Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 2

    Nä nu måste jag rusa... återkommer senare

    kram kram

    Lova nu att hålla tummarna ang budgivningen

  • Anja 19 juli 2008

    Tyvärr kan jag inte denna helgen, men nästa hade funkat.

    Labbråttan

    Har inte hört ett ljud från mäklaren. Sist vi la ett bud så tog det två veckor innan han ens fick tag i säljaren, så jag väntar mig inte att få reda på det alltför snart. Är skittrist, men mäklaren har ju sagt att säljarna kommer gå med på det här budet, så jag hoppas ju som sjutton... (var mäklaren som ringde och meddelade att säljarna hade gått med på att gå ner till den här summan, så då la vi bud på den summan). Så jag tycker ju att det borde gå vägen

  • Anja 19 juli 2008

    Jag kanske oxå skulle kunna på söndag. Kanske

    Förresten så fick vi huset, så den 1 maj flyttar vi

    Whhhhiiiiii, tack för tumhållningar!!!

  • Anja 19 juli 2008

    T RO

    jag har hört grymt mkt om Lollo (tror jag hon heter) på Benan (bytaregränd), hon ska vara GRYM...

    Själv klipper jag mig på Tokyo Makeover som ligger vid stationen, typ bredvid Romana (pizzerian) hos Frida som är skitduktig och trevlig.

    Sedan har du ju Skult och Capa, som oxå ska vara grymt hippt med duktiga frisörer.

  • Anja 19 juli 2008

    Tjejer, har inga bilder, tyvärr...

    de hann ta bort dem från nätet. Så störigt. Har bara bilder i en pappersmapp lixom, som jag fick när vi var på visning för länge sen, haha...

    Men jag kan maila mäklaren o fråga om han har bilderna kvar så han kan maila dem t mig, för jag skulle själv vilja ha lite större tydligare bilder.

    Så ni får vänta...

  • Anja 19 juli 2008

    God kväll allihop

    Börjar med att skrika GRATTIS ANNE, jag visste väl att du skulle få en tjejtrio. Sååå kul Blir faktiskt lite avis. Skulle så gärna vilja ha mer än en tjej. (fast jag vill INTE avvara någon av mina grabbar, haha) men en tjej till vore en bonus, det måste jag erkänna.

    Sedan måste jag tyvärr avstå morgondagens fika/lunch för vi blev kontaktade av mäklaren jag pratat med om att ett par supergärna vill ha vår lägenhet och de vill komma och titta redan på måndag, så imorgon ska jag och en väninna STORSTÄDA och röja här, fy f..n alltså, vi har ju ouppackade kartonger längs en hel vägg bland annat. *suckar djupt* och Daniel ska måla, tapetsera (barnen har ju varit på en del väggar) och så ska han åka och hämta vårt nyinköpta badkar (vi har ju för sjutton fortfarande inte skaffat nåt, men bättre sent än aldrig och vi hinner ju utnyttja det i 3 månader *asg*).

    På kvällen får vi dessutom besök här, så nä, det hinns INTE.

    Så än en gång missar jag fikan.

    Om det är någon som kan nästa helg så hojta. (verkade inte gå hem tidigare men kanske någon som missade det jag skrev tidigare som skulle vilja nästa helg)?

    Nu måste jag gå o fortsätta tvätta och ev hinna rengöra ett badrum ikväll.

    Fy f..n vad jag avskyr att städa. Har iallafall fixat barnvakt i fyra timmar imorgon för att kunna STÄDA helt ostört och koncentrerat

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    då kanske du vill ta en fika m mig snart, eftersom ingen annan verkar nappa på det

    Avis är jag... har haft värsta söndagen nånsin. Fy f..n och vi är långt ifrån klara men detta får duga. Blev iallafall ett badkar och jag har redan premiärbadat.

    Håll tummarna för imorgon girls

    Är lite nyfiken på varför ingenjörsbruden har munkavlat er men jag har mina aningar Blir gärna inboxad ingenjörsbruden för jag är skitnyfiken

    Nu är det sängen, lång dag på jobbet imorgon... pust

    hej så länge

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej allihop

    Tack för alla tumhållningar

    Visningen gick nog bra. Det var iallafall GLÄNSANDE rent och superfint i hela huset så där kunde dom inte hitta några fel iallafall, haha.

    grejen är den att paret vill flytta in typ pronto, de har ingen bostad from månadsskiftet men så fort kan vi ju omöjligen flytta, så vi får se om de lägger ett bud. Vi ska tala m mäklaren som vi ska köpa det nya stället genom och fråga honom när säljarna flyttar och om vi möjligen kan flytta in tidigare, men tidigare än 1 april kan det nog inte bli tal om för jag fattar inte hur vi ska hinna då!

    Så vi får se helt enkelt... ni får gärna fortsätta hålla tummarna

  • Anja 19 juli 2008

    Ja visst är det skumt! Det var ju samma sak i förra lägenheten, där vi renoverade och gjorde badrummet så grymt snyggt och fint, lade klinkers i hallen och målade om och homestylade något grymt inför visningen och köpte nya grejor osv.

    Inför visningen såg hemmet äntligen ut så som vi hade tänkt ända från början, dvs tre år tidigare då vi flyttade in!

    man är verkligen underlig, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Hej allihop

    Nu har vi sålt vår lägenhet Utan mäklararvod, YES... Betalar bara för kontraktsskrivning: 7.500 inkl moms. Vi fick 1.625.000 kr för den. Så på ett år har vi gjort en vinst på 77.500 kr efter att vi betalt för kontraktsskrivning vilket inte är fy skam

    Känns riktigt skönt! Så lättad att det gick så snabbt och att vi ej får några överlappande månader.

    Alla kontrakt är skrivna nu, både på radhuset vi ska flytta till och kontrakten på att våra köpare har köpt vårt.

    Flytt 1 maj alltså... Ser fram emot att få bjuda hem er på en grillkväll i trädgården.

    Anne
    Jag hade nog trots att jag är ganska luttrad, aldrig tagit på mig TM-jobbet med en tvåmånaders baby, oavsett hur nära vän det var. Kring 2 månader brukar väl bebisarna ha en ökningsfas som heter duga i amningen (iallafall hade mina barn det ) så då hade jag troligtvis fått mjölkstockning inom loppet av två timmar om jag ej fått amma. Har i den fasen ammat varje timme dygnet om typ, fyyyy.

    Vet att du kommer ha pump, men i den fasen producerar man ju så grymt mycket så det bara spränger och sprutar vilt åt alla håll och ingen pump är effektiv på samma sätt som en bebis Minns ju hur grymt trött man är oxå eftersom man ofta även ammar hela nätterna och pga hormonerna sover såååå LÄTT Har för mig att det jämnade ut sig i tremånadersåldern?? (Nu kanske du inte har haft det så här, jag har ju haft så läskigt mycket mjölk och mina ungar har ju fettat på sig nåt otroligt i den fasen, gått upp runt 500 g i veckan )

    Ser framför mig hur jag hade stått där (blir nog svårt att gå undan och pumpa speciellt ofta som TM) med enorma våta fläckar på min klänning trots inlägg (råkade vid ett par tillfällen ut för att det faktiskt lyckades SPRUTA GENOM inläggen som var dyngsura, som små underliga smala vattenfall, alltså det sprutade ut typ några mm och rann sedan längs kläderna ).

    Men är du helt säker på att du orkar och vill så håller jag med om allt Gabbi sa Du kommer göra ett galant jobb. Du är utåtriktad, rolig som få och bjuder på dig själv. Du är en perfekt TM.

    Vore sååååå kul m en fika snart... fy sjutton så länge sen det var!!! Dra en riktig fuling på jobbet. Har du inte manliga kollegor. Säg bara att du ska till gynekologen

    Måste oxå bara säga att Alva är så otroligt vackert. Skulle jag få en dotter till någonsin så blir det ju en Alma (Det var vad jag ville att Alice skulle heta innan vi kommit överens om hennes namn men Daniel vägrade )

    Gabbi
    Haha, du är för rolig... Tur att det löste sig. Lilla Matilda tjänade ju på det

    Embo
    Jobbar du natt nu?

    A wife to be
    Inboxar dig...

    Flamora
    Härligt när man kan sälja av lite bröllopsgrejor. Kul att någon annan oxå får glädje av dem.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2