Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Alltså inte just nu då...

  • nennesjuttioåtta

    Oms
    Förstår dig helt, direkt efter att jag och de andra två (som satt i samma rum) blev uppsagda så föll arbetsmoralen betänkligt. Även fast det man gjorde normalt sett var jätteroligt så kändes det så otroligt omotiverat att göra det när man ändå inte ansågs behövd. Jag hade ändå bara 1 månads uppsägningstid så jag var ju därifrån rätt snabbt, men min kollega hade jobbat där längre så hon hade någon månad till och hon var rejält less innan hon fick gå.
    Det där vad man ska hitta på istället är inte så himla lätt. Och dessutom inse att man måste gå ner i lön, jag tror banne mig jag är den enda som får sämre lön istället för som de säger, bästa sättet att höja lönen är att byta jobb. Trist. Dålig på att förhandla, kanske. Fast iofs har jag haft olika befattningar också så det kanske inte ska jämföras. Men visst tar det emot!
    Men hittills har jag inte ens fått chansen att ta ställning eftersom jag inte ens fått något erbjudande om jobb. 2 intervjuer på 5 månader....
    Men jag ligger i!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    aah låter bra om du slemmar länge Hoppet lever alltså! Även för dig, kom ihåg det!

    Koko
    Ligg i!

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    JOrå, har gjort mitt bästa, de flesta vet ju vem jag är eftersom jag varit på några ställen redan och oftast hjäälper man varandra då och då. Det kommer att lösa sig, men det är förjälva irriterande.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Ska ju inte ha ÄL förrän nästa vecka, och då tack vara spruta. Imorgon ska jag kolla om det blir något ägg alls. Kanske två?

  • nennesjuttioåtta

    Ja, jäklar villken sommarboom det skulle vara då!

  • nennesjuttioåtta

    Å så följer Frejis och Gosnosen på. Fler på gång???? Telis kommer att slipa slökant och ta ett skutt framåt i kön!

  • nennesjuttioåtta

    HAHAAA! Hittade det här på alltombarn.se. Det första är från en norsk site som skrivit 7 sätt att enklare bli gravid (bl a ha sex vid ägglossning, DUH!). Claes Gottlieb från Sophiahemmet svarar...

    Stressa inte
    Stress påverkar allmänhälsan negativt och kan också påverka chansen att bli gravid. Låt därför inte din önskan att bli gravid stressa upp dig.

    Claes Gottliebs kommentar:
    ? Det där stämmer inte. Stress har ingen känd påverkan.

    YEII! I knew it!!!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Jag tror det är bemz.se, men det känns ju lite trist att köpa ett nytt överdrag det första man gör. Vore ju bättre om det var snyggt från början, annars blir det ju ingen prisskillnad.

    Ring på huset! Ring på huset!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!