Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    Labbråttan!! Welcome Back! Jag önskar verkligen att jag hade orkat plugga.

    Embo! Klippkort låter som det perfekta för mig. Så det tar jag. Nog fanken ska jag kunna utnyttja det innan bebisen fyller 1!!!

    Anne! Ja, jag går nog nästan lika fort som innan, men får sänka farten periodvis, för att det känns i magen. Men fogarna har jag inga problem med. (peppar, peppar)
    Nej, tyvärr så funkar det int emed pengamuta för att jag ska avslöja vilken bebisvariant som bor i min mage. Men hade bara S & K velat veta, så hade jag inte hållt det hemligt och då hade jag kunnat berätta även om du inte betalt mig..

  • Fröken Planera

    Jippii!!!!!! Jag får behålla bilen under föräldrarledigheten!!! Givetvis med lite sämre villkor, men ändå billigare än om vi skulle behöva köpa en annan bil!!!! Oj, det måste jag fira!!!

  • Fröken Planera

    Men hur fasen firar man utan vin och utan kött????
    Jaja, jag komemr nog på nåt!!!

    anne!!! Jag håller med om att vi borde ta en fika snart. Nästa helg??? Jag är nog hemma själv då, så då kan jag när som helst!

  • Fröken Planera

    Grattis Embo!!!! Då är du fröken på riktigt!!! Bra jobbat!!!

    Du kan tro att Kevin hade frågor om ultraljudet när ni hade gått igår. Han var så glatt överaskad över att han kunde se er bebis så tydligt. Nu längtar han till han får se sitt syskon åxå.

    Det känns verkligen som en lättnad att vi får behålla bilen när jag ska vara hemma. Förmodligen ska vi försöka sälja Sonnys bil så att vi bara har en bil under föräldrarledigheten.

  • Fröken Planera

    Nä, nu ska jag logga ner och åka hem. Ska ut på promenad med min arbetskompis. Jag begriper inte varför jag måste äta så mycket hela tiden!!!!

    Ha en skön helg allihop!

  • Fröken Planera

    Men Anja!!! Inte ska du väl behöva ha en ursäkt till varför du lämnar hemmet????
    Alla människor måste väl ha ett liv utanför hemmets 4 väggar och arbetet. Det hade ju varit olidligt om man aldrig kunde lämna hemmet utan en förklaring eller ursäkt till maken.

    Jag kan fika den helgen som kommer nu (24-25/1 eller nästa helg (31/1-1/2)
    När passar det er andra?

  • Fröken Planera

    Anja! man känner sig gladare när man får umgås med andra än familjen åxå, även om de är det bästa som finns. Jag hade blivit tokig om jag inte kommit ifrån emellanåt.
    Jag kan när som helst i helgen som kommer. Är espressohouse frukost/fika kl 10.30 för tidigt???

  • Fröken Planera

    Aha... Du menar så...
    Det är nog jätteskönt att ha lediga dagar mitt i veckan.
    Själv så har jag ett möte hela dagen imorgon, med vinprovning/middag som avslutning på kvällen. Kul det ska bli att titta på alla som smakar av det goda vinet.

    Sen på onsdag åker jag till Sälen för att jobba där i 2 dagar.
    Det ska bli underbart när det äntligen blir fredag!

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden. Vilka fina bilder!!! Ni ser verkligen lyckliga ut.

  • Fröken Planera

    Jo, men jag ska inte dit för att njuta av nåt vinterväder. Jag ska köra en jädra massa mil och så ska jag jobba, sen kör jag en jädra massa mil för att komma till flyget som ska ta mig hem. Sälen ligger jäkligt avsides. Jag hoppas så att jag hinner komma till Gotland till våren innan jag ska vara mammaledig, så jag får njuta av lite sommar istället.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2