• Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Dec 22:47
    44401 visningar
    360 svar
    360
    44401

    Fruar i Lund - del 2

    Tidigare var vi Brudar i Lund, nu är vi Fruar i Lund

    Hej allihop

    Nu när alla Lundabrudar - sommar 2008 - har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd.

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 2
  • Fröken Planer­a
    Äldre 28 Dec 18:20
    #21

    Ja du Anja.. Just nu känns det inte som något fantastiskt hus.
    Där ser ut som F A N just nu. Jag får ju inte göra så mycket där för min man, eftersom jag är gravid. (Eller egentligen är det för moderkakasprovet) Men varje gång jag är där börjar jag med att städa upp det han stökat till... Never ending uppgift lixom. När jag städat färdig är jag ganska trött på det och kör iväg för att hitta på något annat. Men visst fanken kommer det att bli fint när det är klart.
    S tycker verkligen att det är superkul. Han jobbar från morgon till kväll och är fortfarande glad när han kommer hem. Jag begriper inte hur han orkar.

    Embo, du får hälsa M att den där fisketuren lär dröja... hahahaha

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-12-27 08:39:38 följande:


    GabbiBlir så nyfiken på ert hus Du får ta lite före och efterbilder sen så att vi kan få se. Lät ju helt underbart när du beskrev det. Är sanslöst att det är sådan skillnad på vad man får för hus för pengarna, på olika ställen! Varför bor vi här lixom
  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 18:28
    #22

    Då förstår jag hur du menar. Vet att jag pratade om mina förlossningar med dig över en fika. Känner mig lite dum över det nu för jag visste ej att du kände som du gör. Är väl så att när man möter någon som "kan" saker om detta (obstetrik är ett av mina stora intressen) så vill man ju ännu mer prata om det just för att den andre kan saker om det och är insatt. Själv kan jag nog inte relatera till det för jag pratar nog väldigt mycket jobbrelaterat på min fritid och gör det gärna

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 18:30
    #23

    Gabbi

    Klart du inte ska göra något. Du är gravid och ska bli uppassad och ligga och titta på såpoperor och äta chokladpraliner

    Sluta städa upp efter S nu, basta...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 18:30
    #24

    Äntligen fick jag lite sällskap här inne, hehe...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 18:38
    #25

    Någon som kan och har lust att fika den 8 januari på förmiddagen (börjar jobba kl.13) eller den 9 januari när som helst på dagen (måste hämta på dagis senast kl.16).

  • Embo81
    Äldre 28 Dec 19:59
    #26

    Gabbi
    Ska hälsa M det.
    Hur har ni det annars därupp? Var julen bra?

    ANja
    Det är med när det sitter ett gäng mammor o alla ska dra den värsta historian efter den andra..

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 20:29
    #27

    Embo

    Fattar Älskar själv att prata om mina förlossningar. Är väl för att man blir så nostalgisk när man pratar m andra som fött barn och det är så spännande att höra hur andra haft det.

    Var på café m två kollegor som fick barn i somras. En av dem började berätta om sin förlossning där hon haft pinvärkar i flera dygn utan att något hänt och sen hade allt gått fel. Hon var nog rätt deppig över det men hade fått prata igenom den efteråt. Hon hade även en tuff graviditet.

    Sen kom nästa kollega (som haft en superenkel graviditet, mått toppen ända t sista dagen). Hon sa -nu vill jag inte berätta om min förlossning. Vi tjatade ju såklart o så säger hon -jaha, allt som allt tog det 6 timmar och allt gick enligt boken typ.

    Var rätt så kul tyckte jag.

    Jag har nog inte haft några speciella "värsting"historier att dra om mina förlossningar. De har väl fallit inom "normal"kategorin allihop men just såna smågrejor som är lite roliga, som saker man sagt pga lustgasen eller sjuka saker som att jag vägrade ta av mina strumpor för jag inte tycker om att visa fötterna *asg*. Såna egenheter som folk har är nog det roligaste

    Ser verkligen fram emot att få höra era berättelser sen

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 20:31
    #28

    Embo

    kunde du förresten fika någon av dagarna jag föreslog? Vill så gärna träffa er allihop Var riktigt superlänge sen...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 28 Dec 20:32
    #29

    Madde

    Hur är det med dig nu... Sluppit förkylningen ännu?

  • Fröken Planer­a
    Äldre 29 Dec 18:24
    #30

    Embo. Vi har det bra här. Julen var väldigt stillsam, den flöt verkligen bara förbi.
    Kevin har åkt till Kläppen, det känns ju så konstigt att inte ha honom nära sig på en hel vecka. Undrar hur Fasen jag klarade av det när han bara bodde hos mig varannan vecka...??

    Nu kom minsann S hem, vi ska umgås alldeles själva ikväll, det blir första gången sen vi kom hit. Det är ju folk runt oss hela tiden.

    Min kompis fick sin lille pojk tidigt i morse, han föddes 27 minuter efter att de kommit till BB. Snacka om lagom lång förlossning!!!
    Ska bli roligt att se det lilla underverket när de kommer hem. Så kul att hon hann föda medan jag är kvar här uppe!!!
    Sen Embo & Anne så är det vår tur.

    Anja! Jag kan tyvärr inte fika på dagtid, eftersom jag varit borta från jobbet så mycket den senaste tiden. Men fika ni, så får ni uppdatera mig på alla nyheter sen.


    Embo81 skrev 2008-12-28 19:59:50 följande:
    GabbiSka hälsa M det. Hur har ni det annars därupp? Var julen bra?ANjaDet är med när det sitter ett gäng mammor o alla ska dra den värsta historian efter den andra..
Svar på tråden Fruar i Lund - del 2