• kängu

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej på er alla härliga galna människor!

    Några kanske minns mig som en smygläsare som gjorde ett snabbt inhopp för länge sedan... Vi hade då bestämt oss för att börja barnverkstan. Jag fick dock kalla fötter och vi bestämde oss för att avvakta.
    Sagt och gjort- och inga bebistankar har funnit i mitt huvud fram tills att jag för ca två månader sen till min stora förvåning upptäckte att jag var gravid...
    Väldigt oplanerat, men nu när jag fått vänja mig lite ändå ganska underbart.

    För några dagar sen kom jag att tänka på er, och hittade tillbaka till tråden.
    Hoppas alltså att ni återigen kan välkomna en före detta smygläsare!

  • kängu

    Lapinette & Nenne:

    Räckte tydligen med en gångs oskyddat snabbsex i duschen medans svärmor var på ingång Så det är mitt tips. Tror liksom att de var de extrema omständigheterna som gjorde det

    Jag var helt chockad först, och kunde bara tänka negativt. Typ att det ändå skulle sluta i missfall osv. Tjatade till mig ett tidigt UL i v 10 (är i v 12 nu) och efter att ha sett hjärtat och sånt så blev jag lite lugnare.
    Tror jag blev så chockad också för att det inte alls fanns i min plan just nu... Men som sagt planer kan ju ändras.

    Nenne: OOOOOH hus, och köksrenovering.... *suktar* Längtar efter ett hus, men det är tyvärr inte aktuellt för oss just nu.

  • kängu

    Kanske duschsex,svärmor och temp?

    Skämt åsido, livet är skumt. Håller mina tummar hårt både för nennes ÄL och Lapinettes ET (om jag har fattat det rätt?)

  • kängu

    nenne haha insåg sen att det lät RIKTIGT sjukt

    Nu börjar jag genast hålla tummarna även för dig Ore... hm har inte så många tummar. Ska försöka binda ner hundarnas små tummnaglar i någon "hålla-tummarna" liknande pose.

    Och 6000 kr låter verkligen galet dyrt...

  • kängu

    koko: Beklagar verkligen det som hände med din kisse. Förstår att det känns tungt.

    Lapinette: JIPPIE!!!! Härligt jobbat av dig och maken! Nu blir det plus, jag känner det på mig

    fru AM: Stackars dig! Hoppas det blir bättre snart.

    Jag har en träningsfråga till er... Jag har fått så jäkla ont i ryggen (typ ischias), har haft det i två veckor nu ca. Grunnar på vad jag kan göra åt det och har lite funderingar på att börja simma. Ska väl vara skonsamt för kroppen etc. Hade egentligen velat styrketräna men vet inte hur käckt det är att börja med det nu då jag är gravid, och dessutom väldigt otränad?
    Råd från träningserfarna mottages tacksamt!!!

    GI... Jag borde verkligen bli bättre på att äta mindre kolhydrater. Gjorde det förra våren då jag ville gå ner i vikt och mådde toppen av det. Men nu har jag helt kommit ur det och bara proppar i mig bröd och liknande.

  • kängu

    BS: Ja, strålar ner i benet, gör framförallt ont när jag går. Gör ont även om jag bara går 10 min. Känner inte av det när jag sitter och ligger.
    Vet inte hur det är med naprapat faktiskt?

    Skönt att du fick besked idag, även om det verkar varit en jobbig undersökning!

  • kängu

    Ore: Tack för träningstipsen! Har faktiskt medlemskap på ett gym så kan ju boka en tid med en PT där och få lite tips... bra förslag! Jag är himla motiverad att börja träna just för att orka med magen och ev få en lättare förlossning, då jag är sjukt förlossningsrädd.
    Jag har två hundar så jag är ute och promenerar relativt mycket, även om det inte är så mycket just nu då jag har såpass ont av att gå.
    Ja... Kanske borde gå till någon läkare? Usch, tycker inte alls om att behöva göra det. Tycker det känns skumt att den här grejen kommer nu, har hört att man kan få ichiasliknande besvär då man är gravid, men jag är ju för tusan bara i v.12.

    SORRY alla, dagens i-landsproblem jag vet.

  • kängu

    Hej Sockerråttan!
    Trevligt med en till "smygis"!!

    BS: Tyckte det var lite jobbigt i början när jag drog ner på kolhydrater, men sen gick det av bara farten. Man blir liksom inte sugen på det efter ett tag. Men nu är jag fast i kolhydratträsket igen

    ÅÅÅh shopping HAR varit min stora last, dock har jag bättrat mig. Har just nu mina ögon på en kofta från Bondelid men tvekar lite. Som student har man inte fett med pengar precis även om min man som tur är jobbar! Men jag vill verkligen ha den... Kanske ska önska mig den i julklapp?

    Jag har researchat lite på nätet och verkar nog som att det är "falsk" ichias jag har. Väntar lite med doktorbesök tror jag, ska se hur det artar sig. Tänkte gå och simma en sväng imorgon, blev peppad av allt träningssnack här tidigare idag!

  • kängu

    Sockerråttan: Nej, ingen länk tyvärr. Har försökt hitta den på nätet men inte lyckats.
    Nej nu ska jag slita mig från datorn och sortera tvätt

    Ha en bra kväll allihopa!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!