Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette
    de har telefontid må-to. Vet inte om de har stängt fredagar egentligen. Men det finns ingen telefonsvarare heller. Man kan faxa. DOH!

    Sweetiepajsaren

  • nennesjuttioåtta
    på er alla som engagerar er. Ledsen om jag haussade upp allt, snacka om att limmet smälte på mina hälar när jag flög där bland molnen alldeles för nära solen...
  • nennesjuttioåtta

    lappis
    Preciiis! Jag hoppas ju att min cykel inte strular då... ÅÅh jag önskar jag hade ringt igår men då ville jag avvakta och se. FAAAn jag skulle ha testat imorse iaf.... MOTHAFOCKAAAAAAAA

  • nennesjuttioåtta

    EA
    jo, vi har fax. men vad ska jag skriva. "Hej, jag fick mens idag. Ring mig...."


    Lappis
    *håller händerna för öronen* Nananananannananananabingoooooooaohoahoahaohaohoa!!!
    Brukar tempen ligga mycket högre på dagtid, än på morgonen? Jag har 37 nu...

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    jag pendlar mellan hopp och förtvivlan, så jag vet inte riktigt vad jag känner ännu. Ena stunden är jag säker på att det kan... vara något där... och därefter så känner jag ju igen varenda sak i kroppen. Mensvärken, dålig mage och.. men brösten ömmar än. Ni ser . Det kan vara hur som helst!

    Am
    Jag inboxade tillbaka. Åk iväg du och tänk inte mer på detta!

  • nennesjuttioåtta

    hej alla
    testade minus imorse. Men tempen ligger på 36,9 och brösten ömmar så jag vet inte vad jag ska tro. Faxade gyn imorse men får se om de ids svara. Vad ska jag göra mer?!?!?

  • nennesjuttioåtta

    jag vill också på tråddejt i Götlaborrrg!
    Mannen och jag ska dit någongång framöver och hälsa på en vän en bit norr om stan, vid havet. Får jag leka med er goa ööhh.... kärringar?!?!? då?

  • nennesjuttioåtta

    MSW och Liten


    Liten
    Förlåt att jag inte kommenterat något, jag är helt ego... Förstår att du haft det jobbigt på jobbet nu. usch, sånt där är aldrig kul!! KRAM

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Inte alls, snarare eskalerat. Blöder som en gris i stora manetliknande blodblaffor. (sorry)

  • nennesjuttioåtta

    ÄL var... oj, jag vet inte. Känns som en evighet sen. Måste kolla schemat hemma för att kunna svara.

  • nennesjuttioåtta

    oh my GOD det där passade ju perfekt in på mig! Särskilt på förra jobbet. jag är inte lat, men jag hade alldeles för lite att göra och surfade ju massor men dolde det genom att anteckna lite och ha andra fönster öppna som man kunde byta till om någon kom förbi. :-s jag är för effektiv.

  • nennesjuttioåtta

    nu håller maken på med kvällens middag: parmalindad lax fylld med peccorino-ost, så jag sitter här med ett glas rött och lite ost och kex till att hålla blodsockret i schack. Chack. Shack. fan, det där såg ju fel ut hur jag än skrev det... Schack va?
    Maken var och cyklade idag (alltrå tränade) och både han och hans träningskompis vurpade. Kompisen kanade på sandad is och rev upp hela byxan och röven. :-s:-s, P klarade sig med en blå axel. Jag röstar för spinning, men de tycker inte det är lika coolt och framförallt hårt så här i vintertid, vad vet jag.

  • nennesjuttioåtta

    Vicka
    fattar inte heller att det ska behöva göra så satans ONT!! Ta hand om varandra nu och kramas, prata och trösta.

  • nennesjuttioåtta

    nu står det "Fäst" igen. Vad fan menas med det?!?!? Är det Koko som är hacker nu igen.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Jag skulle äta pergo varannan månad, varför vet jag inte men kanske bra att låta korppen få vila emellan?

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Ja, visst är det skönt med kort tant! Och särsklit eftersom jag slapp spottingsarna den här gången. Tjopp tjopp så var det över. 2 nätter bara och en och en halv dag riklig. Nästan för bra för att vara ... bra.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    *kramar om länge*
    Vad skönt ändå att ni pratar om det, om framtid och om tankar och känslor runt hela karusellen. Vet inte hur ni ska göra med era föräldrar, vet de om förra missfallet? (dina svärisar vet ju, eller hur?) Då kanske det kan vara läge att säga igen så att de inte kväker några grodor i onödan, eftersom de säkret hoppas och tror att det är saker på gång.

    Kängu
    jaaa, det känns lite väl knasigt. Ska ta upp det nästa gång jag träffar läkarn men det känns ju långt bort nu.. De svarade liksom inte på mitt fina fax. Jag har dessutom fortfarande ont i brösten och det brukar ju ge med sig dagen före eller samma dag som jag får mens så jag hoppas verkligen itne att det är något jävla X. :-s

  • nennesjuttioåtta

    NejnejnejnejnejnejnejNEEEEJ Vickan liten!!!! *kramar om* Blev helt paff och det kan fanimej inte vara SANT att du får ett MF nu igen! Usch och fy. Jag tycker du kan göra en undersökning, mest för att kolla hur du ser ut och fråga lite. De behöver kanske inte starta en utredning eftersom det inte varit 3 ggr, men skönt för dig att veta. Och kanske undvika att det blir ett tredje öht. En kompis hade hjärtformad livmoder och då fastnade det på fel ställe ibland. En annan sak jag har läst om här i lokalpressen var brist på protein C (??), hon hade haft 15 (!!!) missfall innan det upptäcktes vad det var. Med tanke på att de tär mitt landsting så är jag inte förvånad att de (på KK) inte orkade kolla upp alla möjligheter utan det letade hon upp själv.

    tågjäntan
    tack! Och välkommen! Jag tänkte lämna över stafettpinnen i sann demokratisk anda. Jag vet nämligen inte vad jag ska skriva så någon annan kan göra det bättre.

    Egoinlägg.
    Fortfarande 36,8 grader imorse och jag har svettats som en maratonlöpare inatt. Så när jag gick på toa tidigt imorse kunde jag inte lägga mig på min sida igen för den var alldeles kall och fuktig så vi trängdes på makens halva. Tills han trilade ur och fick lägga sig på min sida... Mensen är så gott som slut (!), idag har jag bara haft trosskydd. Men jag har blödit väldigt mycket (bra koll med menskoppen, den är ju graderad med ml) och på det ett minus så jag tror ingenting. Bara att det är knas.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!