• MonKuT

    Luleåtråden del 2

    Hallå där ute! För mig är det snart.. 21 februari!!!!!!!

    Det är inte långt kvar! Aaaah!

  • MonKuT

    Åh va skönt o åka iväg. Skulle också behöva det.

    Men det får bli SPAhelg med min blivande här i slutet av januari.. Jag vet knappt vad som är kvar. Har lite smått panik...

    /M


    altervattnet skrev 2009-01-02 11:48:52 följande:
    oj oj oj snart smäller det ! :) kul! 4 april slår vi till och jag känner mig ganska stressad över allt som ska fixas, dock så är det mesta redan fixat men är ett kontrollfreak så allt måste dubbelkollas :)vi åker till gran canaria om 5 dagar så då ska jag lägga allt på is och bara sola och dricka goda drinkar :)
  • MonKuT

    Hej igen!

    Jag har gjort nagelförlängning och kommer ha det på min dag. Och jag gör det på Xtreme Beauty, längst upp i Shopping. Jättebra, första gången med allt fix o trix kostar 650kr (välj gel eller acryl)och så får du med en nagelolja som du lägger på naglarna varje dag. Sen när du gör påfyllning kostar det ju självklart inte lika mkt. Och det är riktigt bra gjort. Kan verkligen rekommendera. Håret rekommenderar jag att man gör på Forma! Grymma är dom där. Sminket ska jag göra på makeup-store, du gör en provmakeup där ni går igenom allt du vill ha o sminkar till dig, och sedan fixar dom dig på din dag, detta kostar 950 kr och då får du produkter för den pengen också.
    Superbra!


    totte38 skrev 2009-01-03 15:36:10 följande:
    Jo jag kollade på deras hemsida ( presenta), de är rätt dyra. 3000kr för håruppsättning och 1500kr för make up...liiiite över vår budget.:/ Ingen som har en kompis som är duktig på att fixa naglar som kan göra mina för en peng??För nagelförlängningar verkar gå på omkring 1000-1500kr också(?) av det lilla jag hunnit kolla runt...
  • MonKuT

    Hej hej på er!

    Jag måste verkligen vara ärlig och säga att jag tycker inte det är så billigt med Gammelstads konditori. De lägger på om det ska vara gluten och eller laktos etc, plus att de inte kör ut tårtan. Jag har valt condis i stan, bakom shopping. Supertrevliga, bra service och så får du tårtan precis som du vill ha den och levererad, utan några tillägg. Grymt bra och superfina tårtor!!!

Svar på tråden Luleåtråden del 2