Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette, Gosnosen & Frejis
    Kom på en till grej... Är jag föråkare nu, eller? Nu är det snart dags för start! (Hoppas att jag inte blir avplockad från banan bara...)

  • nennesjuttioåtta

    nej, nu ska även jag ligga sked en stund. Häjjjrå!

  • nennesjuttioåtta

    Telis och Zozo
    Tack! Precis vad jag behövde. Hade ett vagt minne av att byta ut mot vi/oss men vad hjälper det om jag aldrig minns vilken av dem som är vilken.

    Zozo
    Härligt med kilona men crap med blodtrycket och lat doktor. Ta fram någon brygd och kasta den på honom!

    Anonymitet
    Känner lite som Telis (men hallå, du heter ju faktiskt telemarkgrrl, Telis är ju ett smeknamn!!), som att jag smyger naken genom lägenheten och plötsligt tänds ljuset och utanför vardagsrumsfönstret står Hammarby-klacken. Och jag som är så gul också, syns ju överallt...
    Samtidigt kan jag känna att "ORKA leta upp mig då, vilket ointrssant liv ni lever som tycker det verkar så intressant vem jag är IRL", iaf de smygläsare som jag inte kan kontra med att kolla upp själv. Jag vet ju inte vad flera av er härinne heter pawh riktitt(och även om jag fått höra det så är det ändå nicken som jag använder i huvudet) och har inte ens kollat upp var ni bor exakt. Telis & Sweetstret har jag ju varit hemma hos, men annars vill jag nog inte veta. Jag är rätt nöjd med att bara veta ert nick, var i landet ni finns och kanske ha fått se en bild på er. Gärna träffas IRL såklart, men jag har inget intresse av att stalka er.

    BS
    Hoppas Iris snart blir frisk (och du med!!)!

  • nennesjuttioåtta

    hahahahah, maken bakade bröd imorse, på en deg somjag satte igår kväll (den ska kalljäsa i kylen över natten). Men den blev lite lösare än vanlligt så han fick en snilleblixt och gräddade dem i muffinsugnsformen. Men vad händer då när det jäser..? JO! Det ser ut som en klunga sniffande snoppar eller en champignonskog som böjer sig i vinden. Men gott var det.

  • nennesjuttioåtta

    ååhhh soffa.... Svårt att hitta till bra pris! Antingen är de för smala, vi vill ha en djup soffa (har en härlig Tomelilla idag som man bara försvinner i), som vi båda får plats i när vi ligger sked och samtidigt ska den vara mjuk. Flera vi provade på Svenska Hem kändes för väntrumsaktiga. Ska ta en tur till Mio. IKEA hade så fula tyger, tyckte vi.

    Men först och främst ska vi köpa en ny säng! Dags att bli vuxna och skippa 120-sängen! Den är lite för fast för oss båda och vi kanske behöver mer space ibland, även om vi ligger rihopslingrade mesta tiden på natten. Men det är inte heller så lätt att välja... Just nu lutar det åt en Kungsängen, men har två alternativ där som vi måste provligga en gång till innan vi bestämmer oss.

    Izzie
    Härligt att du nu kan måla tak, kan jag hyra dig sen när vi flyttar? Bara du är klar före jul i hela huset så är det OK. Du kan få en platta öl för besväret. Inget jag ser fram emot att göra (hade ni shellack också?) men en absolut nödvändighet.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    hahaha, ja det vore iofs rätt kul om det var så (men min granne är 85 och jag tror att hon är i klimakteriet, men säg det inte till nån, ifall att hon inte vill att det ska komma ut)...

  • nennesjuttioåtta

    Förresten, är klimakteriet en övergående fas? - vad kommer efter det?

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Men FY vad otäckt! Vilken människa!!!!

    När jag bodde på elevhem så fanns det en fönstertittare där. Jag såg honom(?) aldrig men eftersom jag bodde på 1:a våningen så var vi alltid noga med att dra ner persiennerna innan det blev mörkt, om inte så gick vi i samlad tropp in och gjorde det hos varandra ifall att h*n skulle stå där och glo.
    När jag kom tillbaka efter jullovet så hade jag däremot haft persiennen uppe och adventstaken på hela tiden. Jag bodde längst in mot huvudbyggnaden och på marken utanför var det en upptrampad stig fram till mitt fönster med en massa fotspår utanför och märken efter två stora händer på fönsterblecket... *ryser*

  • nennesjuttioåtta

    AM
    hahahaha! Självklart! Om jag minns rätt...:

    8 bullar eller 12 snoppar

    1/4 paket jäst
    5 dl vatten
    9 dl mjöl
    1 tsk salt
    1 dl pumpakärnor

    Blanda allt i en bunke. Täck med gladpack och ställ i kylen över natten.
    Forma bullar eller om du önskar en klunga halvhårda penisar - lägg bullarna i en muffinsugnsform. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 8 minuter.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Brighton, var det på MIO? Låter som något för oss...
    Vårt nya vardagsrum är 6x6 meter stort, men rätt svårmöblerat ändå. Får se hur vi löser det.

    Liten
    stackars Mindre! Hoppas hon kryar på sig!

    Många som börjar jobba nu! Jag vill också!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!