• kängu

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Är ju ändå rätt passande med bajsfärg på en toalett

  • kängu

    Cicci- Jo jag har UL nästa vecka, på torsdag tror jag!! Ska bli väldigt spännande att se hur pyret har det där inne...
    Låter som du haft en mysig helg!

    BS: Hoppas att mensen håller sig borta!!

  • kängu

    Vet inte faktiskt, tror på något sätt att vi vill veta båda två... Fast lite kul hade det varit med en överraskning vid födseln *beslutsångest*

  • kängu

    muggles- ja just det, bemz finns ju. Ska kika in där!

    Ang. vagnar- vi har vart och kollat en del redan, men min kära mor har fixat en teutonia vagn (vanliga standard 4 hjul) som vi får gratis. Den är fräsch och så, så jag tror vi börjar med den. När man har hundar med sig är det ju viktigt att vagnen är stabil åt sidorna (ifall de får för sig att de bara mååååste lukta på något), och många av de mindre nyare modellerna vi kollat på känns väldigt rangliga i jämförelse.

    AM- Strunta i kraftledningen! Ni ska ju inte bo där året om!

    Nääää nu ska jag ta och försöka banka in lite till plugg i huvudet innan tentan som börjar om typ 3 timmar. Har pluggat riktigt lite för denna stora tenta... lever på hoppet att jag på något sätt ska klara mig ändå.

  • kängu

    Håller tummarna för dig Frullan, hoppas att allt är bra med dig och bebisen!!!

    Grattis Sweet till nytta jobb, låter superkul!

  • kängu

    Skönt att höra att allt är bra med Frullans bebis!!!

    Jobbigt med matvägrande ungar... kan tillägga att jag var likadan och mamma trugade inte utan jag fick äta det som bjöds (oftast iaf). Blev hyfsat normal ändå
    Såg på amerikanske programmet "The doctors" för ett tag sen om matvägrande barn. De hade dels tips på hur man kunde göra maten rligare (t.ex. gurkstavar och någon nyttig dipp, forma maten till roliga former) men ffa så tipsade han om att ignorera barnen, och inte truga dem. Verkade funka för de flesta som de hjälpte i programmet iaf.

    Jag ska snart iväg till frissan, är lite nervös!! Har ganska kort hår nu men vill att det ska bli kortare och blont... är inte speciellt ljus nu så vi får väl se hur det lyckas.

    OJ, insåg nu att jag glömt gå ut med hundarna... kanske därför de sitter här jämte mig och tittar med stora hundögon
    Dags att springa ut!

    Förresten, jag skulle gärna vilja ha länk till galleriet? Insåg att det kan vara trevligt att se hur folk ser ut inför tråddejten på lördag. Och ni kanske vill se hur jag ser ut också?
    Vem är det som har hand om galleriet?

  • kängu

    Jo, och kan också säga att man kan ha problem med sängsovning/ inte sängsovning fast man inte har barn...
    Min yngsta hund var otroligt otrygg när hon kom till oss. Hon är en hittehund, och har troligtvis varit med om en del hemska saker tidigare. Det enda sättet att få henne att sluta skälla på nätterna var att hon fick sova i vår säng, då kände hon sig trygg (kan tillägga att hon är väldigt liten så hon tar ingen plats). Nu när vi ska få bebis så vill vi ju inte ha kvar henne i sängen... Får se hur det går att vänja henne av med det. Vi har försökt en gång tidigare men då blev det totalt kaos!!

    Jag ska inhandla en mysig hundsäng idag till henne, så förhoppningsvis kan hon tänka sig att ligga i den.. (behandla sina hundar som barn, jag????? )

  • kängu

    Telis och AM: Tack!! Jag ska försöka hitta ett foto som är vackert... det kan ta lite tid

  • kängu

    Nu är jag tillbaka från frissan! 3,5 timma tog det för henne att få fason på mitt hår... Supernöjd är jag, och blev faktiskt riktigt ljus, precis som jag ville!

    Snygg kökslampa Muggles!

  • kängu

    AM- Javisst, får bara vänta på att maken kommer hem och kan fota mig

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!