Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    Anja, jag är ledsen, men jag har för mig att jag har hört att man ska skatta för vinsten även om man lägger allt i nytt boende. Jag har dock aldrig kollat upp det, eftersom vi inte har nåt att sälja och göra en ev vinst på. Men för sjutton, du måste kolla upp det noga.

    Ingenjörsbruden.. Hmm, korsstygnstavlor....hmmmm say no more. Jag har "packat ner Kevins såna i en låda som han ska få när han blir stor"....
    Men visst är det kul att alla engagerar sig i att man ska ha en liten, för det är det enda som rör sïg i huvudet på en för tillfället.

  • Fröken Planera

    Anja, jag tror inte att de där regeltexterna är skrivna för att man ska förstå dem. De ska kunna tolkas på olika sätt, så att myndigheter (och försåkringsbolag o dyl) kan justera dem från fall till fall..

    Embo! Hur går det för er, blir det nåt hus????

  • Fröken Planera

    Anja, jag håller med om att somliga månader är värre än andra, men thats life!!! Det är inte meningen att man ska betala sina räkningar med ett leende.
    Spelar ingen roll hur mycket koll man än tycker att man har, så är det alltid nåt som dyker upp.

    Vi fick ju ett härligt besked om att det kostar 15000 spänn att laga Sonnys bil. Hur kul är det mitt i alla renoveringskostnaderna????

  • Fröken Planera

    Embo! Nä försäkringsbolaget tar ingenting på detta och S vill inte kontakta verkstaden som troligtvis gjort felet, eftersom ingen av verkstäderna som tittat på den i efterhand vill ge oss skriftligt på att felet kan ha uppstått som följd av deras misstag. (Och då kommer vi ingenstans i diskussionerna med verkstaden, tror S) HAde det varit min bil så hade jag inte tvekat. JAg hade ringt ägaren till firman och berättat läget.

    Egentligen så handlar det nog mest om att S:s bror jobbar på den firman och vill inte att han ska få problem med sin chef.
    Så nu är det bara att hosta upp de jäkla pengarna åxå...;-(

  • Fröken Planera

    Jaha.. Nu har man förflyttat sig till Bromma. Jag har gått på mässa hela dagen idag och ni kan tro att jag provsmakat nästan ALLT jag kommit över. Jagf brukar faktiskt ha hyfsad koll på vad jag stoppar i mig på mässor, men idag fanns ingen botten. Bebisen har smakat de flesta olika smaker som finns.

    Nu är det sista natten på denna resan så i morgon kör jag hem och gud så skönt det ska bli att kramas med mina pojkar där hemma.
    Hoppas ni har det bra allihop!

    Kramar från ett svinkallt Bromma!

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden. Ja, det är bra att kunna sänka en sida, särskilt när man bebisen vuxit och man har madrassen på lägsta läget. det sparar ryggen när barnet ska lyftas upp.
    Jag har bara bar erfarenhet av Brios produkter och har svårt att tänka mig att den skulle vara skranglig.
    Lycka till!

  • Fröken Planera

    Har du fått en sån, eller???


    ingenjörsbruden skrev 2009-02-06 10:58:46 följande:
    Fröken Planera skrev 2009-02-06 09:28:34 följande:
    Nu blev jag lugn!
  • Fröken Planera

    Hej på Er!
    Lilla söta Anne! Det är så skönt att lära känna nya människor som åxå kan bjuda på sig själva. En sån tur att det inte var fostervatten. Jag håller med Flamora att det måste känts skönt att möta en vänlig själ som Embo där inne.
    Krya nu på dig ordentligt så du kan komma ut ur lägenheten snart, det börjar ju äntligen ljusna ute nu!

    Flamora, det är inte konstigt att du går runt och känner dig halvdassig, du möter ju så många människor på jobbet som delar med sig av sina baciller. Krya på dig du åxå!

    Nu äntligen har jag gjort alla mina långväga resor för ett tag framöver, så nu ska jag bara vara hemma på kvällarna och ta hand om min lilla familj och den stora stora magen!
    Har ni nån fika på gång så hör av er.

  • Fröken Planera

    Embo! Ja vad gör man inte för att hålla svärmor nöjd??? Men jag håller med Flamora att svärmor betalar väl???

    Vad kul det ska bli att se lite välkända ansikten i tidningen igen, nu förtiden har det bara varit en massa främlingar.

    Tack för igår, förresten. Jag behövde verkligen röra på fläsket och jag har till och med lite träningsvärk i låren idag. Snacka om att man är otränad. Idag tänkte jag faktiskt gå några hållplatser mellan Lomma och >Lund innan jag hoppar på, så jag kan bränna ett par kalorier till!

  • Fröken Planera

    Hejsan!

    Var ska ni äta lunch?? Jag kanske åxå hinner dyka upp. Det hade varit kul. Anja du kanske hinner titta förbi och säga Hej i alla fall??

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2