 15:56:44 följande:
    Anna Henrik skrev 2009-02-11 09:45:55 följande:
    Men herre gud nu känner jag ju igen dig!!! och din m2b!!! :)Du köpte en våningssäng av min sambo för jättelänge sedan, samt att jag själv är ju från Råneå! =) Vi ska också gifta oss i Råneå kyrka, fast vi har med oss "egen " präst. MIn sambo jobbar på i19 där det världens coolaste präst jobbar- så han ska viga oss. Störtskön kille:)Strömsundshemmet är ju så mysigt, dock var det länge sedan jag var där
  • MonKuT

    Hej hej på er!

    Jag måste verkligen vara ärlig och säga att jag tycker inte det är så billigt med Gammelstads konditori. De lägger på om det ska vara gluten och eller laktos etc, plus att de inte kör ut tårtan. Jag har valt condis i stan, bakom shopping. Supertrevliga, bra service och så får du tårtan precis som du vill ha den och levererad, utan några tillägg. Grymt bra och superfina tårtor!!!

  • Anna  Henrik

    tårtor! jag har hört att caféet på Kronan ska ha Luleås bästa tårtor men jag har inte provat själv. Anderssons konditori på Bergviken har grymma bakverk och de är superbra att ha med att göra. Vi tänker nog skippa tårtan och köra på cupcakes istället som vi bakar själva(eller någon av systrarna snarare)

  • fruiaugusti09

    oj, anderssons har ja bara neggo om! hatar hela den där familjen!
    dom har ju inte många hästar hemma, grymt otrevliga!

    ja jag e mest kär i vicka´s tåtor, vilka mästerverk! men annars måste man göra en rajd å kolla runt vad de kostar på alla olika ställen. massa massa jobb!

  • altervattnet
    fruiaugusti09 skrev 2009-02-12 09:59:12 följande:
    oj, anderssons har ja bara neggo om! hatar hela den där familjen!dom har ju inte många hästar hemma, grymt otrevliga!ja jag e mest kär i vicka´s tåtor, vilka mästerverk! men annars måste man göra en rajd å kolla runt vad de kostar på alla olika ställen. massa massa jobb!
    Jobbade där och jag kan bara hålla med dig.
    Så jävla äckligt i bageriet och så tar dom all gammal grädde från butiken och sätter det på tårtorna, Sedan fick man aldrig diska behållaren när man vispat grädde, då "försvann" det massa grädde och det var ju inte tillåtet!!!!!
  • altervattnet

    Anna Henrik skrev 2009-02-11 21:51:08 följande:


    Luleå är inte större än så..Är det Helge som ska viga er?
    hihi nä luleå är nog inte större än så!! :)
    Jo Helge ska viga oss... vilken skön präst han är.. :)
  • fruiaugusti09

    ja vi skulle köpa doptårta där-men de sluta med att ja gick därifrån! UTAN tårta- å nu när man hör hur dom gör så vill man verkligen inte köpa tårta därifrån- ingenting för den delen!:)

  • altervattnet
    fruiaugusti09 skrev 2009-02-12 20:46:30 följande:
    ja vi skulle köpa doptårta där-men de sluta med att ja gick därifrån! UTAN tårta- å nu när man hör hur dom gör så vill man verkligen inte köpa tårta därifrån- ingenting för den delen!:)
    Nä det var riktigt illa, hade livsmedelsverket kommit hade dom nog fått många punkter.....
    Jag jobbade inte med tårtdelen utan enbart med smörgåstårtor och då skulle man mäta tårtorna med linjal, sedan kontrollerade hon alltid tårtorna var dom 0,5 cm för mycket fick man skära loss kanten och skarva nästa- helt sjukt!!!
    gammal skinka som man skulle dela och utgången majomnäs utspädd med räkspad- det var ju för dyrt att hälla bort *blää* .. nä det där stället var jag inte långvarig på och kommer aldrig äta nått från det stället!!!!
  • Jörgens fru

    Tjoho! Nu är jag åter på banan efter en dryg vecka i ofrivillig internet karantän!
    Man inser sitt beroende när skiten inte funkar. Kliar i fingrarna...

    Idag fick vi våran bokningsbekräftelse från svenska kyrkan, så NU känns det på riktigt!

Svar på tråden Luleåtråden del 2