• kängu

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fy fabian vad jobbigt att det är så svårt att få tag på dagisplats! Helt sjukt att de inte fattat att det ju är världens babyboom nu, och att de då måste utöka platserna!!!!!!!!!!
    Hoppas det löser sig för dig med jobb och allt, det låter tungt

    koko: Håller tummarna för att allt är OK (det är det ju säkert!!!). Förstår att du vill komma iväg på VUL så snart som möjigt. Ring gynakuten i värsta fall, de kan inte neka dig att komma & kolla om du haft en blödning!!!

    Härligt att höra att Lapinette haft en bra semester, och att Nenne fått jobb!!! Grattis!!!

    Jag är gärna med på en Göteborgsträff, om jag får, är ju lite nykomling i gänget...

  • kängu

    Lördagseftermiddag fungerar utmärkt för mig! Jag bor inne i stan, så för min del spelar det ingen roll vart vi ses... Tror att Världskulturmuséet har ett mysigt fik!

    Lappis- det låter inget kul detta med alla blödningar. Hoppas verkligen att du får komma till CvL imorgon så de kan kolla upp detta.

    Jag har mina sista föreläsningar denna vecka, därefter kommer vi arbeta med våra examensarbeten mer självständigt. Blir ju en surprise för klasskompisarna när jag dyker upp med jättemage i maj/juni när vi ses igen Trodde som sagt att det skulle synas nu, men ingen som frågat än så länge

    Jag sprang runt på NKs lördagsrea idag efter skolan, jisses vad mycket fint!!! Får nog släpa med mig maken dit imorgon och kolla tillsammans, han skulle behöva lite nya kläder...

    Cicci- Vad härligt att du får två UL Hoppas att läkaren är riktigt bra imorgon och berättar mycket, mycket!

  • kängu

    Nenne-
    Zappade nån gång förbi ett program som handlade om friseringar där nere. Minns särskilt en rosafärgad historia som var figurklippt i form av ett hjärta. Fick genast upp denna bild i huvudet när du pratade om din frisering

  • kängu

    Haha "Nks lördagsrea", vad sjutton är det för nåt???!!!
    Jag önskar tydligen att det vore lördag idag...

  • kängu

    Välkomna Grodan och Frugan (förkortar lite )

    Tråkigt att höra om MF, Lappis, men ändå positivt- betyder ju att ni kan bli gravida!! Förhoppningsvis tar det sig snabbt nu igen. Skickar kramar och tankar till dig och din make!!!!

    Cissi- Skönt att UL gick bra, och att din chef tog beskedet bra!!!

    Det var verkligen rafflande läsning här i tråden nu när jag läste ikapp...

    EGO: Idag har jag varit på min sista föreläsning innan examen!!! Examen är dock inte förrän i juni, men ändå, "bara" ett examensarbete kvar. Ska bli såååå skönt att äntligen bli klar.
    Märker verkligen av att jag har blivit tankspridd och "korkad" iom med graviditeten. Har två tentor att plugga till (en på mån och en på fre), men jag kan inte få in något i huvudet. Aningens frustrerande...

  • kängu

    Jag har en teori om att min hjärna håller på att luckras upp och på något sätt sugs ner i magen, där fostret glatt mumsar i sig den
    Nån annan förklaring kan ju inte finnas

    Jobba inte för länge, Lappis. Det är ju fredag!!

  • kängu

    Visst, kommer komma ut som en liten Einstein

    Åh, jag måste snart sätta mig med böckerna. Tar emot dock!
    Fredagskvällar har alltid varit heliga för mig (inget plugg, inget jobb), men nu är ju tentan på måndag så det funkar inte riktigt att slappa då...

    Vad är det du jobbar med Lappis?

  • kängu

    Det är svårt att byta jobb när det egentligen inte är något som är fel, så jag förstår att du blivit kvar. Just nu kanske det inte är läge att byta jobb heller? Jag vet iofs inget om hur det fungerar i din bransch så den kanske inte är så påverkad av finanskrisen.

    Jag ska bli logoped, alltså jobba med barn/vuxna som har tal och/eller språkproblem. Just nu känns det långt borta att börja jobba eftersom jag inte kommer hinna jobba ngt innan min mammaledighet, men ska bli kul när man väl får jobba och slipper sitta i skolbänken mer... är fruktansvärt trött på det.

  • kängu

    Mitt problem är nog att jag förlorar mig alldeles för lite i pluggandet

    Med det sagt, så ska jag öppna böckerna.

    Ha en härlig helg Lappis!! Du har ju haft en jäkla dag/vecka/månad! så passa på att ta det lugnt och ta hand om dig själv och maken

    "Glad" fredag till alla!!!

  • kängu

    Tar en liten paus från plugget och tittar in här..

    Åh va kul det låter med renovering!! Jag längtar efter ett hus så jag håller på att dö...
    Vi bor ju i en ETTA (!!) visserligen en stor-stor etta, men ändå, inga väggar någonstans. Lägg till två hundar på det och en kommande bebis så kan ni tänka er cirkusen...

    Hoppas på att kunna hitta något nytt innan sommaren, men hus är inte riktigt aktuellt just nu. Förhoppningsvis hittar vi en hyfsat stor lägenhet (med väggar... ) någonstans i närheten av Göteborg, om än inte lika centralt som vi bor nu.

    Idag ska jag iaf belöna mig för att jag pluggat några timmar med att gå och kolla på en soffa med maken. Det är hög tid att köpa en ny, vi har liksom vuxit ut vår gamla. Jag har ganska höga krav dock, så räknar inte med att hitta något (ska ju helst vara i en rimlig prisklass också).

    Jag sitter för övrigt och kollar på resor i fabruari- både jag och mannen skulle behöva komma bort. Dock kan vi inte ta mer än en vecka ledigt. Alternativen just nu är:
    * Mauritius (känns lite långt att åka för bara en vecka dock...)
    * Guadeloupe (samma där, fast det är typ vårt drömresemål men frågan är om en vecka räcker?)
    * Kap Verde (också långt att åka...)
    * Egypten (inte fullt så långt)
    * Gambia

    Någon som varit på något av dessa ställen och vill ge lite input? I första hand handlar det om sola och bada, men eftersom vi båda är rastlösa själar så måste det finnas annat att göra också. Kan nämna att vi är naturälskare båda två.

    Tacksam för alla tips jag kan få! (vet att det är lite OT, sorry!)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!