Inlägg från: Tizia |Visa alla inlägg
  • Tizia

    Maj -09 Västkusten/Göteborg

    Alla ni som ska gifta er i Maj-09 på Västkusten/Göteborg och vill disskutera allt mellan himmel och jord som har med bröllop att göra (dvs väldigt mycket) =) Välkommna !

  • Svar på tråden Maj -09 Västkusten/Göteborg
  • Tizia

    Åh det är jättefint där =) Va kul !
    Det är inte lätt att hitta fina ställen runt göteborg till överkommliga priser så vi gifter oss på norra västkusten (lite hemligt än så länge) =) Hur långt har ni kommit i planeringen ?

  • Tizia

    Vi har inte heller bestämt musik än.. svårt att hitta låtar som känns "rätt" för vigseln tycker jag.. Har hittat en rätt smart grej om man inte vill hyra dj till festen, djinabox tror jag det heter..
    Håler på å testar å skriva ut texten till inbjudningskorten...blir sådär =/ Måste ha ngt snyggare papper inuti. Har du gjort dina kort själv ? Kankse har några bra tips ?

  • Tizia

    Härligt, ångrar mig nästan att jag gjort dom själv. Visst nu e dom klara men då ska man ju ha matchande tackkort, festprogram oxå. Tänkte inte på det när jag började =)

  • Tizia

    Matton har fina papper och här även lite förslag på olika kort.. Bra personal som kan tipsa om hur man kan göra! Kunde ingenting när jag bestämde mig för att göra våra.. Himla kul att göra egna kort men MYCKET jobb! =)

  • Tizia

    Nasoleh:
    Ljungskile kyrka e superfin, var på bröllop där för några år sedan. Klänningen var jätte läcker, annorlunda med färg men superfint ! Ser ut å passa in i resten av ditt färg tema !

  • Tizia

    EmMa09: Vad ska ni har för färgtema ? *nyfiken*
    Vi ska ha guld, vitt och creméfärgat. Idag skulle jag köpa kuvär till inbjudningskorten, jättefina gammelrosa för att få lite färg, då visade sig att dom var för små =/ Ett tips att kolla sånt innan =)

  • Tizia

    EmMa09: Smart =) Det blir vita kuvär för oss nu istället.. Var helt 100 på att dom fina rosa kuvären passade men men...saknades typ 3 mm runt om hela =(

    Linn74:
    Ska du ha någon mer färg i bukett eller liknande kan ju tärnans kläder ha den färgen, annars borde hon ju i stort sett kunna ha vilken färg som helst. Kanske ngt som passar in till stället eller årstiden.. Blått vid havet, grönt på våren etc.

  • Tizia

    Behöver lite hjälp...

    Hej alla brudar, jag har ett lokalproblem som ni kanske kan tipsa mig om hur jag ska lösa !
    Vi har bokat en festlokal som är hur mysig och fin som helst precis vid havet, utanför är ett stort trä däck som kan användas som dansbana (som en jätte altan) som sträcker sig ut över klipporna.
    Problemet är att festlokalen är lite för liten för att få plats med både middag & dans, borden kan till viss del puttas in mot väggarna men det blir lite trångt och det finns ingen annanstans att göra av borden. När vi bokade var min tanke att då har vi dansen på jätte altanen och sätter upp ett uppvärmt tält där. Men nu börjar jag tvivla.. Kommer folk verkligen att gå ut till "danstältet" (ligger 10meter inkl trappor från festlokalsingången så man måste gå utomhus innan man kommer in i tältet). ?? Jag är rädd för att det ska kännas för uppdelat och att de som inte vill dansa bara kommer att sitta inne i festlokalen och häcka typ... Men jag vet inte hur man ska lösa det annars.. Vill att folk ska få plats att sitta å prata, samtidigt som jag verkligen ser fram emot en kväll med mycket bra musik, karaoke och dansande ! Vad gör man ??

  • Tizia

    skuttis77: Ingen dum fråga =) Om det ä fint väder går det...inte annars..

Svar på tråden Maj -09 Västkusten/Göteborg