• Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2
  • F A M E

    oki vi ska försöka få ut innan feb tar slut så har vi sagt, men tiden tickar på så sablans snabbt. Nu är vi ju snart där ch de känns som att man inte hinner de vi skall.

  • Sobeit

    Här har vi varit sjuka hela veckan. Så de har inte blivit så mycket gjort. Tyvärr! Nu är iallafall 3/5-delar av familjen frisk och det är bara jag och minstingen som é krassliga. Äntligen!

    Men jag och mannen har pratat om dukningen och vilken stämning vi vill ha i festlokalen. Och vi är rörande överens på den punkten. T o m ner till att sätta upp spets som gardiner i fönstrena.

    Satt igår och försökte skriva ihop vår ringbeställning till vogselbutiken. Så trots 2 samtal till butiken och olika samtal till mannen så blev det ingen färdig beställning. För jag hade liksom missat att jag inte visste vilken ringstorlek jag har! Tänk vad lite feber kan ställa till med. *hi hi hi hi*

    Nåväl, den beställningen går iväg i veckan som kommer.

  • mia8

    Igår var vi in på atlasguld och hittade min ring! Den är nu beställd! jättefin! Jag vill passa på att slå ett slag för atlasguld. Jättetrevligt och kunnigt!

  • Sommarliv

    vad härligt..

    Min ring har jag haft hemma i över 1 år..
    Vi skulle ha gift oss föra året 19 juli.. Men det blir ju i år i stället..
    Sen är ju min fästman så gullig och säger att om jag blir trött på ringen så köper han en ny...


    mia8 skrev 2009-02-22 09:24:20 följande:
    Igår var vi in på atlasguld och hittade min ring! Den är nu beställd! jättefin! Jag vill passa på att slå ett slag för atlasguld. Jättetrevligt och kunnigt!
  • Midsommarbrud09

    Mia: ÅH!! Vad kul! Vad blev det nu då? Ja, jag har också varit inne på Atlas guld, jättetrevliga, liksom på Mattsons guld.

    Jag har hittat världens läckraste guldskor!! På en nätbutik... Men jag vågar inte beställa skor på nätet. Är det någon som har erfarenhet?

  • Midsommarbrud09

    Var på stan igår för att kompletera mitt inköp av papper till sånghäftena. Kom då på en bättre idé och fick köpa nytt...

    Pärlemopapper, silverstämpel med två hjärtan och rosa skimmrande band! Jättefint! Kan verkligen rekomendera butiken på Vaksalagatan bredvid Harrys (heter krogen det fortfarande?) Mittemot Olssons tyger. Mycket fina grejer, inspiration och kunnig hjälpsam kvinna som äger butiken!!

  • Hawaiiii

    Testa pärlemorpapprena i din skrivare redan idag... ett litet tips från en som gjorde bort sig:(

    Jag köpte pärlemor till inbjudan och festhäfte, men efter ca 10 utskrifter i laserskrivare började texten glida iväg ordentligt, lossna och istället fastna på nästa papper. Inga problem med skrivaren i övrigt, funkade kanon på vanliga matta transparenta papper. Trist som attan.
    Det var iofs bara på pärlemor/transparent som det var problem.


    Midsommarbrud09 skrev 2009-02-22 16:33:01 följande:
    Var på stan igår för att kompletera mitt inköp av papper till sånghäftena. Kom då på en bättre idé och fick köpa nytt...Pärlemopapper, silverstämpel med två hjärtan och rosa skimmrande band! Jättefint! Kan verkligen rekomendera butiken på Vaksalagatan bredvid Harrys (heter krogen det fortfarande?) Mittemot Olssons tyger. Mycket fina grejer, inspiration och kunnig hjälpsam kvinna som äger butiken!!
  • brud2009

    Är sur, hade tänkt ha stolsöverdrag men nu visade det sig att alla stolar i lokalen har armstöd!!!!!!!!! Finns ju inte stolsöverdrag till stolar med armstöd vad jag har sett ialla fall, så där föll den idén, f*n oxå! Det som skulle ha blivit så bra.......

    Måste oxå ta och åka till Collection, ska försöka komma iväg nu i veckan.

  • 20090822

    Jag måste rekommendera en butik för inbjudningar och annat pyssel: The Scrapbook Store på St Olofsgatan. Vi har handlat material till våra inbjudningskort där, toppenbra service och massa att välja på.

    thescrapbookstore.se/

  • Sobeit

    Jag kan bar ainstämma att Collection, mitt emot Ohlssons tyger, är en suverän butik. Jag har fått jättebra hjälp där.

    The scrapbookstore var jag i först, men eftersom jag var en sådan novis på detta så fick jag bättre hjälp på Collection.

    Jag gillar även Uppsala Färg. Där finns mycket fint!

    Jag hade förresten pärlemorpapper i våra inbjudningar och hade absolut inga problem att skriva ut på dem. Vårt skrivare skötte sig exemplariskt. Fast jag fick börja med att göra rent skrivarhuvudet, men det är ju normalt underhåll liksom.

    Ni hoppas jag att jag och barne kan åka in till stan imorgon så jag kan hämta ut min förlovningsring. Jag hade dne på lagning i november och fick lämna in den för reklamation i början av denna månad pga att mittensektionen på ringen hade börjat resa sig. Får se hur den ser ut nu. Är förvarnad från butiken att den inte är helt slät dock. Men bara jag får den så kan jag prova min utsedda vigselring med denna och då även se vilken storlek vigselringen ska ha.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2