• Vill nu

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Vi kommer att ha liveband på vår fest! De heter The Women (www.thewomen.se), och är som klippta från 60-talet! Vi kommer att få betala 8000+resor ( de är 5 st i bandet), då är dte kompispris, då en gammal klasskompis till mig är med. De utgår från Östersund, men bor nu utspridda i hela landet, så vi räknar på en totalkostnade på runt 15000 för att inte räkna snålt... Mycket pengar men helt klart värt, tycker vi!

    Tror att priserna varierar väldigt mycket, beroende på hur känt/anlitat bandet är, samt hur många de är! Men jag skulle tro att nån stans runt 5000-8000 är det billigaste man hittar, vanligast är nog runt 10 ,skulle jag tro... Sen beror det ju på om det är svart eller vitt också...

    Kolla in www.umeamusikservice.se/ förresten! Jag mailade dem innan vi hade fårt klart med vårt band, och det var väldigt servisminded!!!

  • Vill nu

    Nej, vad jobbigt!!! Trodde att man alltid fick med präst när man fick en vigseltid i en kyrka??! Det hör ju liksom till! Vi behövde då inte boka nån präst iaf, utan det ingick. Nu har vi ju tagit en annan präst ändå, men annars hade vi ju fått den som tjänstgjorde.
    Skönt att det löste sig iaf!!!


    Umbraz skrev 2009-01-07 18:18:53 följande:
    Hej allihopa!Var med om en lustig sak idag.....Jag ringde pastorsexpiditionen för att boka en präst. Eftersom det inte görs några scheman inför sommaren förräns i Januari, så blev jag ombedd att återkomma på nyåret enligt den jag talade med i höstas. Jag ringde alltså idag och då fanns det ingen präst den tid jag bokat kyrkan. Det fann endast präster lediga antingen kl 12.00 eller 16.00. Jag frågade då om man var tvungen att bara ta präster som tillhörde min församling (Umeå stads) eller om man kunde välja någon präst från någon annan församling som kanske hade möjlighet att viga oss kl 14, den tiden vi bokat kyrkan. Då sade hon att det var fritt att göra det men då skulle den prästen få jobba gratis, vilken präst ställer upp på det?Jaha, så det var ju bara att boka tiden kl 12 och hålla tummarna för att fotograf, lokal, kyrka, frisör osv. var lediga samma dag kl 12 istället. Det blev en aningens stressig timme idag på eftermiddagen innan jag fått klartecken från alla. Men det kändes helt galet, jag höll ju för sjutton på att stå utan präst!!!! Är det så här? jag trodde det fanns en uppsjö av präster här i Umeå och att det på något vis skedde ett slags samarbete. Nu har jag heller inte möjlighet att välja präst, schemat var inte klart heller, så jag vet ännu inte vem det blir. Jag tycker det känns riktigt tråkigt.Men men, huvudsaken är ju iallafall att vi har en präst och att kyrkan är bokad, så då får man väl vara glad. Men jag råder er övriga att BOKA NU om ni inte redan gjort det.
  • Vill nu

    Det ska ingå! Om du inte har nån specialare som Umbraz! =)


    Önskebrunnen skrev 2009-01-08 10:17:05 följande:
    Måste man boka kantor också,ingår det inte när man bokat präst och kyrka???
  • Vill nu

    Hoppas man kan lura med sig sambon, för en titt! =)

    Men idag åker jag till Hufvudstaden, och ska se om jag hittar några underkläder och skor. Jobbiga saker att pröva, men utbudet känns snäppet större där iaf!


    Munchkin skrev 2009-01-07 21:11:28 följande:
    Man kan köpa biljett i dörren om man bara vill gå på mässan, vill man även gå på modevisningen på schlagerklubben på kvällen måste man förköpa biljetterna...kommer dock inte ihåg vart man förköper...borde funka att göra hos biljettcentrum skulle jag tro.kan ju vara kul att gå på schlagerklubben på kvällen med och få se klänningar, plus att det ska ingå mat...förhoppningsvis bättre mat än förra året, då var det inte så supergott, men det var heller inte fasligt dyrt så...
  • Vill nu

    Härligt! Då ska jag absolut gå!

    Är nu hemkommen från Stockholmo med både skor och underkläder, så det blev en lyckad resa!


    DanKat skrev 2009-01-11 14:24:56 följande:
    Nu har jag fått svar mailet jag skickade, det kostar tydligen 50kr att gå på bara mässan
  • Vill nu

    Ja, det känns skönt! Nu är ju alla kläder fixade till mig! Det enda som fattas är blommor!

    Någon som har nåt tips på vilken flosrist som är bäst här i stan? De enda blommor jag köper annars är ju tulpaner, så jag har ingen koll alls...


    SommarNoll9 skrev 2009-01-12 09:24:23 följande:
    Vill nu skrev 2009-01-12 07:53:45 följande:
    Härligt!
  • Vill nu

    Vilken fin bukett! Och vad billigt! Klart värt resan till Holmsund för det priset!


    Munchkin skrev 2009-01-14 10:41:21 följande:
    Holmsunds blommor är jätteduktiga, de gjorde våra blommor, bild på min bukett finns i mitt galleri De är dessutom riktigt billiga, jag betalade 1150:- för min bukett 2 extra lösa rosor, 2 corsager och tärnbuketten.
  • Vill nu

    Åh, nu blev jag tårtsugen!!! Måste ta en sväng förbi och kolla in Nisses i helgen!


    Munchkin skrev 2009-01-15 19:47:27 följande:
    Jag har lagt upp bilder på tårtan i mitt galleri om nån är intresserad
  • Vill nu

    Vad kul!
    Tycker hon är så himla bra att ha att göra med! Ska väl dit och prova om min snart!

    Jag hittade mina skor på bianco, på rean. Vanliga vita pumps.


    010809 skrev 2009-01-16 18:44:06 följande:
    weeee.. nu har jag köpt min klänning (eller lagt undanden på änglalikt)! =) Alla som har erfarenhet säger ju att det sällan blir den modell man tänkt sig.. å dået blir det inte heller.. =) nu ska man bara hitta skor så klänningen kan sys upp oxå.. nån som har några bra förslag på var man kan hitta vita skor? har sett ett par rainbow på nätet, men dom är ju så dyra.. =(Munchkin: oki, jag vet att det var ett par som hade festen ute i strömbäck förra året, de har inte tillåtit det tidigare.. så var bara nyfiken på hurdet hade varit i så fall.. men det var inte ni =)
  • Vill nu

    Kan svara jag oxå! Jag får ge 3500:- för klänningen och 300:- för ändringssömnaden, på Änglalikt.

    Idag sak vi ge oss iväg ut till Holmsund och kolla på både blommor och tårta. Känns som det är hög tid nu!


    SommarNoll9 skrev 2009-01-17 09:04:54 följande:
    010809: Vad kul! Vad kostar klänningarna där, eller ska du hyra?Hoppan: Härligt! Ställer samma fråga till dig, vad har de för priser där?Jag MÅSTE också ta mig iväg och prova klänningar, men det får bli om ett par veckor, har lite fullt upp den kommande veckan.
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...